Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Slope

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sorsszerűen ma, a 35. születésnapomon, Augusztus 30-án, a 30. Hangyász hétfőben jelenthetem be, hogy a projekt ebek harmincadjára jutott. Ahogy többször is ígértem itt korábban, az nem volt kérdés, hogy ezen a napon elhozom-e a Datsunt az Adorján-Hexer Művektől, csak az volt a…..
A sokat beszélő, a mindig közbepofázó a hallgatag és a néma elmennek vadászni... Rossz autók, rossz motorok és szaftos bennfentességek. Tartson ma is velünk!Mai Égéstér-adásunk kommentposztja...
Nem mentség a szegénység, és a az sem, ha valakit még soha nem bírságoltak meg. Április 15-től hatályos az új szabálysértési törvény. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Slope 2012.04.17 19:18:35
@Crescendo: Igyekszem szabálykövető lenni, persze emberből vagyok (mint sokan mások). Pont emiatt jó visszatartó erő, hogy HÚSBAVÁGÓ büntetést szabnak ki, ha pl.: 50 helyett 70-nel megyek.
Nem mellesleg: a fenti tényező segíti azokat, akik már enyhébb tételeknél is betartották a "kinnfelejtett / nem kinnfelejtett" 30-as jelzést, ugyanis sok közlekedő még mindig hülyének / bénának titulálja a szabálykövetőt.
Amúgy tallóz kedvedre: bussgeldkataloge.de/
(ne csak a pénzt nézzed, hanem az adott esetben legalább annyira fájdalmas eltiltást is).

@bátya: ha a fele is igaz annak amit leírtál, akkor remélem előbb fogy el a pénzed, mint frontálisan ütközünk!