Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabor Zulu

108 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Konzol Napi feles pohár by Halo 2012.10.02 19:15:16
Nemrég bemutattuk a fegyvereket, most a jól sikerült csata utáni ünneplés egyik kelléke következik ;) ..
Többen is írtatok nekünk a King Arthur II magyar verziójával kapcsolatban, hogy mikor készül el hozzá a magyar fordítás, és egyáltalán lesz-e ilyen. Tudomásunkra jutott az is, hogy nemcsak minket kerestetek meg a kérdéssel, hanem a játék magyar forgalmazóját, a CNG.HU-t is.…..
Megérkeztek a Bluechiphez az új Sharkoon termékek, melyekből most elsőként a DarkGlider egeret és a hozzátartozó padet mutatjuk be Nektek! A DarkGlider matt fekete felszíne alatt az Avago 9500 lézeres érzékelő fejlesztett változata működik, ami akár 6000 dpi-t támogat, és…..
Konzol Halo 4 - A fegyverek 2012.10.02 14:45:10
Azt hiszem különösebb kommentár nem szükséges ehhez a bő egy perchez, hiszen egy jól megkomponált, lényegre fókuszáló videóval jelenkezett a Halo új része. Egyszerűen csak élvezzétek! :) ..
A Vanguard rengeteg újdonsággal jelentkezett az utóbbi időben, nézzük át most ezeket. UP-RISE II család: Ez a sorozat is ráncfelvarráson esett át. Szinte minden kialakítás frissült, kivéve a messenger táskákat. Finomabb anyaghasználat, további csatt-zseb-reksz és…..
Gizmológia CM: Storm Recon 2012.09.20 18:25:01
A CM Storm Recon egy ergonómikus dizájnnal kialakított, Super Grip felületkezelt sport egér. Mindenki számára készült, hiszen kialakításának köszönhetően job és balkezesek egyaránt használhatják. Mesterien kialakított házat kapott a természetes fogás elősegítésére, a…..
A Cooler Master mai napon bejelenti a játékosok egyik szinte kötelező felszerelését, a Skorpion mouse bungee-tSokoldalú, Bővíthető, Felszabadító Szinte közelező kiegészítője a játékosok arzenáljának a Skorpion. Ez az eszköz megoldja a vezetékes egerek a számítógépes…..
Gizmológia Sony a Photokinán 2012.09.18 18:44:23
A világ legjelentősebb képalkotási kiállításán a Sony minden eddiginél nagyobb hangsúlyt helyez a fotózás élményére, és olyan termékpalettát mutat be, amely a vezető technológiai megoldások mellett professzionális és amatőr fotósok igényeit és kényelmét is maximálisan…..
Gizmológia Érkezik a Nikon D600! 2012.09.17 19:34:15
A fullframe érzékelős gépek új harcosa érkezik, a Nikon D800 alá pozícionált D600. Az árban és képességekben kicsit gyengébb 24,7 megapixeles FX CMOS képérzékelőt kapott, melynek érzékenységét ISO100 és 6400 között állíthatjuk. A remek fényképezőfunkciók mellett a…..
A hamarosan érkező Hitman játékban szokás szerint rengeteg féle módon tehetjük el láb alól ellenfeleinket. Ha kétségeink lennének az eszközök hatékonyságát illetően, nos, ez a videó a leghitetlenebbeket is meg fogja győzni :D ..
Gizmológia Wii U - ZombiU trailer 2012.09.17 18:26:22
Mint azt már a múltkor láthattátok, hamarosan debütál a Wii U hazánkban is, melyet természetesen a Bluechipnél is meg tudtok majd vásárolni. A géphez kapható játékok között egy igazán érdekes zombis móka is helyet kapott, mely új előzetessel hívja fel magára a figyelmet. Ti…..
A mai európai Nintendo Direct videó sajtóbemutatón a Japán videojáték gyártó bejelentette, hogy újgenerációs asztali konzolja, a Wii U, November 30-ától kapható Európában. A Wii U egy HD konzol, minden eddiginél változatosabb játékmenetet kínáló hardveres és szoftveres…..
A világ egyik vezető optikai eszközök gyártója, a Tamron bejelentette az új legendás makrót, a SP 90mm f/2.8 Di Macro 01:01 VC USD-t és a rendkívüli SP 70-200mm F/2.8 Di VC USD objektívet. Mindkét eszköz a ma kapható legmagasabb minőséget képviselik, kezelésük pedig igazi…..
Konzol Kinect Fail válogatás 2012.09.11 17:42:46
Régi, de még mindig vicces :D ..
Hamarosan elkezdődik az iskola, a szinte véget nem érő tanulás és vizsgák sorozata. A tanév során sokszor fordulhat elő, hogy szükség lehet egy laptopra, mely mobilitása révén jó társunk lehet a hétköznapokban és iskolai feladatokra is befoghatjuk, ha a közelünkben van.…..
Geekblog A Bourne-hagyaték 2012.09.11 11:38:15
A 2000-es évek legkiválóbb akciófilmjei közé sorolt trilógiát lezáró Bourne ultimátumot követően a kulcsfigurák kihátráltak Jason Bourne mögül, Paul Greengrass rendező után érthető módon Matt Damon is lelécelt; keresett színész ő, nem gyötri anyagi szükség, és…..
Örömmel jelentjük be, hogy már a Bluchipnél is kapható az Acer legújabb Ultrabook™-ja, az Aspire S5. Az Aspire S Ultrabook™ sorozat közelebb viszi Önt a mobil élethez, mint valaha. A 11 mm vékony S Sorozat a „súly” szót a múlt egy darabjává teszi, csakúgy, mint a…..
Gabor Zulu 2012.09.05 18:28:03
@lwp: Peti.Balazs@computeremporium.hu
A Cooler Master amely az egyik piacvezető számítógép házak, hűtési megoldások, perifériák és kiegészítők gyártása területén, a mai napon bejelenti a legújabb játékosoknak szánt headset-jét, amely a tiszta hangzásra összpontosít, a Ceres-400-at. Kiforrott, Kényelmes,…..
Ez egyelőre a PC-s verzió, mely három verzióban teszi majd tiszteletét, de remélhetőleg a konzolosoknak is készül majd valami nyalánkság... :) ..
A Nikon bemutatta a COOLPIX P7700 modellt: a tökéletességre törekvők fényképezőgépét, amely meglepően kis méretű. A csodás háttérelmosódással kiegészített életteli képeket garantáló P7700 meglepő fényerejű, f/2,0-4,0 rekeszű NIKKOR 7,1-szeres optikai zoommal felszerelt…..
Egyre izgalmasabbnak néz ki ez a játék ;) ..
Gizmológia EISA díjeső a Sonynak 2012.08.24 18:27:11
Öt kategóriában is Sony termék nyert az Európa legnagyobb szakmai elismerésének számító díjátadón Európa tizenkilenc országának ötven audio-, video-, mobilelektronikai és fotográfiai szaklapjából álló szövetsége, a European Imaging and Sound Association (EISA) idén is…..
A héten már másodjára örülhetünk, hiszen a hétfői 3 kép után ma újabb 3 érkezett a GTA V-ből. A fenti már előreláthatóan jelzi, hogy ismét nem fogjuk elaprózni a dolgokat, a többiért katt... ..
Az új MSI GTX 660 Ti Power Edition grafikus kártya akár 18,2%-al nagyobb tuning potenciállal A legújabb Twin Forzr IV hűtés biztosítja a 14°C-al hűvösebb és 17.1dB-el csendesebb működést az optimális teljesítmény érdekében Az új grafikus kártya MSI exkluzív Tripla…..
Konzol James Bond Legends 2012.08.21 12:13:59
A 007-es ügynök kalandjai szinte kifogyhatatlan munícióval szolgáltatnak az évről-évre megjelenő játékfeldolgozásoknak. A mostani rész azonban nem egy filmet, hanem egyszerre többet dolgoz fel, mi pedig kíváncsian várjuk a végeredményt. A főszerepben ezúttal is Daniel Craig,…..