Regisztráció Blogot indítok
Adatok
girmad

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Hiszterolib 2008.09.02 06:00:00
Na, van az SZDSZ-nek saját arca. Szóval ez lenne az. Csúnyácska. Nincs egy hónapja, hogy Fodor Gábor sajtótájékoztatón noszogatta a kormányt cselekvési tervért. Legyen terv, és legyen abban adócsökkentés – ez volt a mondás. Íme, a terv. Van benne adócsökkentés, nesztek.…..
Na, ideje megírnom a tapasztalataimat a Mac-kel kapcsolatban. Mert hát tavaly november óta én is Maces vagyok. Kezdjük azzal, hogy miért is váltottam Windowsról és Linuxról (!) Macre. Én már elég régóta használtam Linuxot (RedHat 6.0 óta), ugyanis a munkám során gyakran kell…..
w Mars benevez 2008.08.11 07:00:00
Kommentelők figyelmébe: Új rendA sportrajongók érzékenységét tiszteletben tartva szólok előre, olimpiáról, annak „sporteseményeiről” itt nem lesz szó. De nem ám. Minden tisztelet és figyelem megilleti az emberiség nagy teljesítményeit avagy vívmányait, de az fix,…..
girmad 2008.08.11 08:54:03
Lehet, hogy nemide hanem amoda (new age bejegyzes) kellene irnom, de most esik le: nekem igazabol fingom sincsen, hogy most az oroszok miert gyakjak a gruzokat, illetve utobbiak miert provokaltak etc... Szoval ha ennek a blognak a celja az emberi sotetseg kergetese, akkor lehet, hogy nem artana egy-ket kulso linket benyomni (akar ellentetes nezopontokbol), hogy lassuk a szerzo mire alapozza a velemenyet, no megy, hogy tajekozodjon a hulyegyerek. Persze nem kell wikipediava alakulni, meg tudom en, hogy van google, de azert megis - lehetne "tenyekre" hivatkozni, es sokkal kevesebb energia mint monderalni a kommenteket.

Amugymeg.

Re: Olimpia - a nep szorakozni akar, ugyanazon ervekkel amivel az olimpiat, lehetne akar az index velvet rovatjat is szidni. de minek. supply @ demand, es erre van (marmint kereslet). mellesleg a fiatalsagot is korrumpalhatja a jo iranyba (pl vedd ki a feneked a fotelbol es inkabb ussz/fuss egy kort), meg akkor is ha nem leszel gyalogkakukk a nemzeti seregben. vagy aki fitt akar lenni (netantan pirosfeherzoldbe oltozve) inkabb lepjen be a gardaba?

Re: Gonosz oroszok: Fent emlitettem tudatlansagomat. De. Nem hinnem, hogy ebben a modern, globalizalt, _______, (rakd be kedvenc bullshit jelzodet) vilagban a pofozkodas lenne a legmeggyozobb ero. RU-nak aztan foleg nem. El lehet zarni a gazt. Meg lehet szakitani a tamogatast. Ha abbol indulok ki, hogy Magyarorszagnak mekkora az "orosz kitettsege" (ha te linkelsz -nem csak most, hanem folyamatosan- akkor linkelek en is), akkor meg elkepzelni tudom, hogy mennyire fuggenek a deli szomszedok...

Re: Kina: Ok mar akkor szuperhatalom voltak, amikor mi meg porba se fingtunk. Telepulhetnek ide meg amoda, es persze lehet, hogy most valtozik a strategia, es armageddon meg jujnekunk.. ..csak nem hinnem. A picike orszaguk es gazdasaguk teljesen izolalva is jol el van. Lehet, hogy ezert (is) epitettek anno egy bazi nagy falat (merthogy a falaknak ket oldala van)? Es persze minden made in china, de azert megsem ugyanaz mintha elzarnak barmelyik fobb energia forrast. Occso gyarat lehet telepiteni mas orszagba is. Es persze ott van a mentalitas, amit fel se tudunk fogni. Az osszes kamu gyartmanyrol majd maskor (nemlehet, hogy ez a tema magaban is meger egy posztot szerzo ur? ha mar egy Internetes blog...)

Mar igy is tul hosszu lett. De az elso (kommentem itt).
Első körben mindenképpen meg kell említenünk, hogy elkezdték kiélesíteni a Gmail új verzióját. Az elmúlt napokban számos blogban olvashattatok már erről a fejleményről. Nekem sajnos még nem frissült be a fejléc. (Elvileg ugye a "Settings" és a "Help"…..