Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stefi, a baranyai parasztlány

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ünnepeljünk Feleim!Orbán Viktor eldöntötte: Áder János lesz a NER államfője. Igen, a jelölés kicsit másképpen néz ki a nerenkívüli államokban, ott a frakcióvezetőknek előbb szokás szólni egy ilyen volumenű dologról, mint a sajtónak, de ne piszkáljuk már ezt az apró…..
Stefi, a baranyai parasztlány 2012.04.15 12:36:37
@tovabb a jezsovi uton:

Amikor majd én széthasítom a koponyádat egy rozsdás csákánnyal.
Stefi, a baranyai parasztlány 2012.04.15 12:40:34
@Penivaldes:

Az volt az oka, hogy nem tudtatok versenyre kelni a sziklaszilárd, kikezdhetetlen érvrendszeremmel és a kifinomult, kristálytiszta gondolkodásmódommal.
Stefi, a baranyai parasztlány 2012.04.15 12:50:11
@Lacdelo:

Mi van, te görény? Nincs ékezetes klavid? Honnan írsz? Tel Aviv?

Takarodj vissza az Amerika Népszavára kommentelni!
Ha elképzelünk egy vegyesbolti eladót, aki majd minden terméknél a fejét vakarja, hogy akkor ezen a terméken mekkora is az áfa kulcs, nem az adóegyszerűsítés és a gazdaság kifehérítése jut az eszünkbe. Két csoport jár majd jól a sokkulcsos áfával: a pénztárgépüzletág…..
Április 11-e van, a költészet napja. De más miatt is híres ez a nap. Két évvel ezelőtt ezen a napon vette kezdetét a „fülkeforrradalom”: ekkor volt ugyanis a 2010-es parlamenti választás első fordulója. Ha innen datáljuk, akkor a parlamenti ciklus félidejénél tartunk, érdemes…..
Roskadófélben van a ház,Hámlik le a vakolat,S a szél egy darab kupolávalMár tudj’ isten hol szalad;Javítsuk ki, mert maholnapPallásról néz be az ég...Közbevágott Rubovszky úr:Mi a tököm kéne még??!(via)Szépen lassan kereszténydemokratáink is kimutatják foguk fehérjét…..
Török Gábor a többieknél hamarabb ébredt a húsvéti sonkakómából, és a Véleményvezér miért ne legyen rendszerhuszár álamelnök posztjára reagálva megindokolta miért legyen: mert a rendszerhuszár kiszámítható, üzembiztosan hozza amit várnak tőle, nincs ugrabugra, nincs…..