Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antifa raus

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma van a Holokauszt emléknapja, szombaton volt a katyni mészárlásé. Jó időpont, hogy elgondolkodjunk. No de nem a nácizáson, és nem is a komcsizáson, hanem azon, hogy miként lehet feldolgozni ezeket az eseményeket, és magunk mit tehetünk, hogy szembenézzünk az elmúlt 100 év magyar…..
antifa raus 2012.04.16 23:47:21
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör: tévedsz, ha azt hiszed, szeretem azokat, akik tömegsírba lövöldöznek vagy lövetnek embereket.
antifa raus 2012.04.16 23:50:18
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör: Szálasi megmentett egy rakás zsidót azzal, hogy felállított két védett gettót, és elfogadta a Wallenberg-féle hamis menleveleket még Eichmann tiltakozása ellenére is. Ez egy olyan tény, amit csak forrással érdemes vitatni, nem hőzögéssel.

Az én forrásomat már idéztem, de a kedvedért még egyszer:

Karsai László:

"Bár a németek kemény nyomás alá helyezték, 1944. november közepén ennek ellenére megszerveztette a nagy és a nemzetközi, más néven védett gettót Pesten. A németek figyelmeztették arra, hogy a védlevelek a nemzetközi jog szerint érvénytelenek, Szálasi mégis elismerte azokat. "

www.nol.hu/archivum/archiv-486138
antifa raus 2012.04.17 01:29:43
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: látom, a hőzöngés mellett a majmozás is kitűnően megy.

A fociválogatottakban nem kell senkinek semminek vallania magát, elég, ha állampolgár, és meghívja a kapitány. A franciáknál egy időben a himnuszt sem kellett tudniuk, bár ma már ott sem a liboldók fújják a passzátszelet. Nekünk is volt egyébként Miriutánk, Sowunmink, Leandrónk.

Te gondolom akkora libeLális vagy, hogy a dózsást is fradistának tartod, meg az MTK-st is siófokinak, ha úszott már a Balatonban.
Szeretnénk látni Görbiczék döntőjét!(A következőkben nem a Digisportnál dolgozó riporterek, kommentátorok, szerkesztők, szakértők, vágók, technikusok, stb. ellen szólunk, hanem csak egy filozófia ellen!)HA AZT AKAROD,…..