Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meow11

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy rövd bejegyzés azért, hogy tisztába tegyem, miért is indult ez a blog. Tehát, akik újonnan tévednek ide, ehhez mérten szóljanak hozzá a témához, ha lehet!  Elsősorban a célom az lenne, hogy akik hasonló problémával küzdenek, lássák, hogy nincsenek egyedül. (Mert pl.…..
Létezik ilyen, vagy felesleges (káros?) kiemelni gyakorlatokat - csak az intenzitás, volumen és a többi paraméter számít?Az talán vitán felül áll, hogy a súlyzós edzés alapja az összetett gyakorlatok rendszeres végzése: ezen gyakorlatok során több izület mozog, és számos…..
meow11 2012.05.22 23:55:02
@Lucky Larry Silverstein:
azért a hasprést meg a guggolást nem igazán lehet egy lapon említeni. persze lehet, hogy csak én nem érzem az iróniát a kommentedben, ez esetben elnézést kérek. :)
meow11 2012.05.24 07:42:19
@Lucky Larry Silverstein: a négyütemű meg egy rendes, nagy súllyal végzett guggolás azért marhára nem ugyanaz.
Szevasztok, Lokál Patrik vagyok, Guggoló Csípősrája haverja és edzőtársa. Előre szólok, ez egy amatőr és naiv összeállítás, akárcsak én magam. Szakmai, fizio-biokémiai folyamatokba nem ások bele, egyszerűen összevetem 6 évvel ezelőtti és mostani életvitelemet, edzéseimet;…..
Emelj! Mi ez? 2012.03.30 06:15:00
Ki vagy, mit akarsz? Jó napot kívánok, Squatting Stingray vagyok. Ezeken az oldalakon erő- és állóképesség-fejlesztéssel, atlétikával és rokon sportokkal fogunk foglalkozni, táplálkozási és életmódtanácsokkal szolgálni. Terveink szerint a kiegyensúlyozottság és egészséges…..