Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nmonca9

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Történet egy magyar honvédról, aki a keleti front poklában értesül arról, hogy felesége megcsalja, ezért elhatározza, hogy tűzön-vízen át hazajut és megöli a csalfa asszonyt. Ebben az sem akadályozhatja meg, hogy időközben megsebesül, majd szovjet hadifogságba, végül…..
Nmonca9 2012.04.09 22:46:35
@Dean6:Bár szerinted ez nem kommentelés én mégis kommentelném a hozzászólásod!Bocsi!
-Az agyi inteligencia hiánya(ami nem is tudom honnan jött neked,mintha lenne más inteligencia is)nálad is észre vehető! Sőt fokozottan előrehaladott állapotban van!
Az,hogy ki generálja a vitát szerintem egyértelmű de ha nem,akkor közölném....TE és a hozzád hasonlók akik ilyen mód nyilvánítják ki a mondanivalójukat!
Neki estek egy előzetesnek olyan,idézem "Troll modjára"(merthogy ez az igazi trollkodás)ami a többi embert egyszerűen ki hozza a sodrából és előbb-utóbb "válaszol"!!
Nem nevetségessé teszi magát hanem ki áll azok mellett akik le akarnak tenni valamit az asztalra!
Egy filmkedvelő először megvárja míg elkészül a film majd megnézi teljes egészében,kommentel és nem 1,5 perc után ítélkezik!
Kíváncsi lennék neked mi a minőségi film,mihez szeretnéd hasonlítani a Drága Elzát?! Mert ez persze nem derül ki!
Végezetül de nem utolsó sorban Te szégyeníted magad a véleményeddel mert én igenis büszke vagyok arra,hogy készülőben van valami jó ami akárhova is eljuthat! Teljesen mindegy meddig!
Nagyon szépen kérlek ne nevezd magad normáli embernek mert hidd el nekem nem vagy az!
Nmonca9 2012.04.09 22:57:38
@E-D-I: Igazad van!
Ami miatt ki nyílik a bicska a zsebembe az az,hogy egy 1,5perces előzetes után olyan szavakkal illetik ami irreális és túlzó!