Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blogosz

1 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombat délután 3 órakor kezdődött a Jobbik vonulásos demonstrációja, mellyel a párt a megszorítások ellen tiltakozott. A rendezvényen körülbelül ezer ember vett részt. A párt szimpatizánsai az MSZP Jókai utcai székháztól vonultak a Fidesz Lendvay utcai székházához.…..
blogosz 2012.05.13 10:29:37
@qwertqwert:
"Ha én fajgyűlölő is lennék,jogom lenne hozzá egy demokráciában,semmi közöd hozzá,hogy én kit kedvelek."

Látod, itt van a nagy tévedés.
A demokrácia nem azt jelenti, hogy mindenhez jogunk van. Nem azt jelenti, hogy mindent szabad. Ha ezt jelentené, akkor a gyilkosok is szabadon rohangálhatnának, hiszen "kinek mi köze van hozzá", hogy ő másik legyilkolását kedveli.. (Például a meggyilkoltnak van egy kis köze hozzá, szerintem egyetértünk..)

A demokrácia elsősorban felelősség, kötelesség, a másik tisztelete, függetlenül attól, hogy milyen fajhoz, valláshoz stb tartozik.
Ha ezek megvannak, UTÁNA már vannak jogok is.

A jogaid addig terjednek, amíg más jogait nem sérted.
Ez persze mindenkire vonatkozik.
Jobb és baloldalra egyaránt.
blogosz 2012.05.13 13:04:33
@Cigarettásember:
"Szeretnék látni erre egy példát, pártszinten."

Remélem, sose lesz példa erre pártszinten.
Sajnos már volt korábban. Sokan belehaltak.
Anno írtam a jelenkori vonulgatások és Tiszaeszlár kapcsolatáról, erre tessék!  Anno én alapvetően módszertanilag kötöttem össze az Országos Antiszemita Párt és a Jobbik eszköztárát, megállapítva, hogy nem sok dolog változott, de ez most azt hiszem, minden határon…..
blogosz 2012.04.15 12:07:46
Tudja a fene. Lehet, hogy a Jobbik szerint a magyarokat nem érdekli a "naponta előráncigált antiszemita-kártya”. Engem viszont meglehetősen aggaszt, hogy a magyar költészet napján, József Attila születésnapján ahelyett, hogy valami  eme eseményhez méltó, felemelő témáról…..
blogosz 2012.04.15 12:04:24
Megpróbáltam átnézni Baráth Zsolt parlamenti beszédének médiarecepcióját. Összességében azt tapasztaltam, hogy alapvetően a beszédről és az arra érkező reakciókról szóló tudósítások jelennek meg, valamint olyan vélemények, amelyek nem érvelnek, csupán -…..
blogosz 2012.04.15 12:03:36
Diszkréten holokausztról beszélnek ma és holnap a szívhez szóló szónokok itt Csepelen, aztán a Terror Házánál, meg a Duna-parti rakpartokon. Kedden kipipálják a feladatot. Mi azért elmondjuk olvasóinknak, hogy valójában tömeggyilkosságról, népirtásról van szó. Több mint…..
blogosz 2012.04.15 12:03:05