Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apanaklenni

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasóink!A mai olvasói írás (Szemmelversz Ignác tollából) a női nem nagy tisztelőiként ismert szerkesztőséget mélységesen felháborította és ezúton is teljes mellszélességgel elhatárolódik tőle - ám a szólásszabadság nevében (szigorúan elrettentő,…..
TComment Ha kocsival megy a bicikli 2012.05.10 06:10:00
Bringaszállítási kiskáté, főleg kezdőknek. Mennyivel szabad menni, mennyi bicajt bír el a kocsi és hasonló kérdések. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Még januárban jelent meg egy cikk és egy nemzetközi tanulmány arról, hogy a "A Skype kinyírja a távolsági telefonhívásokat". Mivel az elemzésnek nem volt magyar vonatkozása, megpróbáltunk utánajárni, mekkora is lehet a Skype magyarországi forgalma. Nos, mi tagadás, lepattantunk a…..
Apának lenni... Költözés 2012.04.24 00:00:00
Sokat rágódtam rajta, hogy itt vagy a bloggeren folytassam az írást. Végül a blogger mellett döntöttem, sokkal könnyebben és sokoldalúbban testreszabható. Szóval, ha érdekelnek a további történetek, akkor kövess az alábbi címen:   http://apanaklenni.blogspot.com  …..
Ma reggel korán keltem, mert a munkába menet előtt még akartam egyet a maszekkal is foglalkozni. A gyerkőcök még aludtak anyával, így csendben jöttem le. Mire végeztem már felkelt Mackó és anya is, lejöttek, hogy Brütyök ne ébredjen fel. Már majdnem indulásra kész voltam, amikor…..
Apának lenni... Apának lenni jó! 2012.04.17 12:56:00
Az egyik legszebb feladat az életben. Bár inkább élmény, mint feladat, az olyan negatív jelentésű. Persze akad teendő bőven, de az egyik legelismertebb is: 1 órás altatás után egy vigyor. :-) Mi kell még!? Van két fiam a drága feleségemtől és szeretném megosztani a már…..