Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Courtney (törölt)

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elegáns fiatal nő szívrepesve vár a kezében egy cetlivel az autójában, nem hiába, mert beül mögé egy férfi. Elő is kapja a machetét, el is vágja vele a nő elegáns torkát, gyanítom, hogy nem ezt várta szívrepesve. Meg Beckették sem azt, hogy amíg Kate lakását…..
Sötét, lerobbant épületben középkorú pap rózsafüzérrel, ami nem annyira fog segíteni a ráfogott pisztoly ellenében, attól tartok. Bár, ki tudja. Martha-nál és Jimnél viszont még jó, hogy nincs pisztoly, mert simán főbe lőnék egymást a vacsi alatt, szép is az, amikor a…..
hogyvolt Castle 5x07 – Swan Song 2013.02.14 14:00:00
A banda nagyon befutott, írja a reggeli újság, olyan nagyon, hogy bele is üvöltik mindannyian az örömüket az őket folyamatosan vevő kamerába, majd az a fantasztikus ötlete támad Keithnek, az egyik tagnak, hogy ezt a hírt meg kell osztani a szólógitárossal is, hadd üvöltsön ő is…..
BUÉK mindenkinek, remélem felfaltátok már az összes lencsét, és semmiképpen sem ettetek csirkét, mert az kapirgál tudjátok. Kezdjük akkor, mert már tűkön ültök, tudom én. Amire négy évadon át vártunk, a végére megkaptuk, nem is akárhogyan. A kezdés sem rosszabb, Castle nem…..
Courtney (törölt) 2013.02.13 16:00:41
@Zenóbia: NYC jó volt de nem sokat láttam belőle... A bátyám nem nagyon engedett minket el max a sarokig mert "Dobálják utánatok a drogot és egyebeket" Viszont a Central parkba kimentünk és gyönyörű volt. A legemlékezetesebb mégis csak a párizsi átszállás volt majdnem felszálltunk a Sydney-be tartó gépre :)
Szegény lány aki a mai leendő hullánk, ha jól saccolom úgy tíz másodpercen belül az lesz, a vérével ír üzenetet a padlóra, van mivel, mert jó sok elfolyt neki. Alexis vidámabb dolgokkal van elfoglalva, összepakolt vagy harminc doboznyi cuccot, az már kevésbé lesz vidám, amikor…..
Izgultok? Én is! Nézzük mit tartogat nekünk  a negyedik évad utolsója. Először is némi visszaemlékezést Beckett anyjának ügyére, illetve az ő lelövésére és Montgomery Kapitány szerepére ebben az egészben. Várható volt, hogy a zárásban ez jön elő, az viszont nem…..
Gézát kiírták a sorozatból, pedig még Aliz feleségül kérésével is próbálkozott, de kár volt. Alizka, ki Csodaországban él, szívesen igent mondott volna, csak a csúf és gaz Vilibá-Bözsi mama kettős lebeszélte Gézukát az egészről, mert hát hogy néz ki egy olyan házasság,…..
Courtney (törölt) 2012.12.10 17:21:32
@pushpang (univerziális határeset): Atomfizikai nézetből:)
Alexis még mindig ott van ahol a part szakad, listákat gyárt, hogy melyik suli a nyerőbb, kettő maradt versenyben, mindkettő messze van. Ideje elszakadni otthonról és letenni a lézerpisztolyokat, amikkel gyerekkora óta játszanak az apjával, de most először nem, mert fel kell nőni.…..
Hihetnénk azt is, hogy Grimmet nézünk, mert Piroska menekül sötét erdőben, teliholdkor, csak úgy lobog utána vörös selyempalástja. Nem tudom Piroskának mennyire volt selyempalástja, de ennek itt az van, kosárkája viszont nincs, kár. Utoléri-e a gonosz farkas? Utol hát. Martha…..
Courtney (törölt) 2012.11.02 18:10:58
Courtney (törölt) 2012.11.04 14:41:39
@Zenóbia: Az nekem is.... :) mikor azt mondta hogy ő nem pazarol pénzt ócskaságokra erre annyi baba volt körülötte mint a hülyegyerek a világon :)
Emberek, menten itt a nyakunkon az őszi évad, benne az RTL messiásával, a Dallas 2.0-val, amiben három régi szereplő és négy Barbie-baba külsejű új arc mellett pár jobb képességű mellékszereplőt is sikerüt megnyerni, pl. Carlos Bernardot és Glen Morshowert a 24-ből, vagy Mitch…..
Courtney (törölt) 2012.11.04 10:29:34
hogyvolt Castle 4x15 – Pandora 2012.10.18 15:00:00
Kivételesen nem csak a végeredményt, azaz a hullát látjuk, hanem azt is, ahogyan kihajítják egy emeleti ablakból. Sőt, azt is, hogy ki hajította ki, ugyanis enyhe homlokráncolással néz az áldozata után, nincs nagyon felzaklatva. Alexis ötvenhat gyakornoki munkát csinál…..
hogyvolt Castle 4x16 – Linchpin 2012.10.25 11:00:00
Gluggy-gluggy-gluggy. A víz alatt nem nyílik az ajtó, micsoda meglepetés. Az már nagyobb, hogy Beckett biztonsági öve sem, ráadásul a pisztolyát sem találja, amivel ki lehetne lőni az ablakot. Bugyborékolva süllyednek tovább a folyó fenekére, közben Castle megtalálja a pisztolyt…..
Két srác lapátol egy gödör közepén, de abból ítélve, hogy egy kisebb tömeg tapsol és éljenez körülöttük, kicsi a valószínűsége, hogy hullát ásnak el. Helyette egy ’87-es iskolai időkapszulát készülnek kinyitni. A közönség a műsorvezető fickót, mint egykori…..
Courtney (törölt) 2012.10.23 11:32:15
@zeugma: nem csak te... én el is gondolkoztam rajta hogy nem keverték e az írók....
Tárgyalóteremben épp a nagy hatású vádbeszédet hallhatjuk, ami szerint Otis Williams kinyírt egy szőke nőt az autójáért, aminek aztán akkurátusan belegyömöszölte a csomagtartójába a hullát. Bizonyíték van bőven. A lopott autóban kapták el, a csomagtartóban a hullával, a…..
hogyvolt Castle 4x09 – Kill Shot 2012.09.06 13:00:00
Fényes nappal, zsúfolt utcán sétálgatás közepette két nő az egyikük esküvőjét tárgyalja. Soha nem tudjuk meg, hogy a botanikus kert lett volna-e az ideális helyszín, mert a menyasszonyt valaki nemes egyszerűséggel szíven lövi. A vére beteríti a barátnője arcát, így vidám a…..
Fiatal fekete lány, piros ruhában menekül egy fickó elől, aki úgy tűnik nem elégedett meg a kézfogással. Utoléri, leteperi, menne még ennél tovább is, de a lány sikoltozására feltűnik a helyi Megmentő, aki a kardjával felszeleteli az erőszaktevőt. Nem írtam félre, nem…..
Hohó, 3XK újra támad, olvassatok vissza az előzmények miatt. Röviden 3XK egy sorozatgyilkos, nőket öl, mert elhagyta az anyja. Legutóbb cselesen kihozatta magát Beckettékkel a börtönből, majd jól meglépett Ryan fegyverével, meg egy ígérettel feléjük, hogy visszatér. Ím.…..
Hát akkor vágjunk bele az új évadba, de mielőtt még belevágnánk, Beckettnek túl kéne élnie az előző évad végén kapott lövést. Túl kéne lépnie a csalódáson amit a Kapitány okozott, és kezdenie kéne valamit a szerelmi vallomással, amit Castle-tól kapott a lövés után. Nem…..
Courtney (törölt) 2012.07.17 16:34:51
@Zenóbia: Hát én úgy vagyok ezzela sorozattal hogy mindenkit kiidegelek vele a környezetemben. Lesz majd egy kettévágós rész is(és miközben ezt néztem hambit ettem, ki érti ezt) ami majd tök jó lesz. Jó lesz ez az évad,na.
Courtney (törölt) 2012.07.20 15:21:35
@Caskett: Sorstárs. Az ofőm meg páran megértenek de anyám rávágta hogy : Sorozatbuzi lett a gyerek!
Valamelyik napa drága szüleim szappanoperákat néztem és a negyedik percnél elkezdtem őrjöngeni hogy: krimit, hullát, Castle-t!!!!
Igen nem bírom a hulla nélküli sorozatokat...
Fiatal nő smárol vadul kevésbé fiatal, de viszont kopasz férfival az ágyban, most utoljára, mert mégis inkább a férjét választja. A férj megérzi, hogy róla van szó, mert haza is ér rögtön. A nő felpattan és tuszkolja befelé szeretőjét a szekrénybe, amiben már…..
Courtney (törölt) 2012.07.17 15:20:27
@Zenóbia: Áhh igen szabad foglalkozás. Ofőm feláll azt mondja dolga van de azért Cor még menjen vele mert mutat valamit.(Cor az én becenevem) Naná nyelvtanóra Castle nézés és akkor ez a kemény nyelvtan óra. Bírom az ofőmet nagyon emiatt.
A már megszokott felvezetéssel indítunk, ebből két dolgot kell kiemelnem. Az egyik, hogy nem tudom mindenki számára nyilvánvaló-e a Turner és Hooch utalás, de ha nem, legyen az. Tehát Turner és Hooch = Egyik kutya, másik eb, a főszerepben Tom Hanks és egy erősen nyáladzó…..
Castle kivételesen előbb odaér a helyszínre mint Beckett, ezt az időt pedig arra használja ki, hogy egy póznához kötött kutyával barátkozzon, akit egyből szeretne társául fogadni, Sherlocknak nevezni, sapkát rakni a fejére, nagyítót tenni a szájába. Szegény kutya. Ki tudja mit…..
Még jó, hogy az előző rész elején megmagyaráztam, hogy mi micsoda a felvezetésben, erre most eltűnt, volt-nincs felvezetés. Helyette van magas sarkú cipős, folyosón közeledő, agresszívan csengető, telefonban szájat rúzsozó nő, és nem elhanyagolható Castle is van, csíkos…..
Kedves Olvasók, köszönjük a türelmet, ma fény derül rá, hogy sikerül-e megmenteni a várost, vagy menthetetlenül elporlad mindenki, kivéve a kutyákat, négereket és terhes nőket. Aki már nem emlékszik, olvasson vissza. A jelenlegi állapot szerint Castle és Beckett Jamal…..
Beckett egy edzőteremben, ami leginkább egy sötét pincének tűnik pár géppel meg egy bokszzsákkal, na ebben üti, rúgja ezerrel a zsákot. Feltűnik a színen egy rendkívül kidolgozott felsőtesttel rendelkező fickó aki felajánlja szolgálatait, egyelőre csak a bokszzsák tartására,…..
Courtney (törölt) 2012.06.16 16:26:18