Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Brain

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudtad? Seres Mária megcsinálta 2009.03.19 07:00:00
 Ezúton szeretnék gratulálni Seres Máriának és csapatának. A törvény által előírt 200 ezer hiteles aláírás helyett, nekik ugyanis 525 ezret sikerült összeszedniük. "Összegyűlt a törvényben meghatározott számú aláírás ahhoz a népszavazási…..
comment:com Az év bulvársztorija 2008.11.19 13:03:00
Áldozatos, rendíthetetlen tényfeltáró munkájáért, az igazságot megvilágító, mélyenszántó publicisztikai tevékenységéért és az előítéletek elleni fáradhatatlan munkájáért, ezennel felterjesztenénk Táncsics-díjra a Szabolcs Online munkatársát. Reméljük, megkapja. Meg…..
Kaptam egy e-mailt a YouTube-tól, hogy az egyik feltöltött videómban a videó alatt hallható zene (Jack Johnson-tól a Wasting Time) jogtulajdonosa a szerzői jogok megsértése miatt kérte a videó eltávolítását, így az már nem elérhető az oldalon.Valóban, egy régebbi utazás…..
A T-Mobile bejelentette, hogy eddig másfélmillió G1-et rendeltek az október 22-ei megjelenés előtt. És ezek még csak az amerikai számok. Mindenesetre a T-Mobile megháromszorozta rendeléseit a HTC-től.Via Readwriteweb..
Ez lesz a magyar televíziózás legdrágább műsora. Kurva sok pénzt elköltünk. Ezt suttogta informátorunk a fülünkbe a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality premierje előtt két hónappal. Kivisszük őket az őserdőbe, argentín stábbal melózunk. Aztán a nézők sms-ben…..
Dr. Brain 2008.10.08 06:08:19
A poszt frankó volt, jó osztós. A műsortól kábé ekkora nullát vártam, amennyit itt olvastam róla, nem bánom, hogy nem néztem bele.

Patrícia nem valami VIVA+-os műsorvezető volt, Márk meg nem valami meleg stylist? Legalábbis ezeken a neveken ilyen celebekről hallottam eddig, ha nem ők azok, szerintem még celebedniuk kell egy celebműsorhoz. :) A többi rémlik, bár Dér Heniről is csak annyi, hogy sok lapban vetkőzött. Egyébként Horváth Ágnes hova tűnt? Promózták sokat, hogy ő is megy a dzsungelbe celebkedni, vagy ő a TV2 ellenműsorában van/lesz, ők is indítanak ilyet?

Szerintem onnan szűrték le, hogy celebek kellenek és nem niemandok, amikor a TV2 niemandos-táncos műsorát lenyomta az RTLK celebes-táncos műsora, de kegyetlenül.

Egyébként azzal tudnák eloszlatni a "stúdiós" és "felvétel után mennek vissza a szállóba" vádakat, ha elég tökösek lennének az online streamhez. Ezt már a BB/VV időkben megoldotta valamelyik csatorna, vagy mindkettő, pedig azok 6-7 éve futottak, azóta pöttyet fejlődött a technika. Sz'al szerintem az online stream hiánya azonnal lebuktatja a forgatókönyves ál-realityt.

Azt én sem értem, hogy ilyesmiért miért tejelt a csatorna, Árpa régen simán kopírozott nekik Maunikát meg Való Világot, úgy rémlik, még tyúkpört sem indított senki. Ráadásul az eredeti licenc is részben egy másik licenc koppintása, volt valami hasonló, amiben szintén Lilu szintén Dél-Amerikába szintén Győzikét és másokat vitt az itt leírtakhoz kísértetiesen hasonló bátorságpróbákra. Kígyók közé kellett feküdniük, meg ilyenek, csak dzsungel nem volt benne. Abból láttam párat, nagyon gagyi volt, a címére sem emlékszem.

Szerintem az RTLK simán bevállalja majd a Benkő-villantást, ha zuhan a nézettség, max pár év múlva kapnak pár perc elsötétítést, bőven megéri nem csak a "szarból visszahozás" miatt, de a bulvárlapokat is megdobja majd, mint minden hasonló cirkusz.
Pár órán belül végre eltűnik (?) az a nyomorult logó az RTL adásának jobb felső sarkából, elkezdődik az orrba-szájba reklámozott őserdei kaland, a Celeb vagyok, ments ki innen! Megnézzük, és reggelre meg is írjuk, hogy milyen lett a mérsékelten sikeres, angol és amerikai…..
Brazíliában egy kicsit bevállalósabb a helyi Panténe ügyfél, vagy csak egyszerűen a szokásosnál is nagyobb hódolója a női nemnek. Mással nem tudnám hirtelen magyarázni, miért is bólintott rá ezekre a leginkább kocsmai férfihumort idéző printekre, amelyeken szépen…..
Mad Man: az ’50-es évek végén létrejött fogalom, a Madison Avenue reklámszakembereinek elnevezésére. Ők maguk találták ki... Itt van hát a sorozat, amelyben mindig mindenki cigarettázik, amelyben többet isznak, mint a Dallasban, és amelyből megismerhetjük, hogy is működik a…..
Van közöttetek olyan aki még emlékszik Liebe Attilára az ózdi fojtogatóra? Ha nincs nem csoda hisz az ember 30 éve -még 18 évesen- robbant be a köztudatba. Az akkori "színész- rendező"  olyan helyzetgyakorlatokat teremtett, amely közelebb viszi a színészeket a halál…..
"Vót nálunk a faluba egy ember, az öreg Pitlák. Hát annak mániája volt a gatyalopás. Egyszer.... „ -- Mammut honvéd. Árkos-hidas gyakorlótér, tücsök ciripel, madár dalol, majd egy rikoltásra megelevenedik a bozótos, gyakorlóruhás szerencsétlenek rohangálnak fel-s…..
Republicator Kotoniádé 2008.08.05 17:55:00
És akkor ezt most így hogy? Van az olimpiai faluban több ezer sportoló, majd kiosztanak köztük százezer kotont, most akkor mi ez, felhívás keringőre? Mi szükség van az olimpikonoknak kotonra? Hát nem olimpiázni mentek ki? Pofám leszakad, de tényleg, mindenki pampog itt a sport…..
ljött az ideje, hogy önjelölt nyelvújítóként új szóval ajándékozzam meg a nemzetet. A választásom egy új igére esett: KÁMINGAUTOLTATNI. Tessék nyugodtan ízlelgetni, forgatni a szájban, mint egy könnyű rozét; sokszor fogjuk még hallani. Anélkül hogy fallikus szimbólumokat…..
Dr. Brain 2008.08.05 02:05:16
@Weisz Manfréd Huba: Bár már régen olvastam a posztot (vagyis tegnap reggel, most meg a kommenteket, így lehet, hogy tévedek), szerintem korrekt volt, nem homofób, pont arra mutatott rá, hogy a 'homofóbot kiáltás' most a sláger. Ehhez kell pár kámingáut, amire törvényszerűen jön pár szélsőséges homofób reakció, és lehet az egész jobboldalt nácizni ('Orbán határolódjon el' et cetera).

A poszt arra is utalt, hogy ez nyilvánvalóan része a 2010-es választási kampánynak. Ha szeptember 6-odikán milliók állnak ki Gyurcsány mellett (aki kiáll a melegek mellett, mintha ki kellene állnia, mert egy átlagos kultúrember, legyen az jobboldali vagy baloldali, nem szarná le egy alapjáraton is lúzer közszereplő nemi irányultságát), az nagy győzelem lesz a baloldalnak, ha viszont ezrek mennek ki záptojással (agyamentek, nemi identitáson és irányultságon rugózók, tehát lényegtelen dolgokkal foglalkozó, felhergelt unatkozók), az igazolja a baloldali dogmákat ('a jobboldal homofób, a jobboldal intoleráns, a jobboldal antiszemita, a jobboldal rasszista, a jobboldal náci, vagy minimum összekacsint a nácikkal stb.'), és ezen is sokat nyer a baloldal, long tailben különösen, és pont ez kell most nekik, hogy tízig beérleljék a gyümölcsét.

Noha az egész témát, a kámingáutokkal és mindennel együtt egy normális ember, legyen az jobbos vagy balos, a helyén kezeli: VV Ágica legújabb vetkőzése vagy nem vetkőzése mellett, bulvárként, politikától mentesen. Főleg, hogy Czeizel fia eddig még akkora hírességnek sem számított, mint VV Ágica, aki a hazai bulvár legalja.

@Dr.Stein: A Happy Tree Friends a legnagyobb királyság az South Park után. Apropó, a szcientológiás rész megvolt? Úgy tudom, letiltották, bár én csak nagyon ritkán nézek tévét, az SP is csak össze-vissza volt meg.
Republicator Jud Süss 2008.07.18 15:04:00
Hallott már valaki erről a filmről? Nem? Én sem. Egészen addig, amíg a nagyokos SZDSZ nem tiltakozott ellene, és ezt persze a média lehozta címlapon. Most mindenki tudja, hogy létezik. "Leggyomorforgatóbb náci propagandafilm" - hirdeti a Nol. "A film akkoriban olyan…..
A múltheti mérgelődőknek üzenjük, hogy a válogatásba csak a leglazábbak kerülnek - meg a legbénábbak. Bár ahogy ezt a válogatást elnézzük inkább csak az egyik csapatot sikerült összeválogatnunk.- Gruby- Horgász- Heti Hack- Én és a bundám- Én- Peti Wan…..
Dr. Brain 2008.06.28 06:51:19
Egy büszke szcientológus:

www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=9322801

"Szcientológusként az a célom, hogy a dolgok jól menjenek körülöttem és ezért teszek is.
A Drogmentes Magyarországért Maratonnal háromszor futottam körbe az országot a drogok ellen.

Jelenleg Dr. Lenkei Gáborral és egy fantasztikus csapattal dolgozunk az új egészségkultúra megvalósításán.

Ami alapján élek: "A szándék a teremtő ok." L. Ron Hubbard

Egy szebb, élhetőbb, boldogabb világ építésén dolgozom :)

Tanulok, billiárdozom, barátokkal vagyok és haladok a teljes szabadság felé vezető Hídon :)"

Hajrá Xenu! :)
Republicator Mozi és világfalu 2008.06.26 06:27:00
Piszokul megijedtem, amikor hat évesen először robogott felém a gőzmozdony a mozivásznon, remegve bújtam az előttem ülő háta mögé, hála az égnek nem sokan vették észre ön-égetésemet. Viszont annál meglepőbb következtetéssel álltam elő a filmvetítést követően. Akkoriban…..
Dr. Brain 2008.06.26 08:59:18
Frankó, sok irányba gondolatindító poszt, már korábban próbáltam kommentálni, csak az élesítés előtt nem lehetett.

Az új törzsről mondjuk időközben kiderült, hogy majdnem akkora kamu, mint az Alibi Törzs című Richard Dreyfuss moziban szereplő.

A többit még tovább lehet ragozni (persze úgy már túl terjedelmes lenne a poszt, így a jó), az FBI Carnivore-ja (vagy annak utódja) minden netes kommunikációt átnyálaz, de épp tegnap olvastam egy posztot arról, hogy a magyar netszolgáltatók is logolják minden felhasználó minden tevékenységét (vagyis az USA mellett közvetve a helyi NBH is monitorozhat minket, és még ki tudja ki nem: Moszad, Al Kaida, Microsoft, Sony (tudjátok, a rootkit), Google (az engedélyünkkel) és a sor hosszan folytatható).

A legtöbb cuccunkhoz RFID is jár "bónuszba", így technológiailag akár ma meg lehetne valósítani Philip K. Dick Különvélemény című látomását, mármint, hogy személyre, ruhánkra, nálunk levő dolgokra, eltárolt profilunkra szabott reklámok jelennek meg az áttetsző utcai hirdetőoszlopokon, amikor rájuk nézünk.

Az is elég ijesztő volt, amennyit 10 éve A közellenség című Gene Hackman mozi leleplezett az emberek megfigyeléséről (nyilván évtizedekkel korábbi technológiákat - a Carnivore-hoz hasonló, telefonos kulcsszavakat figyelő cuccost meg már nagyon régi kémfilmek is bedobták).

Látom a taxis Mel Gibsonos Összeesküvés-elmélet sem maradt ki. :)

Ahogy arra a jó öreg egydolláros is utal: az új világrendben a Nagy Testvér tényleg figyel mindenkit, talán nem is egy. A paranoiához nem szükséges LSD. :)
. A lebukott pornómodell 2008.06.18 10:02:00
A mai napra egy igazán húzós történet jutott, a beküldője Lina néven mutatkozott be. A tanulságát mindenki vonja le maga, egy biztos: az internet korában nehéz eltitkolni bármit is, de ilyen szemétséggel tényleg nem találkozni minden nap. Bocsánat, de nem a valódi nevemet írom,…..
Lehet, hogy csak annyi bajom van, hogy ma is, azaz vasárnap a munkahelyemen kell lógnom. Persze én változó munkarendben dolgozom, ezért bármilyen jó kezdeményezések is lennének ezen a területen, nekem akkor is jönnöm kellene vasárnap. Azonban vannak piszkosul sokan, akik azért…..
Nagy bajban vagyok informatikai fronton, hiszen ha magukat az alapötleteket nézem, a 2002 óta irányítgató garnetúra olyan nagy marhaságokat nem ötölt ki. A Sulinet jó is lehetett volna, hogy csak egyet mondjak. A baj ugyanott van, mint más esetekeben is, hogy aztán a kivitelezés…..