Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fuckin wildcard

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy program végig csinálásához embernek kell lenned. Egy program végig csinálása ahhoz képest, hogy az emberiség miket ért már el ezen a világon, nevetségesen szánalmas, említésre sem méltó tett, ami rajtad kívül csak nagyon kevés embert fog érdekelni, és azokat is csak…..
fuckin wildcard 2012.04.12 19:53:39
@Kék Kacaj: az a baj, hogy ostoba vagy, mint az összes többi agyatlan majom itt, a fő orángután épp előtted kommentelt, ahogy elnézem.
Tomi is vette valahonnan az agyfaszt, látta, eltanulta, ezt hallotta/olvasta, ah de menő, így fogok gondolkodni ezután.

Nem gáz, majd olvassák ezt gyerekek is, akik érzékeny éveikben vannak, aztán elhiszik ezt a sok hülyeséget. De ez sem baj, mert kapnak majd 1-2 pofont (átvitt vagy nem átvitt értelemben) lányoktól, vagy az anyjuktól, aztán helyreáll a rend.

Ha olvasod ezt, blogger, azon gondolkodj már el kicsit, hogy nem olvastál-e arról is esetleg valaha, hogy az ember mindig olyanokkal veszi körbe magát, akikkel igazolhatja a feltevéseit a világról. Igen ritka az, hogy valaki ne így cselekedjen.
Nem a nők a hibásak, ha te kurvákkal kerülsz össze. Meg agyatlan ribancokkal.
Te vagy a hibás. Mert valószínűleg épp olyan felszínes vagy, mint amilyeneket megérdemelten megszereztél magadnak. Mindenki azt kapja, ami jár neki. Szájízből is.
Talán ideje lenne önvizsgálatot tartani. Huszonévesen még rendben van ez, de 50 évesen majd jóféle kötelet válassz, amire fellógathatod magad. Mert csakúgy mondom, hogy a család, a gyerekek, akiknek te majd jó példát akarsz mutatni valami bejegyzésed alapján.. szóval ezek nem csak úgy teremnek. És ha erre a mentalitásra akarsz építeni jövőt, könyörgöm, írj akkor is.
Te leszel a legnagyobb elrettentő példa, amit majd én mutogathatok az én gyerekeimnek.
fuckin wildcard 2012.04.13 00:18:42
@Kék Kacaj: világos. Szóval innen jöhet a lófasz, egy másik idegentől nem, mert nem cseriztünk együtt? Vele igen? Következetesség? Büszke ember sehonnan nem fogadja el, aki meg egy helyről igen, az hallgasson, ha egyéb személyektől is kapja az ívet. Mert a hiszti így már sajna nem jogos.

A másik dolog meg az, hogy ismerem én ezt a személyiséget közelről, háhh.. A hatásvadász, agresszív típust. Van egy rossz hírem, Leningradnak igaza van.
Ugyanis ez a típus lenézi azt is (ha nem is nyíltan), aki egyetért vele, meg azt is, aki nem. Védeni lehet. Előttem nem kell, ismerem a jó oldalait ennek a blognak. És azokat szeretem. A többi, számomra visszataszító oldalait meg azért veszem komolyan, mert a gyereknevelés is csak bizonyos elbaszott fejekben zajlik ráhagyással, normális emberek nem bólogatnak egész életükben mindenre.

A filterező vízfejűeknek meg üzenem, hogy MINDIG lesz valaki itt, aki el fogja mondani ugyanezeket, hadd fájjon a fejetek :*
fuckin wildcard 2012.04.13 09:59:04
@Kék Kacaj: 1. alapvetően tényleg kedves és értelmes vagyok, de muszáj beolvadnom az adott környezetbe, nagyanyám mondta mindig, hogy alkalmazkodjak. Hát alkalmazkodom.
2. az, hogy neked mi nem fér a fejedbe, hehh.. sokszor lehet ilyen élményed.
3. egy dologra még válaszolok, mert magadtól nem fogsz eljutni odáig. Amúgy nagyon felszabadító érzés ignoráns embereket felidegesíteni olyan szintre, hogy 300 felkiáltójelet tegyenek ki mondatok végére. Bár lehet, hogy az szimpla gyökérség, nem idegesség. Mindegy.
Szóval, hogy miért "fáj", mert miért "fontos". Nem ismerem én őt, még az is lehet, hogy nem is fogom. De amikor olvastam a nem mostani bejegyzéseit, hanem jóval korábbiakat (hülyeszámítás előtti időkből), meg hallottam beszélni (a tartalomtól eltekintve), nagyon bírtam. A saját kis életemben is történtek változások, amik innen indultak ki, ezek voltak a gerjesztői folyamatoknak. Vagy nem is gerjesztői, inkább felráztak kicsit, hogy ne felejtsek el bizonyos dolgokat.
Ha valaki vagy valami segít neked, akkor valamennyire fontossá válik. Én nem szarom le, nem tudom leszarni, ami itt folyik, mert habár nem demonstráltam semmivel, azért közel áll hozzám. És ha közel áll hozzád valami, valaki, aki felnőtt ember, nem az illető seggnyalására koncentrálsz, hanem minél objektívebben fejtesz ki véleményt. Ami majd őt remélhetőleg előre viszi, ha olvassa egyáltalán. Egyszerűen azért, mert fontos neked. Nem az ember igazán, hanem az egész, ami itt volt.
Az a legnagyobb baj, hogy ezek után jogosan néz majd mindenki hülyének, mert feketelyukakkal próbálok társalogni. Nagyot evolucionáltam azóta, hogy kiskoromban meg magamban beszéltem..
Fárasztó ez, tényleg. Be is fejezem. Éljen a király..