Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bisonte

1 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretettel köszöntök mindenkit a blogon. A cím elég beszédes, így nagyon bő lére nem is ereszteném a bemutatást, bemutatkozást. A cél csupán annyi, hogy az érdeklődőknek beszámoljak, tippeket, leírást adjak az Országos Kéktúra egyes szakaszairól. Lassan két éve a párommal kezdtünk bele az OKT-be.…..
Már csak ez hiányzott ahhoz, hogy egész évben teljes legyen a sportélmény Bécsben. A nyarat most megfogták, a víz szerelmeseit idecsalogatják. Tengerhez utazni sem kell, hogy megtanuljon szörfözni az ember.   Új, nyári attrakció Bécsben, szörfözés a város szívében. Persze nem a neten, hanem a…..
A tegnapi Loki-mayhemnek ma lesz következménye, mondja Gólem egy naplementében a seggét rázó bulát ábrázoló pólóban, és megint a pálmaligetben van, ahol egyszer már eltévedt. Ráadásul Sármőr elbaszott küldetése is terítékre kerül, az előzetesben bemutatott, látványos…..
Az óra, mint egy ökölnyi, félkilós vasdarab csapódott neki a combjának minden egyes lépésnél. A piros rövidnadrágja volt rajta, a liverpoolos, amit az anyja hosszas hiszti után vett meg Juan bálás boltjában, ahol Carlito már ott tartott hogy beveti a földön fetrengést is, annyira…..
bisonte 2015.04.03 09:32:23
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): De legalább a susnyásba, nem a járólapra. :D
bisonte 2015.04.03 09:36:44
@CheTamás: Félkarú kígyó, Mel pedig letört "agarakkal". :D
Valaki igazán készíthetne ezekről egy remek képet.
bisonte 2015.04.03 10:22:05
@AkkorlegyenPtr: "focista.. mit tudja ő milyen az..."
Mekkora igazság!
Amikor Carlito meglátta a kék órát a tengerpart fekete homokjában, tudta, hogy haza fogja vinni. Nagy, drága óra volt, vagyis annak tűnt, Carlito kilenc éves korára már elég gazdag turistát látott ahhoz, hogy tudja: minél nagyobb, annál drágább. Ez meg egy bazinagy óra volt,…..
bisonte 2015.03.31 07:29:26
  Aszongya a pink inges Gólem, aki egyébként egy jelenség ebben a cuccban, komolyan, hogy ma oszt a Pandora odabasz majd, meglátjuk. Egy óra van most csak rajta, úgy látszik vannak olyan napok, amikor kurvára kel tudni, mennyi az idő Kiskunmajsán, és olyanok, amikor nem. Egy jótanács…..
Rövid hogyvolt után a bula azt sírja, hogy ha nem kell amit kínál, várjuk meg kint, nem fogjuk, az ajánlat csak akkor csábító, ha mindezt a gulágon belülről énekli. Gólem egy lila pólóban, csíkos sortban tolja valami tisztáson a dzsungelben, ha nem vigyáz, még valami bolíviai…..
bisonte 2015.02.25 09:44:17
@Zabkása: Engem Boxos nem csak a csücsörítéssel meg az állandó pózerkodással akaszt ki... a "kedvencem", hogy minden fél mondat után csámcsog egyet, mintha legalább egy csíknyi golyórágó lenne szájában, és máshogy nem tudna megszólalni, csak ha csócsál rajta egyet. :)
Messze ő a legtenyérbemászóbb.
bisonte 2015.02.25 09:49:42
@raspberrypie: Az is lehet, hogy Apolka kimegy, aztán később visszadobják újra... (bár én is valószínűbbnek látom, hogy bent tartják valahogy)
bisonte 2015.02.25 12:28:44
@*jinx*: Na, igen. Benne is van vmi furcsa.
Mellesleg Peti nem más, mint Dj Jabin, alias Peter Jabin...
Azt hittem, hogy egy keddi adás nem lehet izgalmas, mert ugye mi a tököm történhetne kedden. A kiválasztás lecsengett, egyre kevesebben vannak, azok is csak zabálnak, meg alszanak, mint az a bizonyos proverbális bunda. Már amennyiben a bunda alszik, de ebbe most ne menjünk bele. Szóval…..
Ha már felsorakoztattunk olyan filmeket, amik a sulis vagy tiniélet gondjait, problémáit vagy épp önfeledtségét boncolgatja, akkor gondoltam összegyűjtök pár sorozatot is amik e téma körül forognak. Ilyen egyébként van bőven (ezért kénytelen voltam két cikkbe szedni), de még…..
Azt hiszem bátran kijelenthetjük, eljött az a pillanat, amire mindenki várt, játékosok, szerkesztők, hogyvolt-olvasók és Pinokkina, no meg én magam is: eldől, ki kapja a nagy lóvét, kiderül, akad-e olyan játékos, aki az utolsó pillanatban képes úgy átbaszni a párját, mint…..
hogyvolt Éden hotel - 2x41 2012.05.15 05:00:00
Az utolsó előtti hét kezdődik a mexikói bolondokházában, amiben T69.2 múlt heti bejelentése szerint több párválasztás már nem lesz, jöhetnek a személyes szívatások, az egyéni harc, párok szakadnak majd ketté és szét, ó jaj. Féliker Csíra után Bettinát is megszívatta, és most Naomival kavar, nem egy…..
hogyvolt Éden hotel - 2x40 2012.05.11 06:58:00
Itt az újabb kiválasztás a nyakunkon, én speciel kurvára nem tudnék Hiperrel egy fedél alatt élni, így azon munkálkodnék, hogy húzzon a picsába de minél gyorsabban, viszont én nem vagyok Papucs Levente sem, aki vagy nagyon türelmes típus, vagy csak ezzel a taktikával akar bemasírozni a döntőbe, és…..