Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jóképűkirály

0 bejegyzést írt és 159 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kellemes estét, itt az elveszett gyermek, 6paw jelentkezik. Elnézést kérek a Belevaló hogyvoltok népes olvasótáborától, sajnos kaptam egy férfináthát, aminek következtében diétára küldtem az agyamat. De ennyit rólam, lássuk mi történt a vellában. Bajszi Petya köszönt minket olyan széles…..
jóképűkirály 2019.01.03 23:14:59
Csaló, félrevezető, szélhámos, kókler, szemfényvesztő, becstelen, hantás, átverő, megtévesztő, simlis, füllentő, széltoló, svindler, lódító, ámító. Ennyi szinonimája van a szótár szerint a „hazug” jelzőnek, aminek ellenére ez az egy hangzik el az adásban, ez viszont…..
jóképűkirály 2018.12.23 11:17:10
@szociál: igen, valami extra traumánál fordulhat elő ilyen mértékű hiszti.De itt mi is történt? 30 napja ismert idegent kiba.tak mellőled így egy lépéssel közelebb kerültél a nyereményhez.Erre ez a válaszreakció érkezik.Félelmetesen bolondok.
jóképűkirály 2018.12.23 11:40:23
@hereverő heverő: tiszta sor,hogy nincs telefon,net,tv effektíve elvonulás de ez akkor is durva.De nem csak ez, ha valami történik , új vendég jön be (tanár,viki,régi játékos,após,anyós,fszom) üvöltenek mint a sakál.Érzelmi intelligenciájuk ott van ahol az IQ is.Tisztelet a kivételnek természetesen.Egyébként ez a Reni inkább ilyen 20éves testbe rakott 5 éves gyerek inkább, nemcsak a mostani eset miatt,de volt már néhány megnyilvánulása.Elsőre az ugrik be,hogy sokkot kapott mert nem maradt neki rózsaszín táska.Jóisten.
jóképűkirály 2018.12.23 11:41:29
@Perah: Az Erával mi a sztori? látom ekézik itt,de csak a belevalót néztem a balhé miatt.Felvilágosítanál néhány szóban?
Előzetesben annyit, hogy nem lesz hosszú a mai összefoglaló, röviden két téma volt amiről nem tudtunk leszakadni, arról viszont kurva sokáig nem, úgyhogy sajnálom kedves elégedetlenkedők, de ebben szerintem ennyi van. Anikó a mai konferansziénk, meg kell jegyeznem hogy egyre jobban belejön a…..
jóképűkirály 2018.12.01 19:49:02
@mentoros lecsó: nem freud, buta mint a tök és nem tud magyarul rendesen.Sokszor beszél ilyen nagy lendülettel, és elhiszi magáról ,hogy hú de nagyot fog mondani.Sokakkal ellentétben össze is tud rakni összetett mondatokat, csak hemzseg a hibáktól, és ha vagy annyira perverz, hogy érdekel amit mond akkor bizony meg kell fejteni utólag mit akart kinyögni.
Tudom, most többen értetlenül merednek maguk elé, azt dünnyögve, hogy „Bruti bazdmeg, te már írtál a héten”, de ez van. Persze én sem önszántamból emeltem duplára az agyhalottakkal töltött óráim számát, hanem mert Sixx kolléga már megint túlvállalta magát valami szarral. Vannak ilyen álláshalmozók,…..
Hát itt vagyunk újra. Petinek ma véletlenül a női kellékes szertárból hozták fel az öltözékét, és lusták voltak visszamenni újért, úgyhogy beadták Petinek, hogy igen, ez egy száz százalékosan férfi ing és nem egy női blúz, aztán röhögve kimentek kávézni a büfébe. Era gongat, Greg szuperképességére…..
jóképűkirály 2018.11.26 21:26:09
@Udvariatlanbolond: persze elfogyott, de egy komolyabb műsorvezető felveteti még ennek ellenére is a kedőt.óriási.amúgy bírom a gyereket de nagyon amatőr.
jóképűkirály 2018.11.26 21:58:38
@Udvariatlanbolond: kiderült már ,hogy ez agytröszt ilyenkor mit akar kimakogni?

Yes, today
or
Yesterday
jóképűkirály 2018.11.26 21:59:48
@Öribari Szerivan: igen ,amikor pakolgatták csokoládéra a jeleket tudjuk miért, ott azért elvárható lett volna egy komolyabb műsorvezetői megjegyzés.Stohl,Balázs és még talán Bence azért más szint.
Puskás Péci van ma, egy olyan ingben konferálja fel az eseményeket, amiért remélem hogy valaki hamarosan felelni fog. Előző nap bent járt a villában és levezényelte a tippelős játékot: a lakók korábban szavaztak bizonyos kérdésekre a lakótársaikkal kapcsolatban, és most meg kell tippelniük, hogy…..
jóképűkirály 2018.11.24 16:23:04
@szociál: hát hogy azért nem vágnak be mondjuk era-roli beszélgetést mert lehet értelmes (pl foci).
jóképűkirály 2018.11.24 16:26:04
@Csakazértis én vagyok a királynő: vagy az online vagy ez ,nem kell élőbe kivágnak egy 3 órás időt azt ha történik valami ha nem az megy.Persze akkor nem tudják irányítani a szavazást mert sokkal jobban megismernéd ki milyen.Lehet a Lacika is ilyen sztorizós gyerek mint amikor a kígyó ügyet mesélte de nem ez jön le az öfi-ben.
jóképűkirály 2018.11.24 16:27:38
@szociál: ezt adom ,de a csapból is az folyik ,hogy a fiatalok vannak megcélozva.De a fiatalok egyre nagyobb része nem néz tv-t ,nincs is tv-je.Ba..a telefonját szopja a youtube-ot ,nem vágom mire alapoz az rtl.
Nehezített pálya a mostani, mert garantáltan nem engem vártatok, de az van komáim, hogy sixx atyánk bokros teendői miatt sajnos kénytelen volt ideiglenesen lemondani a trashadagjáról, ezért mára az átlagon aluli színvonal meg az ócska viccek jutottak, dehát ezt a békát most le kell nyelni. Anikó van…..
jóképűkirály 2018.11.22 21:23:16
@etikette: adom amit mondasz, de lehet nem merik rommá szabályozni őket , mert még ennyi esemény se lenne , lévén ,hogy nem természetes közegükben vannak.Amúgy ebben az igénytelenségben hogy tudnak élni számomra rejtély.A plafon a szétrókázott matrac és nem jut eszükbe másikat kérni hanem megfordítják.egészen elképesztő.
Anikó a fényesre lenyalt hajában jelenti pipaszár lábakkal állva a blue box díszletben, hogy gratulázik Puskás Petinek, amiért stabil légszomj mellett is levezényelte élete első VV párbaját. Node csaptyunk bele a lecsóba/-be, lássuk, hogy mi volt vasárnap before the tetemre hívás!..
Emlékeztek, amikor tegnap Anikó azt mondta, hogy ma Peti újra visszatér? Nos, igazat mondott. És arra is emlékeztek, amikor azt mondtam, ma Májsztro Sixx írja a talpalávalót? Na, én nem mondtam igazat. Ebből is látszik, Anikó mennyivel jobb ember nálam, de igyekszem ma is jól teljesíteni, hátha…..
jóképűkirály 2018.11.19 22:05:37
@Egyallampolgar: ha troll vagy korrekt :) ha nem akkor húzz a p.-ába.Nekünk ez a minőségi szórakozás.
Nagy a nyomás gyerekek, most hogy megtudtam, hogy Pávó Réka is minket olvas (sziaRéka), úgyhogy hajnalban keltem, hogy a szajrét időben és minőségi formában kapjátok, bár a kommenteket olvasva, ha 5 előtt jön a poszt sapkában, az a baj, ha 5 után sapka nélkül, akkor meg amiatt vonyítanak egyesek,…..
Este elaludtam mielőtt benézhettem volna a villába, úgyhogy most két cigi meg egy kávé után prüszkölve kapcsolok, hogy dik, itt van az első párbaj a nyakunkon, hogy repül az idő, hajjakmeg tesókáim. Miután tegnap kiosztották a játékosoknak a Marvel hőseit is porba döngölő szuperképességeket, erről…..
jóképűkirály 2018.11.17 20:47:23
@OriginalBlackMamba: Én esküszöm nem vágom,hogy hogy lehet úgy élni ,létezni ,hogy nem vágod milyen országok vannak körülötted.Viccen kívül.Fizikálisan nem értem,hogy hogy kerül el az információ 25év alatt.
jóképűkirály 2018.11.17 21:02:45
@OriginalBlackMamba: :) Hihetetlen sötétség bujkál a fejekben.Németországot is azért mondták mert gondolom hallják ,hogy "jaj gyere németbe mert ott raj" különben még országokat se tudtak volna mondani nemhogy határosakat.De a görög viszi a pálmát.Azért nem értem ezt mert ez alapjáraton nem iskolázottsági kérdés.Térképet nem láttak életükbe vagy hogy.N.E.M. V.Á.G.O.M.
Nem szarozunk, rögtön belecsapunk vietnámi papuccsal a szarkupac közepibe, TÁNCVERSENY, no lám. Míg Zsu, aki legjobb napjain félhomályban néha tud úgy csücsöríteni, ahogy Marisa Tomei a legszarabb pillanataiban, az előző napi bebaszott csetlés-botlás kékzöld nyomait alapozózza a lábán, addig a kanok…..
jóképűkirály 2018.11.16 10:33:49
@szociál: láttam a belevalót de az vicckategória volt, ahogy leadták.Fent lesz hosszabb formában valamelyik oldalon csak ki kell várni.
jóképűkirály 2018.11.16 10:51:25
@Schlomo Goldberg: kösz bátyja, az komoly ,azt hittem annyi van fent mint a belevalóban :)
Élő adással nyitunk, és engedtessék meg nekem, hogy mint a szépre és esztétikumra érzékeny nő, néhány szót rögtön ejtsek arról, ami ma itt történt a színpadon. A sztájliszt vagy rádurrantott a crackpipára adás előtt, vagy kibaszottul rühelli Anikót és Pornóbajuszt, mert előbbi egy ikeás szatyrot…..
Akkor ugye ott tartottunk, hogy Dávid visszatért a Bayani törzshöz, ahol ő volt az egyetlen, aki nem találkozhatott a hozzátartozójával, hisz a szerkesztők nem sejthették ,hogy ő fog visszatérni a holtak szigetéről. És nincs az a last minute jegy, amivel időben a Fülöp-szigetekre lehetett volna…..
jóképűkirály 2018.11.09 20:42:49
@Léna a démon: mindkettőjüknek nagyjából egyszerre dőlt le , és utána módosított.Olyankor nem lehet módosítani amikor már fent van 3-4 vagy Fanni esetében 6.Sztem ebben nem volt részrehajlás.Megvárták hátha Fanni befejezi , és csökkentették a mennyiséget mert még most is raknák.
jóképűkirály 2018.11.09 20:53:49
@Léna a démon: persze nem kell egyformán látni :) de vannak játéktípusok amik szabályaik alapján akár a végtelenségig elhúzódhatnak.Ez is ilyen volt.Volt a védettségi vagy zsákmány szerzéseknél is ilyen.De abban egyetértek,hogy x idő alatt akinek több van az nyer jobb lett volna.
Ez még csak a harmadik adás, de nekem folyamatosan azon jár az eszem, hogy ugye nem ezeknek kell majd megkeresni a nyugdíjamat, mert, ha igen, kurva nagy bajban leszek húsz év múlva. Külön gratula a castingért, mert ilyen alpári büdösgyökereket tényleg gondosan válogatni kell. Ezért bizony keményen…..
Láttam én már falon pókot, láttam én már fűben nyuszit, török börtönben pont nem voltam, de a Való Világ villájában a.k.a. A LUXUSBÖRTÖNBEN eltöltöttem 24 kobalt kemény órát, amikor volt szerencsém történelmi kárszegezés részese lenni. De tisztes távolságból, az eseménynek háttal, magzat pózban…..
Bayani törzs 37. nap. Robi lógó orral sétál a fövenyen, én sem a vjú, sem a tenger, sem a jó idő nem vigasztalhatja szörnyen háborgó lelkit. Emberünknek komoly lelkiismeretfulladása van, ennek megfelelően szól Tominak, hogy beszélniük kell. Ez a szigeten sosem jelent jót, főleg, ha a nagy igazmondó…..
jóképűkirály 2018.11.07 20:21:51
@perszepolisz: Van neki, amikor "véletlenül" szóba került nála a CSALÁD szó ,akkor említette, hogy van bátyja.
Kilencedikre nagyot köll gurítani a szarból is, tartja a közismert albán tévés mondás, és azzal folytatja, hogy egyébként csak szétkenődik a (mű)gyepen, amivel messze egyetértünk, sőt, szóval a lakókkal szemben nagy elvárások vannak támasztva. A műsorvezetéssel szemben is, a Belevalót a rutinból…..
Fanni büszkébben viseli a védelmi nyakéket, mint instaceleb a kölcsöngyémántokat. Jól áll neki, nem vitás, sőt, Robi megfigyelte, hogy a hónaljszőréhez is passzol. A lány olyan boldog, hogy még ezt az észrevételt is őszinte kacajjal fogadja ahelyett, hogy letolná a láncot  Robi vicces kis torkán.…..
jóképűkirály 2018.11.04 19:04:57
@Lynette21: van bőven, remélem én is.Hihetetlen buták.Ok ,hogy még csak heten vannak,de az irányvonalat elnézve okos,intelligens játékos nem lesz, pedig kéne mint egy falat kenyér, de az rtl valamiért - rosszul egyébként - azt gondolja ,hogy az üvöltöző , idióta, magamutogató baromra kiváncsiak az emberek.
jóképűkirály 2018.11.04 20:20:10
@Lynette21: ok, majd a vv topikban folytatjuk.Anikó lába engem megvett így a teljesítményére nem tudtam koncentrálni.
Onnan folytatjuk, ahol tegnap abbamaradt a történet, Értékesítési Vezető Fíreg Gábor és Spori Dávid baktatnak hazafelé a bícsen. Dávid, a nagy locsifecsi rögtön megragadja az alkalmat, és átadja a szót Értékesítési Fíregnek, hogy elmesélje mi történt velük, Gábor pedig belekezd. És gyerekek, nekem…..
Bayani Fanni indokolatlan tangás seggével nyitunk, és Tamás építkezési vállalkozóvá avanzsálásával folytatjuk - hogy egészen pontosan mit akar építeni a homokba ledöfött bambuszcölöpökből, azt innen nem tudom megállapítani, éppúgy lehet csillagvizsgáló, mint rendőrőrs. AlexaSándor majszol egy darab…..
Alexandra átöltözik „kényelmesbe” miközben Gábor szolidan pillog irányába (vagy egy makákóra, csak így vágták össze). Fanni azonnal felfigyel kolléganője impozáns kebl…épességeire, amelyek jól jöhetnek még taktikailag. „Tud mozgósítani pár embert, hatással van a férfiakra…mi kell még?”, kérdi,…..
jóképűkirály 2018.10.27 19:59:43
@Ryze: Nekem azok a képek beszédesek amikor kaját kapnak extraként.Hotdog,hambi,pizza.Tehát ha x napja nem eszek és odba.nak elém ilyen kajákat akkor habzsolom, két pofára mint egy disznó , Fannika meg Esztike úgy ette mint egy vasárnap délutáni pizzázás amikor igazából nem vagyok olyan nagyon éhes de azért együnk.
  Olvastam ám a múltkori kommenteket, hogy "több volt" a múltkori epizódban. Megnéztem még egyszer és az a véleményem, hogy nem. De, ha én lennék Beni, akkor azt mondanám, hogy igen, lehetséges, hogy volt benne több is, de az sem kizárt, hogy nem. Viszont a mostani részben több izgalom volt,…..
Tegnap végkép kiderült, hogy Székelyföld Hasizma sokkal több időt tölthetett konditermekben, mint stratégiai tárgyalásokon, mert Fanni nagy csele után úgy kiszavazódott, hogy azt kívánta, bárcsak ne szavazódott volna úgy ki. A szerencsétlen még a riportban is azt motyogta könnyek közt, hogy a…..