Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elég

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez aztán parkolás a javából. Olyan jól sikerült, hogy babakocsival nem lehet elférni. Az autós két szabályt is vétett, egyrészt a megállni tilos tábla figyelmen kívül hagyása, másrészt a járdára állás. Mindeközben azt hiszi a Seat vezetője, hogy az elakadásjelző a…..
Mozgalmas éjszakája volt az őröknek és a gondnoknak mára virradóra. Először a 12/A-ban műsorozott egy részeg csaj, akire rendőrt kellett hívni. Ezzel szinte egy időben a 10/A hatodik emeletéről akart valaki kiugrani, oda tűzoltók is kellettek. Az eredmény látható, a…..
Nem ismeri vagy egyszerűen csak képtelen betartani a társasházi törvényt a közös képviseletet ellátó Szelei-Serfőző Kft. A jogszabály ezt írja elő: "A közös képviselőnek vagy az intézőbizottság elnökének a közgyűlésen meghozott határozatokat a közgyűlés…..
A 10/b május 26-ra szóló közgyűlési meghívójával együtt a közös képviselet megküldte a 2010-es pénzügyi elszámolást is. Azt nem tudom, hogy ezt pénzügyes valójában látta-e, mert táblázatot készíteni nem tudnak. Az a legkevesebb, hogy a tételmegnevezés és a számok el…..
Mélypontjára érkezett a Kondorosi úti CBA, amely a Kondorosi lakóparkban élők számára a legközelebbi közért. Az elmúlt 1-2 évben érzékelhetően csökkent a színvonal, mind az áruk, mind a személyzet tekintetében. A leglátványosabban azon a területen, amiért egyáltalán…..
A 10/B-ben sajátos módon védekeznek a folyosón a csúszás ellen. A lépcsőházba apró köveket szórtak ki, amely egyfelől megakadályozza a takarítást, másfelől tönkreteszi a járólapokat. A kövek ugyanis rendkívül módon karistolnak, de még a liftajtó vezetősínjébe is…..
Szabálysértési, de akár büntetőeljárás is indulhat a Kondorosi lakópark lomtalanítása miatt. Ahogy korábbi posztomban is jeleztem, a lépcsőházakba kikerült térkép alapján a lomokat október 13-án a Fehérvári út túloldalán, sínek és a panelház közé kellett vinni. Ennek a…..
A 2-3-as ütem házai után a 4-5-ös ütem társasházának közgyűlése is úgy döntött, nem engedélyezi a Telenornak a bázisállomás kiépítését. Az antennát bruttó 1,2 millió forint éves bérleti díjért rakták volna fel a B épület tetejére. Ez az összeg a lakásonként…..
Elég 2013.01.13 20:12:00
@Vizsgáló: Addig nem kellett volna elengedni,amíg alá nem ír egy nyilatkozatot,hogy a köv.hónap végére rendezi tartozását...

A Telenor elzavarása lehet,hogy megnyugtatja a lakókat,csak abba nem gondolnak bele,hogy valamelyik szomszédos házon simán lehet antenna ,ami - az erre a háztetőre telepített antennával ellentétben - pont a játszótérre sugároz és veszélyesebb,mint ha ide telepítettek volna a miénkre egyet...
Kondorosi lakópark Nincs RTL II 2012.10.03 21:28:23
Bár az RTL hatalmasat kampányolt az október 1-jei indulásra, az RTL II-nek nyoma sincs a csatornák között. Legalábbis nálunk. Úgy tudni, a UPC egyelőre a kábeltévén nem tette elérhetővé, így az Amtel kínálatában sem jelenik meg. Novembertől talán változik a helyzet...
A közös képviselet május 30. 17:30-ra írta ki az éves közgyűlést a 4-5. ütem tekintetében. A helyszín a Hotel Ventura, amely azért is érdekes, mert a február 22-i rendkívüli közgyűlésen a lakók felvetették, ne horribilis összegért béreljünk termet, hanem a teremgarázsban…..
Megtartotta éves közgyűlését május 30-án a 10/B. A lakói akarattal ellentétben nem a teremgarázsban, hanem 44 ezer Ft-ért a Venturában gyűlt össze az a néhány ember, akit talán érdekel a ház, illetve a saját sorsa.A közös képviseletet ellátó Szelei-Serfőző Kft. Ismét…..
Az alábbi írás zorko felhasználótól ugyan eredetileg az egyik poszt kommentjéhez érkezett, de úgy vélem, egyfelől nem ott a helye, másfelől van annyira fontos, hogy külön helyet kapjon a blogon. Nem pont ide kapcsolódik, de azért közzéteszem a közös képviseletnek írt mai…..
Elég 2012.04.24 15:37:30
@nodorbur:
Jaaa,és akkor a köztéri játszóterekre nem is viszed a gyereked,mert nincs csap?

Tök jó ötlet!legyen csap! DE: szedjék be a díját a gyerekes családoktól,fizessék azok az egész környékről idejáró társaság vízszámláját.
Kiakadtak a lakók az Amtel indokolatlanul túlzó áremelése miatt. Az eddig igénybe vett szolgáltatásoktól függően május 1-jétől a hűségidőből kifutóknak és az új szerződőknek az eddigiekhez képest ugyanazért 30-50 százalékkal többet kell fizetniük. És mindezt akciós…..
Elég 2012.04.23 16:26:14
@chipanddale74:
Nem vehetünk MindigTV-t sem! Most hívtam fel,hogy szerződnék.Megnézték a címem és közölték,hogy ott Amtel van,sajna nem tudnak segíteni.Más sem fog!Nem tudom,hogy mondhatta valakinek a Digi,hogy bejönnek a lakóparkba...
Elég 2012.04.24 09:41:28
@Vizsgáló:
Bántottalak én? Fogd az okostelefonod és csekkold le magad.
A Számvizsgáló Bizottság bejárása különös dologra derített fényt a 10/B-ben. A garázskapu melletti kis helyiség használata már korábbi közgyűlésnek is témája volt, mert a takarító cég ezt, a ház közös tulajdonában lévő a helyiséget ingyenesen használhatja a…..
"Egy érdekes dolgot szeretnék megosztani főleg azokkal akiknek kis gyerekeik vannak: 3-4-5-6 ütem közös játszóterén, a homokozó környékén is aranyeső bokrok vannak. Ezeknek a virága rendkívül mérgező ha a gyerek megeszi, gyomor kimosást kell alkalmazni a gyógyulás érdekében.…..