Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iboko-suturi törpezsiráf

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gerendai Károly pár nappal ezelőtti bejelentése után most a Jobbik elnöke állt elő váratlan emigrálási szándékával. A poilitikus Facebook-bejegyzésében elmondta, hogy bár hazánk ígéretes tempóban fasizálódik, de nem eléggé, és ez elkeseríti. "Nem ezért dolgoztam,…..
A Magyarországi Pornósok Országos Egyesülete (MPOE) szerint ezzel lehetne elejét venni a minőség romlásának. "Éppen elkezdtük volna a remek kis kutyás akciót, amikor a rendező leállított minket és mindenkit templomba küldött" – panaszkodott a szakmában egyre gyakoribb…..
Ratyi, libi, katkó, pina, pina, pina és picsa. A szél befújta a Mandiner szerkesztőségébe a ma elhíresült, ELTE-s diáklistázást. Kommentár nélkül következzenek az egyetemisták jellemzései pattanásos, szexéhes elsős szakmunkásképzősök egyetemista társaik…..
Tóth Péter a Csongrád-megyei Jobbik elnöke évértékelést tartott 2013. január 31-én, csütörtökön este, ahol elmondta: a Homokhátságon nagyságrendileg 5-10 ezer cigány napszámos dolgozik, ők elveszik a helyiektől a munkalehetőséget. Innen is fogadja gratulációnkat…..
Jobbegyenes Hol vagytok gyermekek? 2013.01.14 19:08:19
Tulajdonképpen hálásnak kell lennünk annak a kormányzati gurunak, aki újra bedobta a közbeszédbe a 13. havi nyugdíj pszichotikus ötletét. Hálásnak, mert újra elkezdődhet egy vita, egy társadalmi párbeszéd a legégetőbb kérdésről: mit kezdjünk a fenntarthatatlan…..
Egy ideje már őrizgetem ezt a fórumlinket, de most ellövöm, mert éppen vasárnap délutáni könnyed szórakozásnak való kis marhaság. A NeoGaf olvasói viccelődtek azon, hogy ismert videojátékok címéből kivettek egy-egy betűt úgy, hogy a cím továbbra is értelmes maradjon, majd…..
Ez itt a reklám helye: ebben a nagyon rövid posztban említve lesz világháború, golf, egy legendás mozifilm, ami hét Oscar-díjat nyert, illetve megpróbáljuk tisztázni a kérdést: golyós volt-e Hitler? Ami ezeket a dolgokat összeköti, az nem más, mint egy ismert dallam.…..
A méltán népszerű Szkepticista Gyülekezet ma a Kobak Klub rendezvényének keretében népszerű történelmi legendáriumokat zúz szét a tudomány, ráció, világosság és európaiság jegyében. A szélsőjobb magyarországi elburjánzásával a történettudomány területén is…..
IDDQD A 100 legjobb videojáték 2012.11.19 12:28:18
Az amerikai Time magazin honlapján közölt egy százas listát a legjobb/legfontosabb videojátékokról. Érdemes megnézni (mondjuk ebben a felhasználóbarát nézetben), tanulságos abból a szempontból, hogy egy erős konzolos gyökerekkel, viszont kevésbé jelentős…..
KatPol Blog [KNN] Gáza II. 2012.11.17 10:30:00
"It is important to understand one simple point: there is no moral symmetry between the terrorists in Gaza and Israel" Benyamin Netanyahu Ismét "eszkalálódik" a helyzet a Gáza-övezetben, ami annyit jelent, hogy felizzik a parázs a világ leghíresebb "fake war" jellegű konfliktusában.…..
Brit tudósok Napjainkban egyre  közelítünk egy újabb,  veszélyesebb vörös vonalhoz: az iráni atomprogram egyre közelebb jut ahhoz, hogy egy más országokat elpusztítással fenyegető teokrácia kezébe kerüljön nukleáris fegyver. A nemzetközi közösség ugyan bízik…..
Kigondoltam Rovásterroristák 2012.11.08 12:24:24
A Terrorelhárítási Központ és a Rendőrség legkiválóbb szakemberei is tehetetlenül szemlélik, ahogy a rovásterroristák zavarják az ország nyugalmát. A hagyományos bűnüldözői módszerek és a korszerű kriminalisztika minden vívmánya is kevésnek bizonyult ahhoz, hogy…..
Jeszenszky Géza, az Antall- kormány volt külügyminisztere, az első Orbán-kormány washingtoni nagykövete és hazánk jelenleg izlandi és norvégiai képviselője a Corvinus Egyetem Nemzetközi Tanulmányok Intézetének magántanára, az egyetem díszdoktora. Az egyetem tavaszi félévében…..
iboko-suturi törpezsiráf 2012.10.26 21:43:25
@Muad\\\'Dib: A történészekre ráférne egy racionalizálás. Tele van a szakma kibaszott nácival.
iboko-suturi törpezsiráf 2012.10.26 21:44:40
@pirosfeherzoldezamagyarfold: Ne bántsd a magyart! Még ha gyerekkel baszik is. Ez a kultúrája?
Új-Zélandon nagyon drága ám az internet. Annyira drága, hogy Magyarországon meg olcsó. Ilyen egyszerű az új-zélandi Flip reklámüzenete, meg persze ott van az érdekes hangzású, titokzatos nyelv, meg a furcsa népviselet. Mert a műszálas otthonka csak valami népviselet lehet valahol…..
Ha komolyan gondoljuk, hogy Ozora egy a társadalomra veszélyes fesztivál (mi nem gondoljuk azt, lásd a cikk végén), amit fel kell számolni a jog és az állami erőszakmonopólium eszközével, számos kérdés merül fel. Tudott-e Pintér Sándor és a rendőri vezetés az elmúlt…..
Szörnyű ez az ország. És szörnyűek vagyunk mi is. Ezer éve. Ezer éve „Idegeneket hív(unk), magyarok ellen segítségül”. Vagy legalábbis külföldi véleményt. Talán nem volt olyan korszaka a magyar történelemnek, amikor ez nem történt meg. Megy kicsiben, megy nagyban. Tegnap…..
iboko-suturi törpezsiráf 2012.08.05 18:25:03
Az a széthúzásnak egy nagyon durva megnyilvánulása, hogy a Jobbik elnökségi levelezése nyilvánosságra került. Ez persze nem meglepő fejlemény azután, hogy Szegedi Csanád lemondott az alelnöki pozíciójáról; az EP képviselői mandátumáról viszont nem, annak ellenére sem, hogy…..
Zoon Politikon Kis magyar nácizmus 2012.06.15 20:34:00
Szokás mondani, hogy a magyar politika, és rajta keresztül a magyar társadalom végletekig megosztott, kompromisszumképtelen. Szokás hiányolni az alapvető értékek feletti konszenzust, hogy például nincs egységes történelem-, és társadalomszemléletünk, magyarságtudatunk.…..
iboko-suturi törpezsiráf 2012.06.16 14:44:14
@Lacdelo: Ismerem a kibaszott fajtájukat, ezeknek az apjuk és az anyjuk öröklik át az ideológiát. Már fiatal korában ölben vitték ki a Csurka féle agymosásokra.
Most hogy felnőtt, náci jelmezben parádéznak félig legális lövészklubbokban és minden Jobbik rendezvényen ott csápol és szívja be a führere utasításait és mocskolódásait.

A kezdőlapja a kuruc, ahol kéjes vigyorral olvassa a zsidók és a cigányok agyonveréséról szóló híreket, amit Novák Emőke fogalmaz a hivatali laptopján félerekcióval küszködve.