Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cívis Júzer

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két évvel ezelőtt, 2014 március 28-án adták át a 4-es metrót. Az új vonalról szóló cikksorozat lezárásaként a vezető tervező Palatium Stúdió Kft. ügyvezetője, Erő Zoltán osztja meg gondolatait a Fővárosi Blog olvasóival. A tervezők az épületek átadása után figyelemmel kísérik a mű sorsát. Különösen…..
Ilyet még a Metal Hammer klasszikus Súgd meg nekünk rovata sem tudott: egy nő hirdetést adott fel az interneten, ahol azt az idegen férfit keresi, aki egy Motörhead-koncert alkalmával a mosdóban teherbe ejtette. "Én: kék haj, ezüst csőtop, neccharsinya, térdig érő motoroscsizma.…..
Cívis Júzer 2012.04.13 18:23:53
@dr. Ez is csak egy nick: Ja, persze... a rádiót meg nevezzük "sugárzó"-nak, a TV-t "távolba látó"-nak, legyen a mobil neve "mozgatható távbeszélő készülék", soroljam még? Nem gondolod, hogy ezzel túlarchaizálnánk a nyelvünket, s nevetségessé válnánk magunk előtt?
Cívis Júzer 2012.04.13 18:24:57
@Lapos Erzsi: Erzsi, hol kapható a versesköteted, és mi a címe?
Cívis Júzer 2012.04.13 18:30:16
@PonDrow: Az egyik leglátványosabb ilyen eset a hetvenes években fordult elő Hollandiában: egy fiatal csajnak kétpetéjű ikrei születtek, egyik gyermeke fehér volt, a másik pedig félvér mulatt. Az okokat firtató kérdésre a friss anya állítólag azt válaszolta, hogy: "Akkora volt a szexpartin a kavarodás, hogy örülök, hogy nem kutyakölyköt szültem..."