Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fiatlux

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
http://www.neatorama.com/ Januárban megszaporodnak nálunk a fura csavarhúzókat kereső érdeklődők, ezért most a gyerekjátékokat és konzolokat ajándékozók (vagy kapni vágyók) figyelmét szeretnénk felhívni arra, hogy mikkel szembesülhetnek a közeljövőben. Két évvel ezelőtt 24-én este 22 óra 4 perckor…..
fiatlux 2017.09.30 14:47:33
@]{udarauszkasz:
Szerintem, akkor beöntenék valamibe, vagy egy törékeny fülű műanyaggal összepattintanák, nem vesződnének csavarokkal. Minden zárhoz van kulcs. Némelyikhez csak a gyártónak, csak a szakszervizük tudhassa javítani <- nekem ez tűnik valószínűbbnek. :)
Kapanyél Fekete retek 2011.11.29 08:45:00
A fekete retek (Raphanus sativus) elég snasszul néz ki, ennek ellenére meglepően sok betegség enyhítésére, kezelésére használható. Bevallom, két hete ettem életemben először fekete retket. Amikor a párom kipakolta a konyhapultra a fekete gumókat, először kicsit bizalmatlanul…..
fiatlux 2017.07.01 15:06:04
@Fanyuvo: Tudtommal sem a reteknek, sem másnak nincs ilyen hatása. Ugyanúgy, mint a mézet, az epeváladékot is cseppfolyósabbá teszi, így enyhíti az epés panaszokat (ha majd megtalálom, közlöm a forrást is).
RomániaSzentágota (Szeben megye, Románia)Homoród (Brassó megye)Küküllőkőrös (Szeben megye)Szászvolkány (Brassó megye) MagyarországBonyhádHercegfalva és Előszállás   ..
Vadonatúj feldolgozásain alapuló Daloskönyvével lép fel a Csík Zenekar a jubileumi Sziget mínusz 1-dik napján, augusztus 6-án a fesztivál nagyszínpadán – jelentették be ma fesztivál szervezői. A közel háromórás megakoncerten a magyar beat- és rocktörténelem olyan…..
fiatlux 2012.04.10 21:06:42
@blah: Számból vetted ki a szót.