Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kokendy

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megy a pörgés azon, hogy milyen világváltás kellene a magyar e-könyv piacnak, és hogy azt ki fogja megtenni. Ameddig azonban az bekövetkezik, örüljünk inkább az apró lépéseknek. Külföldiában láttunk már olyat, hogy egy szerző vagy egy kiadó egy hosszabb sorozatának első…..
A Gmail és a Google Drive mindeddig elég ügyetlenül kapcsolódott egymáshoz: az email-hez nem lehetett GoogleDrive fájlt csatolni mellékletként, a GoogleDrive fájlok elküldése során pedig csak egy egyszerű üzenetet lehetett a fájl mellé írni. Mostantól kezdve a Gmail levélírás…..
Aki munkára használja a Google alkalmazásokat, az tudja, hogy a hangout nagy lehetőségekkel bír. Azon túl, hogy ingyenes videocsevegést biztosít, lehetőség van csoportos videokonferenciák megtartására és élő közvetítésekre is. A megbeszélések közben közösen nézhetünk meg…..
Minden felhő-alapú alkalmazásnál előfordul az, hogy az egyes fejlesztéseket alig vesszük észre, hiszen nem kell telepítenünk semmilyen programot, nem kell foglalkoznunk a frissítésekkel. Ha a felhasználói felület nem változik, akkor ezek az újdonságok csak akkor kerülnek elénk,…..
Letölthetővé vált a népszerű prezentációs alkalmazás asztali változatának ingyenes próbaverziója. A Prezi Desktop néven futó szoftver a Windows és a Mac OS X operációs rendszereken futtatható. Segítségével olyan helyzetben is szerkeszthetünk Prezi bemutatókat, amikor nincs…..
Tejfehér, opálosan világító köd vett körül, lábam alatt kékesen csillogott a hó. Mint a Mátrixban, amikor kikapcsolják az összes imitációs programot. A patakokban csorgó verejték, az nagyon valóságos volt. Már korábban legendákat hallottam az olasz Alpok-béli Corsi menedékház üzemeltetőjének,…..
A Google Drive használata közben mostantól bátran huszárkodhatunk a billentyűkkel is. Ezeket a parancsokat nem mindenki tudja egyből megjegyezni, ezért a dokumentumok lista-nézetében elegendő egy "?" leütése, és máris elénk ugrik egy súgó. Aki napi szinten használja ezt az…..
A Firefox böngésző ma új, hivatalos Amazon-kiterjesztéssel bővült. A Send to Kindle névre hallgató böngésző-kiterjesztés az interneten talált cikkek küldését teszi lehetővé a Kindle különböző eszközeire és alkalmazásaira. Ez különösen akkor jön jól, ha valaki hosszú…..
Teljesen új felhasználói felületet kapott a Prezi, ez a zseniális prezentációs alkalmazás. Eddig sem volt ördöngösség a használata, de mostantól még könnyebb elkészíteni a bemutatót. Ha valaki szeretne egy ingyenesen használható, online szerkeszthető, megtekinthető,…..
Sokan példát vehetnének erről a blogról. Egyfelől szent őrültek gyülekezőhelye (és ebbe magamat is beleértem) másfelől ha vannak is vérmes véleményütközések (azok pedig vannak) a legtöbbször abból is konstruktívan jövünk ki. A minap volt egy kis vitánk az egyik poszt…..