Regisztráció Blogot indítok
Adatok
radametz12

5 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tömegdemokráciában kormányzóerővé válni két összetevőn múlik: a nyilvánosság szerkezetén és a narratívák (történetek, elbeszélések) erején. Csak másodlagosak ezekhez képest a tényleges sikertényezők, a mérhető javulás, gazdagodás, jólét, a boldogság egyéb…..
10. A Bűnös Budapest-ciklus (Kondor Vilmos: Budapest noir; Bűnös Budapest; A budapesti kém; Budapest romokban; Budapest novemberben) Műfaj: történelmi krimiAmi lehetne belőle: bűnügyi filmsorozat, vagy pedig több részes nagyjátékfilm. 9. A Hunyadi-saga (Bán Mór: A hajnalcsillag…..
Hónapok óta megy a pörgés azon, hogy vajon lesz-e kormánybuktatás a tüntetésekből. Ha igen, hogyan, ha nem, miért nem. Az MTA Politikatudományi Intézete most segítségünkre siet. A december 16-i demonstráción készült felmérésükből minden eddiginél világosabban kiderül,…..
A Fidesz három választási győzelme után a kezdeti, minimális lelkesedés is leült az ellenzéki oldalon. A le nem csapott magas labdák, az osztozkodás az egyre kisebb torta legkisebb szeletén, a főpolgármestrejelölt körüli szerencsétlenkedés és az „Összefogás” illúziója…..
radametz12 2014.11.28 13:00:28
Ha nagyon őszinte szeretnék lenni, én már a kilencvenes évek második felében kiábrándultam régi szerelmemből, Prágából. Én azt az omladozó vakolatú, de mégis szép…..
radametz12 2013.03.04 11:03:28
egyenes választék költészetnap! 2012.04.11 18:58:59
ilyen volt kisfiúkorában         ilyen verseket írt      itt találkozott Mann Tamással       aztán...  Inkább ünnepeljünk vele: Jogre Luis Borges: Az első magyar…..
 - ezt a dolgot diagnosztizáltam magamon tegnap...Vigasztalásul megnéztem egy filmet az inkvizícióról, idemásolom az egyik fontos részt:  ..
    azér menyi minden történt tegnap, hm...várjál, várjál... igen! ez is volt:  ..
 ..
 ..