Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rox Tobient (törölt)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt volt köztársasági elnök úr! Mint az Orbán-kormány egyik kommunikációs vezetője, határozottan visszautasítom, hogy bírálta a kormány politikáját, különös tekintettel a választójogi törvény tervezett módosításait. Nem tudok tekintettel lenni arra, hogy két éve…..
Rox Tobient (törölt) 2012.08.06 14:33:43
Rox Tobient (törölt) 2012.08.06 16:11:20
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Látom, hozod a szokásos ballib színvonalat...
Naiv ügyfélnek egy adminisztrációs tévedés miatt felmondott szerződése következtében váratlanul végtörlesztenie kellene 6,8 milliósra duzzadt 3,15 milliós hitelének nagyobb részét: Igazából nem panaszkodni szeretnék, csak szeretném elmesélni, hogy miként jártunk, kb.…..
Rox Tobient (törölt) 2012.08.02 15:33:52
Az alábbi modell születésében semmilyen tudományos, szakmai, vagy egyéb hivatalos adatok nem játszottak szerepet. Pusztán józan paraszti ésszel történő átgondolása a jelenlegi rendszer hibáinak illetve azokra egyfajta (paraszti) megoldás adása.   A gazdasági válság fő oka: A…..
Az elmúlt két év során a Fidesz jelentősen átalakította a magyar adórendszert. Progresszív, többkulcsos adózás helyett bevezették (a majdnem) egykulcsos szja-t, miközben a bevételkiesést új adókkal, járulékokkal és illetékekkel próbálták kompenzálni. A kormány nem titkolt…..
Rox Tobient (törölt) 2012.06.20 16:42:09
@Reaper Man:
"Az egykulcsos eleve nettó baromság, kb. akkora mint a devizaalapú hitel. Mindenképpen többkulcsos adó kell, de nem ez a lényeg"

Jolmegasszontad...
Rox Tobient (törölt) 2012.06.20 16:51:50
@Reaper Man:
Csak faszsagokat zagyvaltal ossze-vissza, oszt most probalod kidumalni magad... gyengus.
A Fidesz bedobta, amit már sokan vártak. A múlt heti „Vegyük el a pártok pénzét!” után itt az újabb ötlet, a regisztrációhoz kötött szavazati jog. Ha ez a kettő egyben megvalósul, de még akkor is, ha csak valamelyik a kettő közül, akkor már bárki kiálthat…..
Olvasgatom a mindenféle blogokat, no meg a zindex „polidili topikokat” és nem hiszek a szememnek. Tényleg megvan zakkanva mindenki?Mert S:P: miután bebizonyosodott – köszönet a HVG.hu alapos tényfeltárásának- hogy egyrészt plagizált. Másrészt hazudott,…..
Rox Tobient (törölt) 2012.05.02 20:17:45
A teoretikus "Ugyan mit veszítettünk a Malév csődjével, amikor itt vannak helyettük a jófajta fapados járatok, amik még olcsóbbak is?" kérdésre érkezett meg a válasz. Tamás levele nyomán a Homár megdöbbenve tapasztalta, hogy tényleg létezik ilyen, itt Európában, hogy fizető…..