Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yoisten

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszer majd a tudomány bebizonyítja, hogy mégsem annyira jó üzlet odaszarni tízmillió nappaliba és hálószobába. ..
Yoisten 2007.06.25 11:20:00
Ásóka valóban nagy király, szerintem az egy kimondottan jó spot, bár van aki arról is egyből elkapcsol, ahogy "fúúúúj" felnyitja a körmöt az öreg :D
Van hozzá
www.asoka.hu is.

Én hiszek abban, hogy egy piaci alapon működő cégnek számít az, hogy termel-e nyereséget. Ha számít, akkor három perc alatt leveszi ezeket a reklámokat, ha nem válnak be. Már csak az a kérdés, hogy az ilyen gyógyhatású készítmények gyártói miután szarrá keresik magukat, feltűnik-e az a hiányzó pártíz/százmillió ami elment tv-spotra.

Nem vagyok reklámszagember, így én sem értem, hogy miért kell tv-ben olyan spotokat nyomni, ami egy egész jól körülhatárolt célcsoportnak szól. Lehet azért, mert ez még mindig olcsóbb, mint a targetálás; fene tudja. Ha működik is, akkor is nyilván egy valag kidobott pénz, mert egy rakás olyan embernek is eljuttatja, aki fizikailag képtelen a termék felhasználására.

Az egyetemen legalább egy tucat férfi wc-ben láttam intimbetét reklámokat, hosszú időn keresztül.
Lehet a hüvelygombások is ilyen körültekintően vásároltak megjelenést az egyik ügynökségnél?
Nem igazán szoktunk a Viva TV-vel foglalkozni, a Randizóna, a Shibuya, vagy a Megálló valahogy kimarad látó- és érdeklődési körünkből, de ez így van jól, nem mi, harmincas sorozatfüggők vagyunk a célközönség. Egy sajtóközleményük hatására azért csak szót ejtünk…..
Nem volt az rossz epizód, csak éppen semmivel sem volt jobb, vagy másabb, mint az eddigiek, nem emelkedett ki egyetlen jelenet sem a többi közül, akár fillernek is nevezhetnénk, de nem tesszük, mert szeretjük a sorozatot.CJ-nek baja van, nem is kicsi, hiszen egyrészt Kína és az oroszok…..
Egy hete minden nap írtunk róla, de végre elérkezett a nagy nap: az NBC egyik legjobb sorozata ma este nyolctól debütál a TV2 műsorán egy duplarésszel, jönnek a Hősök, és remélhetőleg meghódítják a magyar nézőket is. A sci-fi képregényre hajazó történet első ránézésre…..
Igen, olyan már volt, hogy egyszerre több részt is leadtak a Monty Python Repülő Cirkuszából a Filmmúzeumon, volt hogy egy egész délután csak Graham Chapman, John Cleese és Terry Gilliam poénjai ömlöttek a csatornáról, de most hétvégén leadják a teljes sorzatot. Mind a…..
Minden idők legrövidebb hogyvoltja következik: Arnold Vinick republikánus és Matthew Santos demokrata elnökjelölt nyilvános tévévitáját láthattuk 50 percben (ha nem vágta meg az RTL), kiváló színészek egy formabontó epizódban, hiszen ez annak idején élőben ment. Nincs értelme…..
Az ORTT már megint be akarja tiltani, ezért, amíg lehet, nézzük met mit kínálnak a Magyarországon is fogható pornóadók. Anális közösülés, cumshot, bukkake, gangbang, kérem kapcsolják ki internetfiltereiket!SpiceA Spice nevű szoftpornócsatorna a Viasat Explorerből vagy a…..
comment:com Legyen bölcsész! 2007.01.30 17:55:12
Nem tudok mást javasolni, mint hogy vegyük fel ma estére kinyújt bölcsészgarbót, húzzunk rá hasított bőrkabátot, és egy pohár forralt borral, egy doboz cigarettával, meg persze egy Heidegger-összessel üljünk le tévézni! Este nyolctól kapcsoljunk a Duna Televízióra, ott adják…..
A mai ajánló rendhagyó lesz, hiszen három posztban kínálunk mindenféle földi jót a vasárnap értelmes (értsd: tévé előtt punnyadó) eltöltéséhez. Első adagban sport orrvérzésig.Máris kezdhetjük a heves klikkolgatást, hiszen javában zajlik a teremlabdarúgó bajnokság…..
Az amerikai ORTT, amit ott FCC-nek neveznek, és magára valamit is adó tévés szakember rögvest köp egyet a nevének kimondása után, árgus szemekkel őrködik a nemzet értékei felett, csöcs, segg, fasz, káromkodás nem mehet a négy nagy adón főműsorban, bezzeg gonoszember gigáját…..
w Titkos férgek története 2007.01.12 06:01:00
Összeesküvés-elmélet - így legyintünk a sok hagymázas képzelgésre; főleg mert az internet elterjedésével minden féleszű szerencsétlen bedobhatja a közösbe a maga megoldását. Hogy az amerikaiak csinálták 9/11-et, a zsidók a második világháborút, a macskaeledelben addiktív…..
w Fut, robog a kicsi kocsi 2007.01.09 18:28:00
Kóka János tehát elérte, hogy most már ne a megcsonkított szárnyvonalak miatt kinyúvadó magyar falu jusson róla eszünkbe, hanem ahogy nézi a hógolyózó gyerekeket gombóccal a torkában. Nem baj, az utóbbi még mindig kisebb hülyeség. Viszont van jó hír is a vasútbarátoknak,…..
comment:com Ma lehet RTL-t nézni 2007.01.09 14:23:44
Csak gyorsan, tömören: ma este Elnök emberei 7. évad az RTL klubon. Ez a befejező etap, szimpatikus latino jelölttel és idióta republikánusokkal, lezárjuk a szálakat és megbirkózunk a Leot alakító John Spencer halálával is. Méltó befejezése ez egy nagyszerű sorozatnak, és…..
Hétvégén a tévék kicsit jobban az ember kedvében járnak, no meg sporteseményből is több van, így az ajánló dolga is lényegesen egyszerűbb. A sport1-en 18:00-tól láthatjuk a Magyarország-Németország férfi kézilabdamérkőzést, amire ne tessék legyinteni, hogy "csak egy…..
w Naplopók és burzsoák 2007.01.05 12:00:00
Vagyonvizsgálat, hurrá! Na és a szőlőbányát miből vetted, nagyszájú gyerek? A pártba férkőzött köztörvényes elemek elleni küzdelemről.    ..
A kertévéket ma este hanyagoljuk, Skorpiókirály és Wasabi a műsoron, az egyik baromság, a másik pedig kínos, de 11 környékén már vissza lehet kapcsolni az rtl-re, mert Traffic lesz rajta, Steven Soderbergh ugyan kissé szájbarágós drogellenes kampányfilmje, de már Benicio Del Toro…..
A Tv2 tehetségkutatója csúnyán kikapott a Szombat esti láztól, pedig mindkettőben vannak flitterek és robotlámpák, és mindkettőben nyakig emeli a lábát, aki csak tudja. Csak sajnos a népet nem érdekli a kortárs tánc, annál jobban, ha Csonka András belegabalyodik a szambába.…..
Ma este kezdhetjük Kádár Jánossal és a kromplilevessel, Kornis Mihály és Sólyom András egy kétrészes dokumentumfilmet forgatott a gulyáskommunizmus mindennapjairól. Ma este jön az első rész 20:05-től, az m1-en. Persze egy másik korszakos figura, Jean-Claude van Damme is sokakat…..
A Viszi a bank az autót bejegyzéshez érkezett a következő levél, ami a bankok szemszögéből világítja meg a fedezet kérdését. Azért a Zugügyvéd megjegyzi, a hitelintézeteket sem kell sajnálni, hiszen a lehetséges legrosszabb következményekről valahogy mindig…..
A Zugügyvéd egy mindennapos történetet tesz most közzé. Sajnos sokan nincsenek tisztában azzal, hogy ha a bank elviszi a hitellel terhelt autót, akkor még korántsincs rendezve a tartozás. Az apró betűs részt a hitelszerződésekben szinte mindenki lusta elolvasni. Ha bedől a hitel,…..
Yoisten 2006.11.01 01:25:31
www.tfsh.hu/c/portal/layout?p_l_id=PUB.1252.24

Itt vannak elég jó grafikonok. Lehet rajta ámulni-bámulni, mikor mennyit ér az autó.
Meg az is szembeötlő, hogy 10% önerővel miért nem veszünk autót. Eleve nem veszünk, mert ha csak ennyit sikerül kiizadni, akkor egy-két számmal kisebbet kell nézni.
Az eszem megáll azon is, amelyik 15milleres autót vesz 1,5ért. Idióta.