Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ElBandika

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokat hallottunk róla kormánytisztviselőktől, kormányközeli mágusoktól, hogy a bankok, közüzemi szolgáltatók nem fogják áthárítani az újabb terhek, sarcok jelentős részét a lakosságra, mert. Sokat hallottuk, sokat kételkedtünk. Mint kiderült nem véletlenül. Ez az első…..
ElBandika 2012.10.31 11:06:36
@Ballas: Mindenkire azt mondod, hogy Zsidó akit utálsz? Ezzel az erővel azt is mondhatnád, hogy Mocskos Cigány Bankok. Ugyanannyi igazság lenne az állítás mögött.

Ha te egy bank tulajdonosa lennél, nem szeretnél profitot látni belőle? Szívesen működtetnél egy vállalkozást veszteségesen, emberbaráti szeretetből?

Ha a pénzed a bankban tartod és nem a párna alatt, nem azt szeretnéd, hogy a bankod minél eredményesebben és biztonságosan kamatoztassa? Az indiai szegények bankja nem véletlenül ment csődbe.

A hozzállásod, korlátolt ismeretekről és frusztráltságról tanúskodik. Valószinüleg te tartozol a bankoknak és nem a bankok neked.
Az nemesfémek árának manipulálása régóta beszédtéma a különböző alternatív gazdsági oldalakon. A mainstream média természetesen kerüli a dolgot, hiszen a komoly kiadványok nem foglalkoznak "konspirációs-teóriákkal". Ez a hagyomány hétfőn már majdnem megdőlt.…..
ElBandika 2012.05.04 09:37:29
@Karipapa01:

"Több millió ember életével szórakozik." Ezt mégis hogyan??? Egy kis Arany árfolyamváltozás miatt milliók lesznek öngyilkosok, vagy hogyis tetszett gondolni?

A grafikonon is látszik, hogy pillanatok alatt visszakorrigált az árfolyam és a zuhanás 1,662-ről 1,645-re sem egetrengető mértékű. A forint árfolyan sokkal nagyobb kilengéseket produkál.