Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sophie heit

53 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szóval igen -...Megszületett a második hakapeszi SÁra ....azaz Első táltos Sára hiszen ez a kis huncut Két foggal született bezonyám....Samunak 10 hónaposan jöttt az első h a minden igaz...igen azthiszem jól emlékszem Sára lekörözte ezzel is tudatva velünk hello én nem ugyan az…..
Szülőcsatorna kilenc 2014.03.22 22:48:02
Kilenc hónapja Sárával....juhééééééé Áprilisban meg is érkezik..már nagyon nehéz..lassú vagyok fáj a hátam rug nyom nem tudok aludni.....Samu is gyorsan motorozik ...én futni már nemtudok...ezért kitaláltuk Tomi leviszi gördeszkával...a töltésre és ott…..
Szülőcsatorna Sára a hasban... 2014.01.10 21:31:29
Nah igen!!!!! Hat honapos vagyok teljesen elröpült az idő meg ez az egész második terhességem...,hiszen itt van egy Zsivány úr személyesen aki leköti minden energiámat és időmet de hamarosan bölcsis lesz bizony január 22 -étől....csibe csoport oszlopos tagja lesz süni jellel a…..
Kicsattanok....megint sok az energiám ...ide-oda mennék legszívesebben ha Samu nem lenne megint beteg..Ma azért elmegyek a Katonába Tomival....jupijéééé...Igazából tudnék beszélni a házimunkáról amit kezdek megszeretni nah jó azért ez egy enyhe túlzás......sosem fogom…..
Én tényleg élvezem az anyaságot..szerintem nagyon vidám és szórakoztató dolog.....de néha olyan jó ,hogy Samu már tud máshol aludni......és akkor ketten vagyunk azaz bocsánat hárman..most kicsit félek.....te jó ég mi lesz itt két pici fog srni tiszta kabaré lesz....jájjj..néha…..
Jajjjj én nem tudom de ez a második terhesség hát bocsi kis jövevény de elégé megvisl,nem csak fizikailag de lelkileg  is..azt azért nem mondanám,hogy rosszkedvű lennék..,de hogy érzékeny uhhhhhhhh mindenre megsértődök és sírok....mint egy öreg nénike.....és érzem,hogy ez…..
Igen skacok ..................ez van Megint terhes lettem...régen írtam samu meg most lesz azaz pontosan 2 nap múlva lesz 1 éves....bezony..Már ide-oda megy és beszél ....mindent idehoz....és rakosgat és röhög nagyon viccesen ....és most,lehetne egy kis szünet de nem lesz mert…..
Szülőcsatorna samu az artista.. 2013.07.01 21:40:48
Sziasztok...Samu mindjárt 9 hónapos...most óriási dilemmába vagyok passz nem tudom de tényleg ,hogy most legyek majd újra terhes puputeve vagy várjak még...meg vannak az előnyei és a hátrányai....kemény két picivel viszont jó lenne ha két kis rosszcsont randalírozna ...itt…..
Szülőcsatorna Samu Beteg 2013.04.27 21:46:43
Sziasztok Sok minden történt az elmúlt hetekben....Példáúl Samu Ül...Ül a Parkban,A szőnyegén a homokozóban ül az ölemben a székben a babakocsiban..és folyamatosan mellettem ül...nem is érdekli más ez április 21-én történt...Most beteg azaz már egy hónapja de tegnap már…..
itt vagyunk hapci....vagy b betűkkel tudnék írni  lecsapott a vírus és eltalált minket Samuval........whááááááá...utálok beteg lenni Apukám azt mondta,hogy szerinted Zsófi ki szeret ...és elgondolkoztam én gimiben szerettem mert akkor nem kellett suliba menni mondjuk ha nem…..
És ez jó ....itt vagyok újra összefoglalva Samu egyre vidámabb és pufibb és hurkagyurkább és hajasabb (ezt csak én állítom)és hát érdeklődőbb...Az éjszakáink összefoglalva borzasztóak,én nem tudom,már 5 hónapja milyen az az egyhuzamban alvás..én nem ezt akarom..én fáradt…..
Sziasztok!Úgy döntöttem, hogy egy hónapban kétszer fogok jelentkezni...bezony... Tegnap életemben először megcsináltam egy tipikus anyuka napot és nagyon nagyon nagyon elfáradtam....ez valami borzasztó kérem szépen....én  ezt nem fogom tudni csinálni és amúgy is szeretem a…..
Szülőcsatorna 2013.01.22 18:34:15
Sziasztok! Ittaz ideje ,hogy írjak nektek Samuról és a kis családomról... Samu jelenleg náthás beteg,köhög de sebaj mert 3 hónaposak vagyunk....izeg-mozog és állandóan nevet...a kis fogatlan kisfiam....Hát eléggé megszerettem Samúrt...de néha nehéz......vele....Az a legrosszabb…..
Szülőcsatorna Sziasztok! 2012.12.24 11:33:33
Nagyon régen nem írtam...íme egy piciny videó amit Tomi készített...Szóval eljött a Karácsony..Samu meg kint van a teraszon,,csak azért mert ő kint várja a Jézuskát..Nah jó ez sem igaz azért mert...levegőznie kell ez fontos egy babának..Szóval Samu első Karácsonya lesz ezért…..
Szülőcsatorna Sámlizunk 2012.11.19 14:59:14
Sziasztok! Hát itt kérem szépen....zajlanak az események.... Pelenkázás,törlés,lepisilés,fürdetés,röfögés,sírás,ficánkolás,szuszogás de a kedvencem a mosolygás..... Igen igen igen ...Nevetünk már..Nemrég olvastam egy cikkben volt,hogy nem baj ha valaki azaz az anyukanem a…..
Sziasztok !Összefoglalom az elmúlt hét törtnseit...(igen nincs é betűm azaz van de nagyon nehéz megnyomni tehát ha é betű nélkül írnéééék le szavakat és nem venném észre (direkt sok s szót választottam)akkor ne haragudjatok kicsit elhanyagolt olvasóim... Tehát ugye ott…..
Szülőcsatorna Samuzunk 2012.10.17 20:54:30
Sziasztok!!!!Kicsit  elhanyagolt olvasóim.... Reich Samu megszületett  ...2012 10.10.-én 8:18 perckor. 58 cm és 3850grammal..érkezett meg azaz vették ki belőlem...Samu uraságot... Elég keményen kezdődött a nap,már előbb betettek egy kisbabás anyuka mellé...de szerencsére…..
Sziasztok! Szóval képzeljétek..úgy néz ki Samu 7 óra múlva itt lesz közöttünk....Császár metszés lesz mivel 41 hetes elmúltam(ez van szereti a humoromat,kényelmes neki bennem)Úgyhogy most már itt pötyögök a kórházban Zsófi baba mellettem bőgicsél..nagyon aranyos Samu…..
Sziasztok! Juhúúúúúú mindjárt e a z utolsó hónapnak.....És élvezem...persze sok a nehézség de majdnem minden megvan.. A kiságy:Tomi büszkén összeszerelte...persze fordítva...de hamar megoldotta a problémát a barkácskészletével amire nagyon büszke joggal......még egy…..
Szülőcsatorna zuhanybarát 2012.08.23 22:19:24
Kicsit elhanyagoltalak kedves olvasó de újból feltűnök és majd el....Sok dolog történt...mint már megszokhattad...Tomival elutaztunk Hejcére..itt egy királyságba csöppentünk bele, ide járt azaz ilyen szerepjátékos,gyűrűs táborba járt a Tomi gyerekként...Most akik csinálják…..
Szülőcsatorna Alvós Samu 2012.08.14 12:21:08