Regisztráció Blogot indítok
Adatok
varia

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BBC és a Musicmetric vállalat egy online eszköz segítségével kimutatta, hogy melyik 20 országban a legmagasabb az illegális letöltések száma, fél év alatt összesen mennyi torrent fájlt szedtek le a felhasználók és ki az az előadó, akinek a legtöbbször töltötték le a…..
varia 2012.09.18 00:06:28
@zZz:

+1 ez szegyen
A Forbes rendes éves listakészítési hegemóniáját megtörni igyekvő Tv Guide utánament, mennyit keresnek az amerikai tévések, és a szokásokkal ellentétben nem egy összesített sorrenddel jöttek elő, hanem műfajokra lebontottakkal, ami sokkal érdekesebb minden rendes…..
varia 2012.08.22 17:10:52
@sixx: ha hat szamjegyes a fizetese akkor nem ertem hogy ti hogy szamoltok, otthon. lehet ezert nincs penz?
Két amerikai fellépését is lemondta Szikora Robi, tudtuk meg a Blikk mai cikkéből. A koncert szervezőjét állítólag többmilliós kár érte, nem beszélve a presztízsén esett csorbáról, amit az elmaradt koncertek okoztak neki. Szikora a lefoglalt repülőjegyek, a…..
'87 Karácsonyán már langyos/bűzös (lehet választani) nyugati szelek fújdogáltak. Nem Mikrobival kezdtünk, hanem Tapsi-hapsival, nem a moszkvai bábmúzeummal folytattuk, hanem amerikai jégrevűvel, és nem Sündisznócskával, hanem Miki és Donalddal.De kezdjük az elején. A…..