Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wolf72

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Megvan az új Régi Swift? 2014.10.23 13:46:19
Úgy tűnik, igen. A dán különítmény információt szivárogtat a készülő tannisi cikkekből, a kéttagú Bajkereső Offroad Boyband tagjai, Pista és Dániel pedig a komfortzóna elhagyásának dicséretét zengik, valahonnan a sárból a déli határ mentén. Az Égéstér 142.…..
Elkapni őket nehéz, a rendszám sem old meg mindent. A jó hír viszont, hogy ismét elveszítette valaki Subaru-szüzességét! Egy rendes Subaruval. Az Égéstér 133. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez...
Wolf72 2014.08.22 12:30:35
@Russel84: +1 !...
Ha néhány alapkérdésre tudja a választ, sokkal közelebb kerülhet a dilemma feloldásához. Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
Belsőség Heti merítés 2013.07.21 09:07:00
Szomorú véget ért végtelen történet... Annak ellenére, hogy a saját gazdája mondta, hogy ne vegyem meg ezt az autót, mert problémás, öreg, ki van a lelke. Azonban mint említettem, elég jól kerestem és csak az lebegett a szemem előtt, hogy új fényezés, motorfelújítás, kis…..
A Totalcar Hátsóülés-rovata ismét egy kéretlen videóval jelentkezik. Természetesen ezúttal is az aktuális ebéd-utat jártuk meg oda-vissza két konkurens típussal. És nem lettünk okosabbak. Illetve igen, hamarosan olvashatják. ..
Mai Égéstér-adásunk kommentposztja...
A Totalcar TV nyári, szezonzáró műsorára nagyon büszkék vagyunk, így is engedjük a nagyvilágba: a gyermek felnőtt, elengedtük a kezét. Képi világunkat az OMG Visuals zseniális munkatársai (nem mellesleg kitűnő cimboráink) vették kezelésbe és sokszor mi is csak néztünk, mint…..