Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gondnok

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint az Index is megírta, egy fővárosi házibuliban egy 18 és egy 19 éves fiú a gyanú szerint megerőszakolt egy 15 éves lányt, aki részegen képtelen volt védekezni. Tanulságos ügy szülőnek is, gyereknek is. És újságírónak is, legalábbis Droppa Gergelynek, a Blikk…..
Az ügyeletes Claudiák persze mindig csak meg akarják mutatni, hogy szülés után is lehet vonzó egy nő, vagy arról beszélnek, hogy gyerekkorukban félénkek voltak, és az egész pubertáskori lelki traumán csak úgy lehet túllépni, ha alaposan lealapozzák, majd széttárják a…..
gondnok 2009.12.31 17:54:14
@Veér Farkas: " Veér Farkas 2009.12.30. 20:59:44
Egyébként akik a retusálás okáról írogatnak (szétkúrt pina stb.), azok valószínűleg még soha nem voltak nővel, és pinát sem láttak közelről.

Most elárulok egy titkot: a pina nem kopik szét a sok dugástól. Sőt, még hármasikerszülés után is visszaáll normál állapotba, pedig az tutira jobban megviseli egy bármilyen kemény baszásnál. "

Ekkora f@szságot. Szerintem Te nem dugtál elég sok nőt.
Hidd el, valakinek gázos lesz szülés után (is). Tudod, a punciszűkítés sem hülyeségből lett kitalálva...
(Ismerek egy csajt, a szülés után szűkebbre varratta, mint előtte volt. Állati jó lett :) )
Valamiért ma újra a kezembe akadt a februári Cosmó, és benne egy cikk, amiben azt részletezik, hogy talán az a megoldás a férfi - női kapcsolatokra, hogy a nők is ugyanolyan őszintén azt mondanák ki, amit  éppen gondolnak, ugyanúgy mint a férfiak. Éhes vagyok. Álmos vagyok.…..