Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KritikusTamás

9 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy csaj az Elite Army-ban, akinek van két gyereke meg egy szar házassága. Mondhatjuk azt is, hogy a nő szinte menekült a karjaimba, annyira hiányzott neki a törődés amit a farkammal meg is adtam neki. Persze ilyenkor dugás előtt, vagy után meg kell hallgatni a bánatát, ebben…..
Pötty, a törékeny testű kis ribanc szeretőm, közel három hónap kúrás után véget vetett a kapcsolatának. Na de nem volt ez olyan egyszerű szülés.  Körülbelül augusztus 20. óta megy köztük a balhé. A csaj mondja, hogy ez a kapcsolat így szar, a csávó meg ahhoz is hülye,…..
Egy Victoria’s Secret reklámban a modellek a tökéletes élet képét sugallják: gyönyörű test, szerető pasi és barátok, komfort és magabiztosság. De ez mind csak ámítás, állítja Nicole Weider, a Victoria’s Secret fehérnemű-óriás és a Maxim magazin egykori modellje.  Egy…..
Nincs ezen mit szépíteni! A kövér nők senkinek sem kellenek! Persze áltathatjuk magunkat, hogy a sikeres párkapcsolat vagy a sikeres pasizás nem a külalakon múlik, hanem a belső kisugárzáson, az önbizalmon, de ez a legtöbb esetben nem így van. Ez csak azon hamis pozitív…..
KritikusTamás 2015.08.19 14:34:33
@amalric:
mert megváltoztatja az embereket, felsőbbrendűnek hiszik magukat, attól, hogy lefogynak, vagy szálkásodnak. bár ez csak engem zavar, nem akarom kivetíteni másokra. :D

nyilván nem alkotnak reprezentatív mintát, de ettől független remekül szemlélteti a tenni akarást, a kisebb csoporton belül.
KritikusTamás 2015.08.19 14:37:23
@Fodor Balázs:
ezt én el is tudom fogadni, csak akkor ne sírjanak, hogy kövéren nem kellenek senkinek.
KritikusTamás 2015.08.19 14:42:51
A szeretőségnek sok válfaja van. Lehet nyitott kapcsolat, lehet monogám csak testi viszony vagy éppen olyan, ahol az egyik félrelépő fél, nem várja el, sőt izgatja is a tudat, hogy nem csak vele szexszel a párja.…..
Pötty. Így hívtam a csajt, akinek a szeretője lettem. Tündéri teremtés. Amikor először láttam, azt hittem, hogy egy porcelánbaba, annyira tökéletes volt. Feszes combja, apró popsija és szende pillái azonban csak a külcsin, az ágyban egy mocskos kurva, aki bármit megtesz nekem.…..
megcsalós mindig péntek 2015.07.04 20:17:39
"A férje ő lett, a fiúja meg énTudod ki van ez találva." A megcsalás eleve egy érdekes dolog. Valahol tök romantikus dolog, hogy az egyik annyira ragaszkodik a párjához, hogy elhagyni nem akarja, közben pedig mással éli ki testi/lelki vágyait. Hosszú idő után most én lettem…..
Ha úgy éljük az életünket, hogy kenyerünk a megcsalás és desszertünk a lelkek kínzása, akkor bizony találkozni fogunk, az úgynevezett féreg lány archetípussal. Ezek azok a nők, akik valamilyen tulajdonságukra teljességgel igénytelenek, legyen az a testük, öltözködésük,…..
Az internet tele van, mindenféle síró női levélkével, blogocskával, hogy milyen stresszben élnek, elnyomó, bántalmazó kapcsolatukat elemzik, próbálnak egy kevés megértésre lelni az online felületen. Ám mi van az elnyomókkal, a bántalmazókkal? Akik teljesen megnyomorítanak egy…..
Éreztétek már úgy, hogy mikor szinglik vagytok, akkor a kutyának se kelletek, aztán mikor nagy nyűglődések árán összekukáztok valami teljesen átlagos szürke egérkét, akinek alig van melle, akkor hirtelen megindulnak a pillantások és egyről a kettőre jönnek azok a szituációk,…..
megcsalós az első félrelépés 2015.05.11 12:25:53
Valahogy az élet úgy hozza, hogy mindig olyan perverziók kerülnek közelfogadás tárgyává amik nem minket kísértenek. Ha például a néhai középiskolai osztálytársam tudta volna, hogy a szürkeárnyalatos könyv ekkora siker lesz, akkor tutira várt volna pár évet azzal, hogy…..