Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hun-1017

19 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azon gondolkodtam mostanában, hogy miről is írhatnék. Arra jutottam, hogy indítok egy hogyan ne viselkedjünk üzletben, avagy ne legyél mán paraszt rovatot. Mindig csak azt hallgatom, hol volt és miért paraszt az eladó. Szeretnék ezúttal a másik oldalról is egy-két történetet megosztani veletek.…..
Bejött ma egy kedves idős Hölgy az outletbe. Itt nálunk minden cipő egyik fele ki van rakva és méret szerint rendezve. Mai rohanó világunkban egy vevő 3-6 percet szán napi rohanás közben nézelődésre. Úgy gondoltuk, hogy így a legegyszerűbb és a legkényelmesebb a vevőknek. Nem kell végig nézni a…..
Mire nem jó a facebook. Ma feldobta ezt a történetet, ami két éve történt. Kern András művész Úr után szabadon elfogtam egy levelet. "Kedves ....!   Kérem továbbítsa levelemet  felettesének. Évek óta nem kapok Magyarországon harminckilences férficipőt a férjemnek, mert az üzlettulajdonosok…..
Sziasztok! Hihetetlen dolog történt. Több mint 10000 ember olvasta a blogot. Soha nem gondoltam volna, hogy ez valaha bekövetkezik. Nagyon köszönöm mindenkinek, aki vette a fáradságot és elolvassa amit írok, nagyon megtisztelő. Olvasva az előző bejegyzéshez érkező kommenteket. Kérlek engedjétek…..
Ezt már tényleg nem hiszem el!  14-ből 14 ember nem jelent meg a próbanapján.  Az utolsó Hölggyel az alábbi levelezést folytattam: Kedves B. Szerda esetleg? mennyi időre? mennyi lenne a próbanap pénzben? Zsuzsa Kedves Zsuzsa! Jövőhét szerda (2016.07.27.) 10:00 - 20:00 között várnám próba…..
Érdekes dolog ez. Sok helyen azt olvasom, milyen nagy a munkanélküliség az országban. Jelenleg féléve szeretnék teljes, illetve részmunkaidős cipőbolti múlttal rendelkező eladókat felvenni. Ez nem egy agysebészet, de igenis egy szakma, amit nem szabad lebecsülni. Érteni kell hozzá. Ezért is írom…..
Bejön egy kedves idős hölgy az üzletbe. Lábán van egy otthoni műanyag papucs. Kényelmes szandált szeretne találni a lábára. Röpke 50 perc alatt meg is találjuk a megfelelő modellt a lábára. Nagyon kedves, megköszöni a kiszolgálást és távozik a szandállal a lábán.  Eltelik másfél - két óra…..
Pár napja nagyon kedves Barátom, mesélt egy vicces történetet. Szingli ismerősének szerettek volna bemutatni egy Hölgyet. El is mentek szépen, ahogy kell, 4-esben vacsorázni.Megérkezik a Hölgy, leül emberünk mellé. Szia-Szia, bemutatkozás, ahogy kell. A formalitások után elhangzott az este kulcs…..
Bejött egy vevő kezében zacskó. Nem néz körül jön a pulthoz egyből. Ilyenkor már tudom, hogy sajnos valami probléma van a cipőcskével. Kedves mosollyal fogadom és megkérdezem, hogy mit tehetek érte. Elővesz egy szandált, ami nem ismerős nekem. Első mondat amivel nyitott: Nem azért vettem ezt a…..
Pár hónapja elkezdett szórakozni a pénztárgépünk. Megszakította a nyugtákat, úgy csinált mintha nem érzékelné, hogy lenyomtuk a gombokat stb. Elvittem hát a szerelőhöz, hogy csinálja meg. Kiderült ismét, hogy széria hiba van a rendszerben. Ugyanis az AEE-nek (Adóügyi Ellenőrző Egység) van egy kis…..
A panaszkodós vevő: Bejön a Hölgy. Azzal kezdi, hogy nem is tudja minek jött be. Végül is, ha így állunk a dologhoz, akkor én se értem, hogy minek jött be. Ilyen ronda időben nincs kedve vásárolni, mondja. Mondom neki, hogy sebaj, hétvégére már 30 fokot is ígértek. Válasz : Jaj ne, már megint olyan…..
Üzletünkben van egy nagy tükör, amiben a kedves vevők nézegethetik magukat próbaközben. Többször előfordult már, hogy a vevők átakartak sétálni rajta, mondván megnézik mi van még a hátsó teremben. Ezért a tükör közepére jó nagy betűkkel kiírtuk: Vigyázat tükör! Törékeny! A gyerekeket vonzza ez a…..
Vannak dolgok, amit nem fogok megérteni. Bejött egy kismama a gyermekével. A gyerek tündéri volt, angyali mosollyal az arcán majszolta kiflijét. Anyuka és a gyermeke a kiflimorzsáiból jól látható kondenzcsíkot húztak maguk után végig az üzleten. Ezzel még nincs is akkora bajom, mert hát szegény…..
Minden napra egy jó hír. Most kaptuk meg a T-mobile-tól a levelet, hogy a mobil internetet átvezették a még január 7-én tönkre ment pénztárgépről az új gépre. Igen arra a pénztárgépre, ami nulla azaz 0 percet működött. Nem sokkal ezután hívott a pénztárgép szerelőnk, hogy van egy jó és egy rossz…..
Tegnap reggelre elkészült a cipő, amit a Hölgy ugye 2015.05.04-én délután adott le. Mondanom se kell, hogy a javítás, az eredeti kifogástalan állapotot állította vissza. Reggel felvettem a cipőt a cipésznél és felhívtuk a Kedves Vevőt, hogy képzelje el már kész is a cipő és jöhet is érte, amikor…..
Ma bejött egy Hölgy reklamálni. Vett egy cipőt, aminek elvált a talpa. Sajnos ilyen előfordul, ezt is emberek gyártják, bármi lehet. Kedvesen elveszem a cipőt, elkezdem kitölteni a fogyasztó reklamációs ívet. Kérdezi a Hölgy, hogy most mi lesz. Elmondom neki, hogy elviszem és megjavíttatom, mert…..
Bejön egy kedves fiatal hölgy egy tündéri kislánnyal. Próbálja a cipőt. Mondja nekem, hogy jó lesz, de egy origináltat kér. Bemegyek hátra, hátha van másik, de sajna nincs. Mondom neki, hogy olyat nem tudok adni sajnos. De hát mindenki ezt próbálgatja mondja nekem. Mondom neki nem, mert nem…..
Január 7-én tönkrement a pénztárgépünk. Elvittem a pénztárgépeshez. Három hétre rá bejött két NAV-os. Nyújtom a kezem, bemutatkozom. A két okos mutogatja a fényképes belépőkártyáját. Gondolom ezzel jöttek a világra és anyukájuk nem mondta nekik, hogy ilyenkor illik bemutatkozni. Na lépjünk túl az…..
Egy kereskedő mindennapjai Üdv 2012.12.28 19:55:05
Üdv minden kedves Olvasómnak! Ez a blog azért jött létre, hogy megmutassa a másik oldalt is. Ne csak azt lehessen olvasni, hogy itt vertek át ott volt bunkó az eladó. Néha a Kedves Vásárlók is tudnak bunkón viselkedni. Szóval a jövőben betekintést nyerhet a Kedves Olvasó egy…..
Megtetszik a kirakatban egy cipő. Bemész, megkérdezed, hogy van-e a méretedben. Ha nincs, mérgelődsz és keresel egy másik boltot. Ha van, akkor felpróbálod, hogy megnézd, hogy mutat rajtad a kiválasztott lábbeli. Eddig legalábbis így működött a cipővásárlás. A német Görtz…..
hun-1017 2012.06.05 13:07:55
Nagyon tetszik a dolog. Csak az a kérdés hogy honnan fogom tudni, hogy szorít-e, esetleg nyom-e valahol? Addig is én ajánlom a www.blueshoes.hu oldalt mind a két üzletükben hozzáértő és nagyon kedves eladók vannak. Itt még sose vettem rossz cipőt!