Regisztráció Blogot indítok
Adatok
condorpasa

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reszkessen ki offsór lovag, teringettét neki! Az amnesztia ideje lejárt, lesz itt visszamenőleg kivetett 35% forrásadó meg titkosszolgálati módszerekkel svájci bankszámla felderítés. Bizony. Utóbbit úgy kell elképzelni, hogy Viktor a legnagyobb titokban felhívja fricc Andzsit, hogy…..
Vastagbőr Nem értik 2012.12.13 14:51:00
A legszomorúbb ebben a felsőoktatási "reformban" hogy a döntéshozók (szokás szerint) szándékosan vagy alapból egyszerre hülyék és cinikusak, össze-vissza hazudoznak és halvány fogalmuk sincs, hogy miért is fontos a felsőoktatás a fiataloknak. Ennél még az is jobb lenne, ha…..
condorpasa 2012.12.15 11:29:49
@tyder: ha mindenáron személyeskedni akarsz, akkor csináljuk: véleményem szerint TE vagy szűk látókörű és korlátolt. Sőt, ha valaki azt mondja ezekre, hogy jók a szándékaik, annak az emberi érzéseit is megkérdőjelezem. Szerinted azt is jó szándékból csinálták, hogy ágyhoz kötött, mozgásképtelen emberektől elvették még azt a nyomorult segélyt is? Vagy hogy a rákos betegektől elveszik a normális gyógyszert? A cukorbetegekről meg ne is beszéljünk...és akkor szerinted ezek jószándékúak? Máskor számolj el háromig, mielőtt ilyeneket leírsz
Van baj a Fidesz háza táján. Bajnai meg a Haza és Haladás feltűnése a színen a tikkeléshatáron is túlkergette a kormánypártot, akik az esztelen kapkodás és vészterv kidolgozás közben ahogy az lenni szokott nekifutásból rúgták herén magukat.  Csodálatos pillanat lehetett…..
Az előző bejegyzésben igyekeztem bemutatni, hogy az előzetes regisztráció bevezetésével egy jól működő regisztrációs rendszert rombolnánk le, és ezzel „felzárkóznánk” az Egyesült Államokat hosszú évtizedek óta feszítő, rosszul működő rendszerhez. Kérdés, hogy…..
Miénk a  gyilkos, tiéd a gyász, Tiéd a számla, miénk a gáz, Miénk a vigyor, miénk a vár, Miénk a haszon és tiéd a kár!  Nevetek mindig, ha rád gondolok, Remélem, látszik, hogy boldog vagyok! Ugye látszik? Oh, igen! Ugye látszik? Oh, igen! (via) Aki hétfőre…..
Felértünk a csúcsra. Nem röhög, tényleg. Most már biztos. Kitűzhetjük a zászlót a Feritél csúcsra, lerogyhatunk mellé kicsit megpihenni, mert ha lemászunk újra foglaljuk a Kárpát-medencét. Hogyhogyhogy? Kimegyünk Vereckénél és majd visszajövünk, úgy. Menet közben…..
condorpasa 2012.08.28 10:32:40
@rodeo36: nem, ezt tényleg nem lehet röhögés nélkül bírni:)
Orbán Viktor megalkotta a tökéletes paradoxont. Aszongya nekünk ez a Haza Bölcse:  "Valóban, a tandíjat ellenzem. Azt szeretném, hogy Magyarországon olyan felsőoktatási rendszer működjön, ahol képes legyen minden diák maga állni a tanulási költségét. Mindenki a…..
Szervusztok! Megjöttetek, nem vártunk, de ha már a bányászbéka segge alatt is utolértetek minket akkor foglaljatok helyet. Van hely bőven, a bezzegszlovákok és bezzegrománok, meg a környező egyéb bezzeg népségek úgyis szintekkel feljebb laknak, mint mi. - így köszönthette Kusza…..
Sej, beütött a gebasz a Vidékrontási Minisztériumba. Habonyárpi szabadságon, a szájkosárszertár kulcsa a zsebében, Viktor meg mire visszajön a töltekezésből nem győz majd cellazárlatot kapni ha meglátja amit a félnótások műveltek. De addig is rákkenroll béjbi, nehogy…..
condorpasa 2012.08.14 11:42:58
@Fabius: én is próbálkozom az érveléssel, de állandóan falakba ütközök, és ebből 2 van: az egyik a félelem, a másik az "úgysem lesz jobb, hiába minden". Nem tudom, melyik a rosszabb, de baszottul nem irogylem azt a néhány normálisan gondolkodó, elkötelezett, idealista LMP-s politikust, akik megpróbálják áttörni ezeket a falakat, én mindenesetre kitartok mellettük
Vastagbőr A legújabb csomag 2012.07.02 14:52:00
Tegnap este láttam a HírTv-ben, ahogy Matolcsy arról beszél, hogy "valamikor 2020 és 2030 közöttre Magyarország megkétszerezze, vagyis kb 200 milliárdra növelje a GDP-t". Jót nevettem a 10-20 éves időtartamon, és a hőségnek tudtam be az egészet, de ma azért megnéztem, miről is…..
condorpasa 2012.07.04 09:58:24
@nu pagagyí: de baszki, 2 megjegyzésem azért még lenne a jövő évi költségvetéssel kapcsolatban: 1. kusza szem egyik nap még 1,6 %-os növekedést prognosztizált, 2 nappal később ez már ugrott 2,2 -re; 2. 150 milliárdos bevételt tervezni arra, hogy HA majd elkezdődnek az IMF-tárgyalások, akkor majd növekszik a befektetői bizalom, csökkennek a fizetendő kamataink + a CDS-felár, erősödik a forint, csökken az adósságállományunk...mindez nagyon szép, de konkrét összeget erre tervezni???
Napjaink leghaladóbb találmánya a mindenféle parlamenti közvetítés. Ha csak szimplán röhögni akarsz is nézheted, ha az "ómájfaszom, kikre bíztuk ezt az országot" lemez jön be, akkor is valamelyik csatorna előtt a helyed. A tegnapi költségvetési vita is érdekes fordulatot hozott.…..
condorpasa 2012.06.28 10:27:28
@Gábriel angyal: elárulod, honnan vannak az infóid? nem muszáj, ha nem akarod, csak kíváncsi lennék
Én egyáltalán nem bánom, hogy SkiccPali feliratkozott a lex haverok közé és kétharmados lett. Ha belegondoltok annyira jellemző, hogy kétharmadba öntve semmi nem szimbolizálja jobban a második Orbán kormány tevékenységét.  Az egykori köztársasági elnök "munkásságát"…..
Megtörtént az elképzelhetetlen: szakított Zugló álompárja, a Zuglói Bevándorló Fideszesek Egységfrontjának két vezéralakja, a Sötét Lovag polgármester Papcsák Ferenc, és hű vazallusa fegyverhordozója, alpolgármestere, Kovács Balázs. Csak semmi nevetgélés, kedves Feleim, a…..
condorpasa 2012.06.01 11:11:10
@Rokkantnyugdíjas tragédiák jönnek!: ez zseniális, szépen csokorba szedted:))
Csodálatos két év volt, nem is kell mást tennünk, mint felütnünk a kormányprogramot, és csemegézni belőle. (Ez a poszt teljesen jó lesz 2014-re is, amikor előállnak a frissített hazugság-programmal.)Félidős értékelés a Véleményvezéren és a Ténytár blogon, a hónap…..
condorpasa 2012.05.30 13:55:06
@Kartal (lemondott dr.): Akkor én legalább annyival beljebb vagyok, hogy a kollégáim kb. 70%-a egyetért velem:)) Nem értem, a ti kollégáitok nem tankolnak, nem járnak boltba? Vagy ezért is a mocskos EU a hibás? Viszont abban nagyon igaza van Lengyel Lászlónak, hogy igazából a gazdasági szereplők passzivitását nem érti - egy normális országban a kormánynak a manyupok einstandolásakor mennie kellett volna. Igen, mondjuk ki: birkák vagyunk :((
Varánusz Oligarcha, túrsz? 2012.05.24 05:25:00
Budai Gyula, mint a kormány mögénézésügyi államtitkára egyszercsak betoppant Mezőcsátra, mint valami közepesen szarul megrajzolt Marvel szuperhős. - Mivanmivanmivan? - kérdezte kedvesen a fogadására összegyűlt gazdáktól, - hun vannak azok az oligarchák, akik Orbán Viktor…..
Most van az, hogy Orbán Viktor be van szarva. Lehetne ezt cizelláltabban fogalmazni, meg ragozni és magyarázni a végtelenségig, de a lényegen semmit nem változtatna. Kusza Szem gazdasági látomásai továbbra sem működnek, az első negyedévben 228,2 milliárd hiányt termeltünk,…..
condorpasa 2012.05.23 14:11:22
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Sőt, emelem a tétet:))
Varánusz Matolcsy Lipóton 2012.05.14 05:22:00
Lipótra veled, Lipótra, Gyuri! - ezt hajtogatja Orbán Viktor kusza tekintetű szobatáltosának az ország gazdasági szakembergárdája oldaltól függetlenül egy ideje. Ez a mi Gyurink meg magára vette, és mivel az OPNI bezárt  ő addig keresett, kutatott, amíg nem talált egy…..
condorpasa 2012.05.14 14:11:46
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember): Kedves (ál)keresztény hölgy, ha Isten valóban ekkora empátiával áldott meg, akkor talán azt is látod, hogy Matolcsy bátor, radikális gazdaságpolitikájának következtében a magyar családok kb.40-50%-a már nem tud tisztességes élelmet, ruhát venni a gyerekeinek. Nem beszélve arról a kifejezetten keresztényi lépésükről, hogy 55-60 éves, amputált lábú embereket akarnak visszazavarni a -nem létező- munka világába. És itt csak halkan jegyzem meg, a munkahelyek számának ilyen szintű csökkenését is nekik köszönhetjük
Legel a nyáj, a juhász a fidesszel hál, Legel a nyáj, a juhász a fidesszel hál, Nincs baj, budaigyula ébren vár. Van közöttük számos szép, narancsos birka. Van közöttük számos szép, narancsos birka. Több, mint ami a mesében elő van írva!(via) Miről ismered föl a fidesz…..
Kedves aranyos Viktor, Szeretett Vezetőnk! Staubinger néni vagyok, Nemzeti Konzultánsod. Levelemmel csak azért zavarlak ezekben az adókivetéstől súlyos időkben, mert aggódom, Viktor. Érted. Úgyhogy ez így nem mehet tovább. Követem minden léptedet bárhol is jársz a…..
condorpasa 2012.04.25 14:17:48
www.portfolio.hu/tozsde/index_frame.tdp?t=1&8432750
na hát igen, így is teljesíthetett volna a BÉT az egész nemzetgazdaság az elmúltkétév folyamán, nem lennének százmilliárdos nagyságrendűek a veszteségeink
Varánusz A mérték-adó Orbán 2012.04.24 05:20:00
 Egyszer volt, hol nem volt, éppen tegnap volt amikor egyszeri fideszesekkel is megesett az elképzelhetetlen: Szeretett Vezetőjük le se szarta őket. Képviselőik a hazai hírportálok videóstábjainak bizonygatták, az ágazati különadókat áthárító találgatás ellenzéki métely…..
condorpasa 2012.04.24 17:37:03
@Fabius: Te okos ember vagy, mondj meg nekem valamit: ha 1. a fizetéseinket inkább csökkentik, mint emelik és 2. újabb és újabb adónemekkel egyre többet húznak ki a zsebünkből és 3. az alapvető élelmiszerek + háztartási eszközök ára a sztratoszférában dekkol, az átlagember fogyasztása csak ezekre korlátozódik - akkor hol lesz itt gazdasági növekedés? Biztos én vagyok hülye, de egyelőre nem látok mást, csak recessziót és egyre növekvő munkanélküliséget. És ha még ehhez hozzászámítjuk a fiztendő kamatainkat, katasztrófa:((
Ficó Róbert szlovák miniszterelnök ma egy maszatosra smárolt Orbán poszterrel alszik, az ziher. Lefekvés előtt elmormogott egy hálaimát, mert álma édes: dübörgő magyar talpak alatt rengő földről, pályaudvarokon csikorogva fékező pénzvonatokról, országának bankjai előtt…..
condorpasa 2012.04.13 14:27:05
@The Lonewolf: És ami a leggázosabb: teszik mindezt szántszándékkal. Csak azt nem tudom, mi a végcéljuk: államcsőd, polgárháború vagy csak szimplán az ország nyomorba döntése - végülis baszottul mindegy, a végeredmény ugyanaz mindhárom esetben
Varánusz Orbán idők focija 2012.04.12 05:25:00
Sűrű napokat élünk. Annyira sűrűket, hogy egy uniós intelem után maga az állami milliárdok fölött basáskodó főcivil szervez békemenetet az IMF helyi irodájához, hogyaszongya: kézicsókolom aranyos drága Ivascsenko asszony, akkor mi most oppardon tévedtünk, mert mikor azt…..
condorpasa 2012.04.12 13:53:39
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé:
Na mi van, az arabok elhajtották a mi gyurinkat, a hárombetűs egy kibaszott fityinget sem ad, akkor megyünk és Kínában tartjuk a markunkat?
condorpasa 2012.04.12 14:45:48
@aritus: Persze, de mi is megtettük az első lépéseket a rabszolgaság irányába, ezt szolgálja az új MT. Zero TB? Mar most sincs gyakorlatilag. Zero nyugdíj? Miután lenyúlták a manyupunkat, szerinted a nagy ordas lófaszon a seggünkbe kiosztása után mit fogunk kapni? Nem tisztes nyugdíjat, abban legyél biztos