Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ludowico

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs könnyű dolga az Éli könyvének: egy olyan zsáner részeként született, amelyet az agyatlan akciók/horrorok és a megrendítő drámák uralnak. Ez a darab pedig kicsit megpróbált mindkettő lenni, és összepárosítani a stílusos zúzást komoly üzenetekkel. Elsősorban ez is…..
ludowico 2014.09.18 13:25:56
@Dr_utcai_arcos: bennem is megfordult a kérdés, de talán a Nem felé hajlanék, mert amikor el akarja hagyni a várost, szép kis lövöldözésbe keveredik, és elég nagy pontossággal szedi le az embereket.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Saját munka, saját próbálkozás, intuició, mindenkinek van megérzése ... és mindenkinek lehet szerencsés napja is" (andros)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Azt nem te döntöd el, hogy melyik csapat fog nyerni, de azt igen, hogy melyik győzelmében van a több fantázia". (bakker)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Tudni kell abbahagyni, illetve változtatni az alap elképzeléseken, különben az utolsó forint is odavész." (Special One)..
Ha léteznek olyan filmek, amiket kötelező szinkronnal nézni, akkor a Pusztító azok közé tartozik. Aki nem így tesz, azt egy egység pénzbüntetésre ítélem szabályszegés miatt. Marco Brambilla nem készített sok filmet, de megalkotta a Pusztítót, így nem vész a feledés…..
Ha szeretnél havi szinten, rendszeres kiegészítő jövedelmet.Ha nyitott és pozitív hozzáállású vagy.Ha hajlandó vagy tenni a saját sikeredért.Regisztrálj ingyen itt:http://kmdholding.com/hub8fkj..