Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hypercube

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki ne álmodna egy olyan operációs rendszerről, ami másodpercek alatt betöltődik, emellett ingyenes és biztonságos? Minap olyan helyzetbe kerültem, hogy egy régi gépet kellett működésbe hoznom a klinikai halál állapotából. A probléma az volt, hogy a processzor egy 1998-ban…..
...akkor írnék is egy posztot annak egy vállfajáról, az msn-modorosságról. az emberek modorosság itt tud csak igazán kiteljesedni, ezért még ennek is csak egy részletét elemzem: az msn-nevet és kiírásokat. lássuk tehát az alfajokat:1. a nyafogóő az, akiről mindig tudjuk, milyen…..
Hypercube 2010.01.30 14:35:21
Számítógépes játékokat nem mutattunk be és nem is nagyon fogunk, de ez akkor is ötletes, mert Tetris és ping-pong is egyben. Próbáljátok ki, de egyelőre csak Windowsra van. Tetripong ..
Szertár Szakítás dilemmával 2009.01.07 00:01:00
Kicsit szakítós lett ma a Szertár blog is. És kicsit bizonytalan a magyarázatban. De hát ilyen is kell néha, nemde?A múltkor azt írtam, hogy alapjaiban rendült meg a tudomány. Aminek a bemutatásától akkor visszahőköltem, most pótolom: madzagszakítás puszta kézzel. Vektor?…..
Bigyóblog Sörcsap kólához 2008.11.29 10:25:00
Kólamániás vagyok. Ez van. És a kétliteres kólából mindig kiszökik a buborék az utolsó deciknél. Állítólag ez a sörcsap (kólacsap) segít ezen. Csak bele kell tekerni a kétliteres üvegbe és csapolhatunk.Via Gizmodo..