Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KökényszeműKatica

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jézus atyaúristen, valaki ebben az országban vagy nagyon fejlett humorérzékkel bír, vagy csak szimplán gonosz, és feltett szándéka leégetni a magyar televíziózást minden lehetséges fórumon, hiszen más oka nemigen lehet annak, hogy az 52. Monte Carló-i Televíziós Fesztiválra…..
KökényszeműKatica 2012.04.13 20:31:05
@kis_kiraly: Szia! köszönöm a választ. Én úgy gondolom semmi sem tökéletes és elhiszem hogy ez miatt már nem tetszik, bár szerintem a legnagyobb filmekben is van baki, és tényleg pozitív hogy adtak visszajelzést és elismerték a hibát és vállalják is. Azért lehet hogy még egy próbát megér, bár a szakmai részhez én nem értek, viszont szórakoztatónak találom :)
KökényszeműKatica 2012.04.15 20:10:10
@cicamaca: nem két kommentért regisztráltam, de édesanya vagyok és a családommal is foglalkozom a hétvégéken, nem az internet a fő elfoglaltságom.
KökényszeműKatica 2012.04.15 20:18:38
@saks: Kedves Saks! Nem vagyok egyik sem amire gondolsz, egyszerűen nekem ez a sorozat tetszik a benne szereplő színészeket kedvelem és nagyra értékelem a színészi teljesítményüket mind a "filmvásznon", mind pedig színházban. Úgy gondolom mindenki megoszthatja a véleményét bármivel kapcsolatban. Továbbra is fenntartom, hogy a különbözőségünk okozza többek közt az eltérő véleményeket, de attól hogy ebben különbség van még lehet kultúrember módjára véleményt nyilvánítani pro és kontra. Egyébként munkajoggal foglalkozom és semmi közöm sincs a filmgyártáshoz azon kívül, hogy nagyon szeretem a filmeket :)