Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miss Bliss

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága Blog-olvasók! Nehéz elkezdeni ezt a bejegyzést, az utolsót.. Anyu imádta ezt a blogot, itt bármikor megoszthatta Veletek azokat a fantasztikusan érdekes történeteket, felfedezéseket, eseményeket, melyek Őt…..
Lassan már boldog-boldogtalanról van dokumentumfilm, szóval ebből a sorból Nick Cave, korunk énekes, dalszerző, forgatókönyvíró és filozófus nagymestere sem maradhatott ki. Nézzük neki milyen film jutott! Ez a „20.000 nap a Földön”. A film cselekménye Nick Cave életének…..
A rengeteg wizzes és ryanes ultrafapados út után érdekes élmény egy olyan céggel repülni, amelynél fedélzeti szórakoztatás van és működik a levegőben a wifi, ennek a posztnak a nagy része is tízezer méteren született. Mivel kevesen tudják, hogy a Norwegian Budapest és London…..
Miss Bliss 2015.01.17 10:21:13
@D2: Pontosan ezt akartam írni. Köszönöm, hogy megtetted helyettem. Döbbenetes, hogy egy - magát nyilvánvalóan roppant igényesnek és kifinomultnak tartó - blogger ilyesmit megenged magának.
Emberek, ma este Sztárban sztár, ami nem lesz élőzve ugyan, de szombaton délelőtt lesz róla összefoglaló. Holnap este viszont X-Faktor PP lesz, élő közvetítés a fasz tudja hanyadik döntőről, a kormányrúdnál velem. Tessen kibírni addig...
Ha én lennék Justin Bieber sajtósa, kurvára ügyelnék arra, hogy a védencemet csak hullarészegen, tetoválás közben, a farkán két ribanc vastag ajkaival fotózhassák, és mindent elkövetnék annak érdekében, hogy a sajtó által ütött, a felnőttek szemében elkényeztetett, taknyos…..
Az idei X-Faktor legutóbbi, vasárnapi válogatóját többen látták, mint a tehetségkutató eddigi válogatói közül bármelyiket, pedig nem szabad elfelejteni, hogy tavaly Jimmy fia Krisztián is szaggatta a hangszálait a műsorban. Míg a tavalyi kiadást leginkább a bulvárra építette…..
A Dr. Cristina Yangot alakító színésznő elmondta a szokásos sablonszöveget, hogy nem egyszerű feladat több éven át ugyanazt a karaktert hozni, amihez már amúgy sem tud mit hozzátenni, szóval ennyi bőven elég volt, köszöni szépen és most már késznek érzi elengedni a karaktert,…..
A világszerte ismert hegedűs első, Mező című citerás albuma áll a világzenei toplista első helyén. Ilyen rangos helyre legutóbb a kilencvenes évek elején került magyar szerzemény, Sebestyén Márta egy felvétele. A WMCE (World Music Chart Europe) világzenei toplistájához havonta…..
A BBC riportere kissé pikírten azt jegyezte meg élő adásban, amire úgy nagyjából mi is gondolunk a Királyi Ivadékkal kapcsolatban: Kit érdekel? Miért hír ez? Miért kell foglalkozni vele? Hiszen VV Alekoszról is írhatunk! ..
Ha valaki szeretné meglepni a szerkesztőséget karácsonykor, ne sokat gondolkodjon, hanem vegyen szépen nekünk egy 4D-s puzzle-terepasztal-mittudoménmit amin Westeros látható, és amit nagyon szívesen összeraknánk testületileg. Az ugrás után galéria még több képpel, a Comic Con-on…..
Elképesztően vicces videót tett közzé a San Diego-ban tomboló őrületről, a Comic Conról egy kisebb tévés híresség, Veronica Belmont. A Trónok harca-regények (leánykori nevén: Tűz és jég dala-ciklus) atyja és az HBO sorozatverziójának nagybácsija egyszerűen…..
Talán már mindenki tudja, hogy a Barátok köztös R. Kárpáti Péter lánya, Kárpáti Rebeka lett az idei Miss Universe Hungary, és most a Blikk szerint hirtelen az is kiderült róla, hogy a színjátszás terén is igen tehetséges. Ez nem is csoda, hiszen apja és anyja is színésznő, ő…..
Pénteken még úgy tudtuk, Hajdú Péter nagyon ideges lett amikor kiderült, hogy a Britain's Got Talent győztes csapata nem akar fellépni A szépségkirálynő című Tv2-produkcióban, hiszen akkor bukná a vegasi 400 milliót. A műsorvezető az ex-Hip Hop Boyz-tag Szűcs Zoltának a…..
Meredith Grey vagyis Ellen Pompeo új házba költözött Malibuban, nagyon sajnáljuk ezért. Mindenesetre a malibui villa a mediterrán stílus modern változata. A design pedig hagyja érvényesülni az építészeti megoldásokat. Igazán szuper egy ház, szívesen beköltöznénk mi is! A…..
Miss Bliss 2013.03.02 15:15:34
@Kelta67: Figyu, valami baj lehet a billentyűzeteddel! Minden mondat végére szmájlit tesz a pont helyett. Elég fura látvány; különösen, amikor éppen kritizálsz valamit.
Slash az utolsó nagy rockistenek egyike. Ő az, aki ugyanúgy beleállt a rockerszerepbe, mint Lemmy, és soha a büdös életbe' ki nem fog lépni belőle. Jó, már nem olyan vékony, mint 20 éve volt, és már nem is nagyon iszik, mióta pacemakerrel kell élnie, de ez a színpadon nem látszik…..
Miss Bliss 2013.02.08 10:29:24
@wes_montgomery: Ember, te melyik koncerten jártál? Nem tévesztetted el a házszámot?
Sixx nagyon engedékeny kedvében van, de ezt nem LEHETETT úgy látni, ahogy te...
A Kaliforgia új évada már elkezdődött, Hank Moody ismét rászabadul a lakosság női felére, és vélhetően mindenkit megdug, aki nem szalad előle elég gyorsan (vagy még őket is). Eddig sem volt szívbajos, a Huffington Post össze is szedte, mennyire nem. A videó szigorúan…..
Miss Bliss 2013.01.19 21:55:42
@doggfather: Ja, értem! Akkor Hank egyszerűen áttért a mennyiségről a minőségre. Jó csere. Csak jönne már a következő évad!!
Muhaha, pont az én részemről irtózatos nagy pofátlanság egy másik médiumot elírás miatt baszlatni, mert egy három bekezdéses posztban is képes vagyok az index egész napos termésének java részét reprodukálni, de ilyen ez a popszakma. Brit helyett britt lett Dynamo, az Ismert Brit…..
Miss Bliss 2013.01.04 19:37:58
@Leadfoot: Sőt, újabban az m1-es híradóban is elképesztő helyesírási hibákat látni. Sajnos konkrét példa nem jut eszembe hirtelenjében.
Az Index írt először arról tavaly nyáron, hogy Tóth Zsolt Marcell operatőr és Molnár Attila Dávid rendező sorozatot készít Máté Bence BBC Wildlife Photographer of the Year nagydíjas természetfotósról. A Láthatatlan Madárfotós című sorozatot tavaly karácsonykor adta le a…..
comment:com Tolkien, mit tettél? 2012.12.10 11:30:00
Ledőlt az ép ész és a zavaros tolkieni mitológia között álló utolsó korlát is, elhangzott az első elf, azaz tünde nyelvű időjárás-jelentés az új-zélandi tévében. És perszehogy nagy füleket ragasztottak a csávónak. ..
Pénteken este átadták a legrosszabb reklámoknak járó Aranydisznó-díjat az Akváriumban. A Bistro Reklámügynökség és az Index által meghirdetett reklámmoslék versenyen hét kategóriában hirdettek "győztest", és mindenki legnagyobb örömére a Fődíjat a Danone Activia Pocak…..
Muse @ Papp László Sportaréna, 2012.11.21. Természetesen lehet dobálózni a közepes érdeklődést kiváltó blogkedvencek klubkoncertjeivel, az utóbbi nagyon sok idő egyértelműen legmenőbb dolga, hogy Budapestre jön a Muse saját koncertet adni. Egyszerűen azért, mert nagyon ritka,…..
Miss Bliss 2012.11.21 20:33:45
@liamhowlett: Úúúú, köszi!!!
A második sorból nézve ötből tíz pontos volt a koncert...
Többször is emlegettük már, hogy az Index és a Bistro Reklámügynökség a kultúrforradalom jegyében Aranydisznó-díjjal jutalmazza a legbénább, 2010 és 2012 között Magyarországon publikált hirdetéseket, amivel a cégek teleszemetelték a tévéket, a rádiókat, az újságokat…..
Február 7-én a Pecsa Music Hallban lép fel Slash, akit a Myles Kennedy and the Conspirators kísér majd el ide is, ahogy általában mindenhová. A Guns N' Roses volt gitárosa mostanában nagyon belejött a szólózenélgetésbe. Kihozott pár éve egy lemezt saját név alatt, amin rengeteg…..