Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tarquinius

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Ez több volt mint bűn. Ez már hiba volt!”- mondaná most is a drága Richelieu bíboros, a raison d’étre cinikus tudója. Lopni, csalni (vagy az igazságot árulni) csak biztos nyereségért szabad, és úgy, hogy ne lássanak meg. A magyar államnak ez most nem…..
tarquinius 2012.09.02 09:55:04
@Pan Modry: kell, hogy az ember látásmódja a politikusok vagy/és rajongóik pontokba szedett kategóriáihoz igazodjon? Mi van akkor, ha valamennyi eszmerendszerből azt válogatom ki magamnak, ami tetszik és elutasítom, ami nem tetszik? A politikai nézetrendszer nem egy rakás jelszó egy hátizsákban, amit magamra veszek és változatlan formában cipelem a hátamon életem végéig. Szerintem, nem mindegy, hogy valaki eszméket utasít el vagy az azokat
valósan vagy csak látszólagosan, szavakban, de tettekben nem képviselő személyeket. A vakhitnél rosszabb nincsen. Akár jobboldali, akár baloldali.
Persze, a vakhit rém kényelmes, mert ahhoz nem kell agyalni.
A KARD Lezártnak tekinti? 2012.09.01 15:38:31
"Nemzetközi jogilag rendezettnek és lezártnak tekinti a Fidesz az azeri kiadatás ügyét - jelentette ki Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője." - írja az origo. A kormány meg "sajnálatosnak tartja", hogy az örmények így felkapták a vizet. Ám ezt azért ilyen könnyen nem lehet…..
tarquinius 2012.09.01 21:37:22
@Mj: milyen ígérete és minek?! Micsoda naívitás azt gondolni, hogy a remélt azeri pénzből majd egy fillér is a népjólétet fogja szolgálni! Már persze, ha pl. az új tervezett felcsúti vasútvonalat a futball akadémiához nem tekintjük annak. A lóvé szépen áramlik majd befele a csókosok zsebébe. Nekik kell az új forrás, mert az állam annyira legatyásodott, hogy a rajta élősködők is kezdik megérezni a válságot.
Becsületemet egy baltás gyilkosért! - ez lehet a mai Magyarország királydrámájának majdan legtöbbet citált idézete. Persze, ha főhősünkben - aki az események hatására egyelőre lapít, mint szar a fűben - van egy kis drámai érzék, akkor, ha majd megszólal egyszer ízes…..
tarquinius 2012.09.01 07:56:14
@kisa: úgy vélem, 15:03-kor Martonyi külügyminiszternek illett volna lemondania.
tarquinius 2012.09.01 08:38:42
@Le_Penseur: teljesen igazad van. De kérdem én, mi lett volna, ha X nemzetbeli csinálta volna ugyanezt egy magyarral, mondjuk Brüsszelben és a belga állam járt volna el ugyanígy, mint most a magyar állam? X államban hősként ünnepelnék a hazaengedett gyilkost, vajon akkoris ilyen megértőek lennének az általad említett "panelezők"?
tarquinius 2012.09.01 08:59:42
@leonito77: és miben lesznek azok a kötvények kibocsájtva? Azeri Manat-ban?! Az ám a világszerte megbecsült pénznem! Mert ugyebár, ha euróban vagy USA dollárban, akkor tökmindegy, hogy a világ mely pontján árulják, az azeriek, ha akarják, bárhol megvehetik.
Naiv biciklista szóváltásba keveredett a Pronto Pizzéria személyzetével, miután átgörült a szerintük a teraszukhoz tartozó járdán. A szóváltásból verekedés lett, másnap pedig a tulajdonos megígérte neki, hogy többet nem fogják bántani: 2012. augusztus 7.-én kedden, hat…..
tarquinius 2012.08.30 21:38:55
@Gekko: nekem a bringázás a szabad kerekezést jelenti a friss levegőn. Az élvezetet, hogy akadálytalanul roboghatok, ha úgy tetszik vagy csak lustán és közben bámészkodom, ha meg többen vagyunk együtt, a jó társaságot. Így hát, sem a seggem nem hájas, sem az agyam, de ráadásul kikapcsolódásnak is remek. Te meg bringázz csak nyugodtan a nagykörúton meg a járdákon kedvedre, szívd be jó mélyen a káros bűzt, kerülgesd a gyalogosokat, ha ebben leled örömöd. A gépkocsiforgalom még jóideig a város része marad.
Tartottam egy kis nyári szbadságot, a blogot is csak félgőzzel csináltam. Ennek következtében számos olyan történettel kapcsolatban nem tudtam írni amelyekről egyébként szerettem volna, de akad azért olyan amely mellet így utólag sem tudok szó nélkül elsétálni. A…..
Amióta Schmitt Pál elkullogott a hivatalból, amelynek soha még a közelébe sem lett volna szabad engedni, azon töprengek: vajon érdekeljen-e, hogy ki lesz az utódja? Ha reflexből válaszolnék, azt mondanám, piszokul nem. Ha szenvtelenül gondolom végig, nem mondhatok mást, mint hogy…..