Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Klafa

0 bejegyzést írt és 146 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétségtelen, hogy a Netpincér az egyik legjobb dolog, ami az éhes emberiséggel történhetett. Azt viszont úgy tűnik, nem árt megjegyezni, hogy ők csak netes közvetítők, szerződés a kopogó szemű delikvens és konkrétan az étterem között jön létre, így aztán probléma esetén sok segítséget ne várjunk…..
Az alábbi ügy a csigát üldöző nyugdíjas bácsi tempójában ugyan, de megoldódott már. Amiért mégis kikerül (úgy is, hogy tavaly év végén történt az események nagy része) az azért van, mert a megoldási sebességén túl is számos klasszikus vevőkiakasztó elemmel dicsekedhet, és így un. fogyasztóvédelmi…..
Nem tudjuk, hogy L. barátunk az elmúláson és az élet körforgásán merengett az őszi napsütében, vagy egyszerűen rohant, mint állat azon a szeptemberi napon, de a lényeg, hogy az új helyett a régi autója rendszámával sikerült parkolást indítania. Akár a romantikus mélázás, akár a XXI. századi…..
Klafa 2017.10.10 13:46:05
@stakeholder Manyecs: Most, hogy mondod tényleg. :D
Én nem vagyok gasztroprogramra járó, mert nem bírom sem a tömeget, sem a sorbanállást, így aztán elég korlátosak az élményeim a témában, de ez elég hervasztóan hangzik. Még jó, hogy a szervezőknek a létszámkalkulálás sem az erősségük ("Nyíltan állíthatjuk, hogy a Fővárosi Palacsintafesztivál a…..
Klafa 2017.09.26 20:09:51
@Radrian07: Nomen est omen
Ugyan, ne vedd magadra.
Akad még pár keresztnév, amit gondolom azért adnak a szülők, mert remélik, hogy a csemetéjük nem fog felnőni, pl. Manó vagy Ariel.
Minden alkalommal amikor valamelyik gyerek elmond egy Adrienn/Adrián felcserélős viccet, vagy eltartott kisujjal, buzisan affektálva ismételgeti valaki, hogy Adriááán! Arra gondolok, hogy szegény gyereknek mekkora köcsög szülei vannak. Mert a világ genyó hely, de egy felelős szülő amennyire teheti, igyekszik megóvni a gyerekét a felesleges szívatástól.

Ilyen névvel instant kap a gyerek 90% esélyt rá, hogy pedikűrös legyen, vagy divattervező esetleg stylist
Klafa 2017.09.26 20:11:36
Klafa 2017.09.27 12:41:29
@pizzaszeletvágó:
Ánusz Adrián?
Csórikám, kaphatta az ívet a 90-es években.
Ford Fairlane és Ánusz hadnagy megvan?
Ebben a kivételes esetben jó ötlet volt a keresztnév, elvonja a figyelmet a vezetéknévről.
Máté családja testületileg pólót rendelt a netről,  de nagy szomorúsgukra a 4-ből 3-nál a méret nem stimmelt. Az igazi probléma pedig még csak ezután jött:  a gyártó szerint ugyanis ezek egyedi darabok, ha minőségi kifogás nincsn, csak a rossz méret miatt nem érvényes rájuk az elállási jog.…..
Mobilszervizelésre, azon belül Samsung szervizre panaszkodó levél időről időre beesik hozzánk, de ezekből már csak az extrém elemekkel tarkítottak kerülnek ki a Homárra. Bogi a több, mint egy évig húzódó sztorijával simán kiérdemelte a megjelenést, ahogy a Samsungnál…..
Jön a nyár, és vele az utóbbi években egyre brutálisabb kánikulaszezon, ami főleg a városokban csinálja ki az embereket. Nem csoda, ha egyre többen adják fel a küzdelmet a hőséggel, és a hagyományos módszereket (vizes lepedő, huzat) sutba dobva feccölnek nem kevés pénzt a nyári rezsit is alaposan…..
Klafa 2017.05.31 09:52:56
Kétes dicsőséget hozott az Univernek a májusi, falvédősként elhíresült kampánya: gyakorlatilag minden sajtótermék beszámolt a szexista felhangjuk miatt eléggé félresikerült társadalmi üzeneteket kommunikáló feliratokról, a kitaláló ügynökség elhatárolódott tőle (nem oda és nem úgy szánták az…..
Egy egész arzenál landolt nálam kínai hátizsákokból. Az első tulajdonképpen nem is hátizsák, sokkal inkább egy vállon vagy hason hordható tartó, amit sporttevékenységhez lehet használni. A második egy túra-, míg a harmadik egy katonai táska, így a keményebb terepen való haladást is le tudtam fedni a…..
Klafa 2017.02.28 12:58:02
@komolytalan samu: Pontosan.
Ruhát, táskát, cipőt nem szabad Kínából rendelni.
via GIPHY Jön a tavasz, nyakunkon az évszak- és cipőváltás, sűrűsödnek a lábbelikkel kapcsolatos levelek, ami alapján úgy tűnik, nem lehet elégszer átvenni, mikor és hogyan reklamálhatunk, ha valami mégsem jön össze a vadiúj csukával. Például az oké, ha a bevizsgálás után csak a blokk ellenében…..
Szerintem tök kontraproduktív az a módszer, amikor egy jóvágású akcióval megpróbálnak berántani egy oldalra, hogy aztán ott kiderüljün a lényeg, ami szerint nem 50, hanem 5% a kedvezmény, és nem is nagykabátra adják, hanem kiszakóra. A márciusban születetteknek. Ha a VI. kerületben laknak, és van…..
Nem elég a bosszúság, hogy nem működik valami, amit neten rendelt az ember, ilyenkor bónusz macera az egészet újracsomagolni, és visszaküldeni a motyót a feladónak. Aztán van az, amikor ezen bukik is az egész projekt. Tisztelt Szerkesztőség! Interneten vásároltam egy egyengető gyalut (Güde GADH…..
Klafa 2017.02.24 15:37:21
Kicsit túlbonyolította olvasónk az ügyintézést, mégsem ment semmire szegény, de így legalább eljutott hozzánk ez a sztori, és megtudhatjuk, pontosan mit kel tennünk, ha nem működik egy webshoptól rendelt termék. Tisztelt Tékozló Homár! Sajnos, lassan kezdem elérni azt az állapotot, amikor már…..
Egy ideje már kerestem hátizsákot, de nem akartam elkölteni rá 10-15.000 forintot, mint amennyibe a nagy márkák jobb darabjai kerülnek. Mivel a Xiaomi termékei hagyományosan jó minőségűek, az árazásuk viszont sokkal kedvezőbb a konkurenciánál, ezért mindenképpen ki akartam próbálni egyet. Ennek a…..
Nagyon mókás elképzelni a jelenetet, ahogy a Vas Megyei Kormányhivatal ellenőre kivonul a bepanaszolt céghez, és kirakaton való betekintés módszerével detektálja, hogy már nem működik - még akkor is, ha nyilván valami hivatali protokoll mentén jártak így el. Az viszont már egyáltalán nem vicces,…..
Itt a november, végérvényesen beléptünk a karácsonyi akciók és reklámok időszakába. Ennek terméke az alábbi Tesco-akció is, amiben megpróbálják ugyan a Mikulás segédeire tolni azt az ókonzervatív hozzáállást, ami szerint a nőknek szóló karácsonyi ajándékcsomag főleg onnan ismerhető fel, hogy…..
Klafa 2016.11.07 13:33:06
@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt:
De gecik a férfiak.
Örömmel végzik a munkát.
A mocskos, soviniszta, szexista, rohadék ösztönlények!
Az elmúlt hosszú idő talán legjobb üzletét találtam meg. Ha nem is érdemli meg az első helyet, akkor a másodikat egészen biztosan. Bár nem tudom, mi kerülhetne még ez elé. Alapáron 32 dollárért (~9200 forint) megvásárolható, ez a drón, amivel eddig messze a legjobb volt repülni, 50 centiméter…..
Látják ezt a szép, rendezett, letisztult konyhát? Na, hát NIkié egész biztosan nem így néz ki, pedig ikeás elemekből ikeás kollégák lemérése után gyártva, ikeás szakik rakták össze. Kedves Homár! A történetem tavaly tavasszal kezdődött, amikor is úgy döntöttem, hogy az IKEAból szerzem be az új…..
A papíralalpú becsekkolás annyira bosszantóan mozzanata volt évekig a repülővel utazásnak, hogy csoda, hogy nem söpört végig a földön egy eleme erejű sóhaj a megkönnyebüléstől, amikor az appok megjelenésének köszönhetően végre az enyészeté lehetett ez a végtelenül macerás és felesleges, papírpazarló…..
Akkor gó, bazdmeg GÓ!!! :D :(((((((( Köszi EZ!..
Angolul van, de muszáj kirakni, teljesen lezsibbadt a fél oldalam a hülyeségtől. Baszki, ennek nagyon nem jött be a Jurrasic Park, pedig...SZóval ez az egzaltált, lenőtt dajeres kócbaba nöszési dühtől vezérelve bizonyítja be minden tudósnak, régésznek és őskutatónak, hogy…..
Klafa 2015.02.16 18:13:22
Subba Ajj má' Kimi, lazulj! 2014.12.26 13:04:01
..
Klafa 2014.12.27 09:14:59
@dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ: Azér' a szerecsennek se kell a szomszédba menni ha szeretne jól megnézni egy tömeggyilkost.
Persze, lehet hőzöngeni, hogy a csaj idegesítette, piszkálta, de ezt a faszfejt remélem kurvára elverte utána valaki :( ..
 ..
Klafa 2014.10.08 15:32:16