Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tschobszi

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sportfogadásnál mindenre oda kell figyelni. Nem szabad lenézni egyik csapatot sem! A meccs soha nem dől el a mérkőzés elött pár órával, hanem mindig a pályán és a játékosok fejében dől el! Így rakjátok a választott eseményeket!! (Casso)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Az alapelvek a legfontosabbak, az, hogy meg legyenek szabva a korlátok. Enélkül önmagunkhoz sem maradunk hűek, így mit várunk el a…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Nem lehet az,hogy csak adunk, előbb-utóbb nekünk is kapnunk kell!" (szotyis11)..
tschobszi 2012.10.23 13:45:12
@Peesteekee: bwinen nem tudok ilyesmiről, de dobet-en ha még vagy regelve kapsz 10euro bonuszt, ingyen
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az ember keveset tanul a győzelemből, és sokat a vereségből" (sebig)..
tschobszi 2012.09.19 23:16:09
@TeGGer: köszkösz:) elsehittem mikor mondták h a bate 0-3 a cluj meg 0-2 :D kösz és gl mára ha teszel(bár gondolom ez hülye elmélet volt :D )
tschobszi 2012.09.20 00:06:37
@player 30: nem akarlak elszomorítani, de a stuci elég szar formában van, a steua viszont bajnokságban is jól áll, és 1 re jobban jönnek fel a keleti csapatok, nem akarlak lebeszélni róla, ez csak az én véleményem, hogy nem biztos hogy jó ötlet, de így legyen ha berántod :) gl
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A meglepetés kikerülése, vagy eltalálása, ez a mi feladatunk."  (HANNIBAL179)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A szerencse érdekes dolog. Könnyű elfogadni, mikor neked kedvez. De mikor nem ... igazságtalanságnak hívjuk és árulásnak."…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Ésszel, ne hévvel " (tuti1x2)..
tschobszi 2012.05.03 20:15:26
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " ... nem gondolkodom ... ÉRZEM !!! " (ÁCSI MILÁNY THE "SUPRISE HUNTER")..
tschobszi 2012.05.02 15:31:08
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A lényeg hogy a "győztes" szorzó legyen megtalálva,lehetőleg minél több. meg hogy az iroda sorozatos veszteséget legyen…..
tschobszi 2012.04.30 00:04:03
@Robinho86: www.eredmenyek.com/merkozes/QNI6QjXd/#osszefoglalas
tessék itt van, még piros is volt a 8 sárga mellé :)
tschobszi 2012.04.30 00:10:24
@Robinho86: dzekonak 2 van beírva a 75ikben azért van 9 írva, de a lényegen nem változtat, most is biztos parázs kis meccs lesz, nyerjen a city és legyen 6 sárga akkor mind2en jól járunk :)
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Nem az számít ki játszik jobban és kinek van több helyzete hanem a végeredmény" (ТорпедоNN#99)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A tipp kezdetét a bátorság, a végét a szerencse vezérli."  (bukméker no.1)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Egy jó fogadó nagyon sok mindenre figyel. Le lehet szűrni sok mindent. Ezek is segítik a nyertes szelvény kialakítását."…..
tschobszi 2012.04.26 00:50:10
@falabu88: én meg fordítva teszem, a bilbao over, vale H, muszáj behuzniuk és a szorzó jobb rá
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A bukást is ugyanúgy kell fogadni, mint a nyerést" (Abdul-BashirSheik Bin "Dabii")  ..
tschobszi 2012.04.25 19:42:12
@Wallace93: de még az is h első félidő vendégre tettem, és pirlo büntetőt hibáz a 9ik percben^^..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Ezek után a célom nem más, mint bekerülni a zöld újságba" (valenciafan)..
tschobszi 2012.04.23 23:16:36
@Drobben: soton bukása miatt mertem megtenni csak, mert így hogy nyertek még van 1 hajszálnyi esélyük
a pl osztályozóra, a frankfurtnak megint nyerni kellett mert 3pontra volt az első helytől,és ezzel a gyözelemmel feljutottak,a bastia meg országos H lekellett hozniuk
Grat neked is! ;)
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Szerencsejáték, türelemjáték."  (Afterforever)..