Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rest

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát igen....mit is mondhatnék ? Tegnap meghoztam egy döntést, ami sokak számára biztos nem volt szimpatikus és nem is lesz az. Sőt az indokait is nehéz megérteni egy rajtam kivül álló személynek. Muszáj volt ennek ellenére, mert a játék nyújtotta kikapcsolódás örömét elvette…..
Mikor Decemberben elkezdtem játszani, szinte azonnal a hadnagyi rang elérését tűztem ki célul. Akkoriban nagyon távolinak tűnt, és valóban távol is volt. Napi 1000 xp-vel 1 évig tartott volna, szerencsére voltam elég kocka és sikerült átlag napi 4000 xp-vel 3 hónap alatt elérnem.…..
Ma hajnaltól ( 2010.03.30. 4:00 ) elérhetetlenek a nexon szerverek 36 órán keresztül egy kis szerver adatbank költözés miatt. Persze mindezt azért, hogy jobb minőséget és sebességet kapjunk. Egyetlen kérdést vett fel bennem a dolog. Akkor most megszűnik végleg a lag ?Nagyon…..
A Nexonnál egyértelműen a mocsok befedését nem pedig eltakarítást tűzték ki célul az idei tavaszra. 2010.02.10-dike óta a játékban észrevehetően nőtt a lag, a disconnectek száma.....mindez egy olyan újítás szövödményeként ami nekünk játékosoknak nem is volt fontos. A…..
Ég a zsír ..
Rest 2010.01.22 00:49:54
Subba Milli Chab: Folytatás 2008.12.15 21:57:00
Kötelességünknek érezzük, hogy beszámoljunk Milli Chab új videójáról. Nagyon felháborítónak találjuk, hogy a Magyarországra jellemző kötelező tíz éves késést semmibe sem veszi, és már most ráugrott a kétezernyolcas hangtorzítós, vokóderes vonatra. Bár az új…..
Subba Táncos kisfilm 2007.11.08 14:54:00
Ezek a kedves kisfiúk szerepeltek már egy másik számukkal a Subba oldalán, de ne nagyon röhögjetek. Nálunk az Ötutcaiak hasonló átéléssel nyomják a kábítást, és ugye a tanyás videóra sem kell emlékeztetnünk benneteket? A bolygó minden részén találni…..
Gót lányok cigizgetnek és gyújtogatnak. Technósuttyók galambokat baszogatnak. ..