Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csalokellen

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 AZ ALÁBBI CIKK NEM ÁPRILIS ELSEJEI TRÉFA! (még ha sokan örülnének is neki)Március 31.-én a következő hírlevél ment ki a QuantumXXL-től"Kedves Ügyfelünk/Partnerümk!A QuantumXXL pénteken kapott egy email üzenetet a TadawulFX-től, hogy egyoldalú…..
csalokellen 2012.04.11 15:31:34
Sziasztok!

Sajnos én és családom is szenvedő alanya lett a QuanrumXXL-TadawulFX páros játékának.
Jelen esetben, hogy ki a hunyó még kérdés, véleményem szerint mindketten.

Egymásra mutogatnak. A quantum perközösséget szervez és a hírlevelükből tájékozódva büntetőfeljelentést tesz. Ebbe a perközösségbe lehetne csatlakozni.Tehát aki ebbe csatlakozik a quantummal együtt a Tadawult támadja.

Én nem vagyok teljesen tisztában azzal, hogy most igazából kit is kellene perelni, kit kellene feljeneteni stb..
Már a kezdetek óta zavaros, hogy a quantum milyen szerepet tölt be ebben a játékban, a sikerdíj kinek is a zsebében landol, és a szerverdíj stb..

Erről mi a véleményetek?

Úgy gondolom aki ebben benne van csak olyan felhatalmazást POA-t adott, hogy a Quantum robotjai kereskedjenek a pénzzel. Belekalkulálva a 70% és 60%-os tőkevédelmet. Semmilyen más rendkívüli zárásra, belenyúlásra nem adtunk engedélyt. És itt jön az egymásra mutogatás. Csak, hogy ebből nekünk még nem jön vissza a pénz.

Az is érdekes egybeesés, hogy a Béta robotot preferálták az utóbbi időben, és erre kedvezményt adott volna a Quantum. És pont az Béta számláról nyúlták le a több pénzt.

A kérdésem hozzátok a következő. Ugye senki nem akarja, hogy a nehezen összekuporgatott pénzét csalók elvigyék és eldorbézolják.

Tehát akkor valamit tenni kell.

Irjatok ötleteket, hogyan lehetne visszaszerezni a pénzünket.

Fogjunk össze!!!

Az ölbetett kéznél és a sajnálkozásnál többet ér.

Akinek csak olyan ötlete van, hogy be sem kellett volna lépni, meg hogy aki kapzsi az megérdemli, azok kíméljenek, ugyanis ezen túl vagyunk, a jelennel kell foglalkozni.

Médiában is meg lehetne szellőztetni...
Alkossunk mi is perközösséget?

Irjatok, ötleteljünk, hátha visszajön a pénz.