Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Verigud

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Négyszáz millió forintos Európai Uniós forrást nyert el az ipari automatizálással és tervezéssel foglalkozó Evopro Kft. városi buszcsalád kifejlesztésére. A komoly támogatási összegből egy előremutató buszcsalád fejlesztése van folyamatban, amibe most lehetőségünk…..
Az autótolvajok között akad azért egy-két egészen pofátlan. Hiába van járőrszolgálat a Budapest XIII. kerületi Marina Parton.Volt lélekjelenlétük: nyilvános parkolóban, a szabad ég alatt szedték le a 3-as kombi BMW elejétés szabadították meg lámpáitól, valamint…..
Verigud 2012.11.22 14:45:02
@lapos a Föld: A reteszelt ajtó lényege, hogy belülről sem nyitható. legalábbis a Focusomnál így van. Szerepel is a kézikönyvben, hogy ne hagyj benne kismacskát, kiskutyát, kisgyereket, mert nem tudja kinyitni az ajtót és elhalálozik.
Mai tesztünk kommentposztja. ..
Verigud 2012.11.15 12:41:24
@Liquid_Night: Nem minden üzemanyag jön a MOL-tól. Az OMV és a Shell külföldről hozatja az üzemagyagot. A szállítást a Klacska-transz végzi.
Verigud 2012.11.15 12:37:22
@n0ky: Nekem hasonló problémák vannak/voltak az 1.6 benzinessel (2000-es évjárat), önindító hál Istennek nem akadékoskodik! :-) Jó verda
Enzo Ferrari kétségkívül zseniálisan építette fel a márkaimidzset, hiszen mégoly komoly gyártónak is nehéz kibújni a Ferrari árnyékából, mint az Audi. Pedig… Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Verigud 2012.11.08 09:16:11
@NyúlBéla: Nem tudom mennyi új dolgot nyúlt le a Ford a Volvótól. Nekem az 5 hengeres benzinmotor megvan, de másra nem emlékszem.Viszont a mai Volvókba ő szállítja a 4 hengeres EcoBoost motorokat. Sőt, a Volvó D2 jelzésű dízelmotorja is Ford-PSA fejlesztés. :-)
A Lexus GS árpolitikája mar és horzsol, kérdés, hogy ez és a hibrid hajtáslánc elég lesz-e ahhoz, hogy végre beérje a prémium-triót és elnézzék hibáit? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..