Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tamáska99

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bebizonyosodott, hogy nincs rá szükség. Sőt: nélküle jobban megy.  ..
tamáska99 2019.06.20 11:20:01
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Nagyon-nagyon útszélire butított kifejezésmóddal rendelkező kocsmai csövesek irányítanának tán holnaptól??? Isten remélhetőleg megment tőletek...!!!
A DK elnökének évnyitó beszédében két kiemelten fontos mozzanatot találtunk. Az egyik, hogy Orbán rendszerét diktatúrának nevezte, amely nyilván alapjaiban határozza majd meg a DK kampányát. A másik, hogy harcot indított egy súlyos igazságtalanság ellen. A magyar adófizetők már több tízezer…..
tamáska99 2018.01.15 12:26:29
@berber10: Oszt, akkor miért kellett erre a lármára várni 2018-ig? Hány év is telt el 89 vagy Bajnai óta? Vagy a "baloldal" a jobbikkal egyetemben csak most ébredezik "Csipkés Rózsika" álmából? Netán megegyeztek Orbánnal, hogy eddig csak kuksoltak erről a jogosan fájó témáról /is/ ???
Az új osztrák kancellár szerint is a külső határokat kellene jól megvédeni. Kurz léphet Orbán helyébe, hogy harcoljon Merkellel szemben Európa jövőjéért. Az idén a radikálisok szabták meg a politika napirendjét az unióban...
tamáska99 2017.12.24 17:46:28
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Álláspontja nem parancs, hanem a józan ész gyözelme...!
Sokan támadják a rezsicsökkentést, azonban az intézkedések előtti állapotokat is érdemes megnézni ahhoz, hogy korrekten értékelni tudjuk: tényleg szüksége volt-e az energia hatósági árazására. 2000-ben a háztartások kiadásainak 18 százaléka ment el rezsiköltségekre, míg…..