Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Graf-X

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Leander – Szívidomár (Sony Music) Lassan három éve írtunk először és mindezidáig utoljára Leanderről. A hazai metálszíntér ügyeiben jól tájékozottak viszont tudják, hogy ezalatt a három év alatt, kifejezetten erős sajtótámogatás mellett, és immár egy komplett…..
Graf-X 2012.04.17 10:04:25
Rég olvastam ilyen rossz szájízzel megírt "kritikát". Sajnos jellemző, hogy sokakban ellenérzést vált ki, ha valakinek sikerül valami. Tény, hogy van a zenéjükben modorosság, de ez egy ilyen műfaj. Itthon szinte egyedülálló, amit eddig elérték, az amúgy profi színvonalú koncertjeiken rengetegen vannak, olyanok is, akik eddig soha nem hallgattak keményebb zenéket. Igen, kell ehhez jó adag tehetség, tudatosság és kapcsolat. De enélkül senkinek se megy, csak dagonyáznának a posványban, ahogy a hazai under és "upper"ground 99%-a teszi. Leander okosan összerakott egy működőképes és eladható, de szerethető zenekart. Bejött, mégsincsenek elszállva, nagyon pozitív csalódás volt többször élőben látni őket, neadjisten beszélgetni velük.
a Subscribe-bal meg nem kéne összehasonlítani, annak is megvannak a hibái, jóval több, mégis szerethetőek, én is bírom őket, ahogy a Leandert is megkedveltem. Remélhetőleg más tehetséges zenekarok példát vesznek róluk végre felismerik, hogyan is kell ezt csinálni, és nem a botfülű igénytelen közönséget hibáztatni, amiért nem jönnek le mucsaröcsögére meghallgatni a "dekirályakvagyunkértsdmármeg" produkciókat, nulla marketinggel. Be kéne már fejezni az állandó fikázást és a másik irígylését. Ha meg valami tényleg nem tetszik, kit érdekel, tartsd meg magadnak.
A Super Sizeról: (vélhetően csak nekem, mert én is botfülű vagyok:) feltűnt, hogy ami metál anyag kikerült onnan az összeolvadás óta, az valamiért elég steril és dinamikátlan, azelőtt jobban tetszett. Azért sem kéne bántani valakit, mert a "szobazenész" anyagát máshová vitte a kiadó masterelni.
Graf-X 2012.04.17 10:28:26
@LAVÓRVAGÁNY: Helyenként én is egyetértek, csak a túl sok lekicsinylő szó és az összességében lehúzó negatív felhang nem tetszett, nem állt szándékomban hisztizni, én sem ezzel az albummal kelek és fekszek, nem érzem magam elfogultnak. Azért bízom benne, hogy elég sok zenekart ismerek, akkor lehet, nem vagyok tisztában a modorosság fogalmával ;)