Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aedalas

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdvözlöm a Nagyérdeműt!   Hosszú szünet után térek be a blogra ismét egy bejegyzéssel, meglátjuk mi lesz belőle. Az elmúlt hónapok folyamatos – és egyáltalán nem kellemes – elfoglaltsággal teltek, ami megkötötte a kezem szabadidőm beosztásában. Ez nemcsak az itteni…..
Üdvözlet! Rajtam kívül álló okokból késett ez a blogbejegyzés, de végre sikerült egy kicsit félretenni minden mást, így következzék egy rövid élménybeszámoló. Múlt pénteken ismét megmérkőzött egymással a német és a szövetséges hadsereg a hévízi klubban. Egy kicsit…..
Üdvözlet!   A mai blogbejegyzés igazából egy bemutatkozás a részemről. Hálás köszönet Csernus kollégának, amiért „bevett a buliba”, és lehetőséget adott a hobbival kapcsolatos agymenéseim szélesebb közönséggel való megosztására :-) Réges-rég egy messzi-messzi…..
Ahelyett, hogy a Warhammer VI. kiadásának 1000 másik helyen kirakott teaser videóját reklámoznánk, tegyük fel magunknak egy másik örökbecsű kérdést:  mégis, mit adtak nekünk a rómaiak?Mi az, amit a  fifted hozott el nekünk, és aminek -többségében - hamarosan búcsút…..