Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hiuzlany

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasóm, bizony jó régen nem volt már bejegyzés. Sajnos egy pusztító, ovis vírust hozott haza az 5 évesünk, így majd 1,5 hétig küzdött a Család az „életben maradásért”. Természetesen témák naponta születnek a fejemben, így most igyekszem mindent…..
3 héten keresztül zajlik a LifeTilt által inspirált, és lefogyott emberek versenye az Awards, és az, hogy végül ki nyeri meg a 2012-es LifeTilt átalakulása címet, azt kizárólag az olvasók döntik el Facebookon szavazataikkal.  Nagyon durván összezártak a nők a Tilten. Túl…..
Élő közvetítés a helyszínről, azaz a TV elől jó estét kívánok 01:39 paul mccartney nem öregszik ez hihetetlen. szól a hey jude és azt hiszem itt az ideje befejezni a közvetítést. mit mondhatnék még azon kivül hogy puszi minden magyarnak aki képvisel minket Londonban az…..
hiuzlany 2012.07.29 19:45:14
@hiuzlany: és még annyi, hogy nem csak az aranyérmek számítanak! Minden induló, helyezés és érem félelmetes teljesítmény!!! Azok pedig bekaphatják, akik lenézően 0 érmeket jósoltak, ez minden magyar sportoló lealázása, megvetése, és aki így gondolkodik, inkább be kéne, hogy fogja a pofáját (tollát), mint hogy hirdesse a rosszindulatú véleményét. Tipikus magyar pesszimizmus és önmagunk megalázása, mikor nőjük már ezt ki...
Rengeteg éremmel fogjuk ezt megcáfolni (és már meg is cáfoltuk 2 nap alatt 3-mal!), bármilyen színűek is legyenek. Mind egy csoda.
RIA-RIA-HUNGÁRIA, HAJRÁ MAGYAROK!!!
Valamelyik nap az egyik fórumon egy lány (ki más) kérdését olvastam ami úgy hangzott, „ha figyelek a kalóriára és nem lépem túl az 1.200 kalóriát / nap akkor bármit ehetek?” A kérdés már önmagában is szomorú, de persze ilyenkor igen nagy számban megjelennek a nagy tudású…..
hiuzlany 2012.07.09 21:28:56
@Mo0nlight: én ugyan ez voltam. 26 éves, egészségesen és tudatosan étkező, mindig is sportoló, lefogyott (pár kilós súlyfeleslegnél többel sosem rendelkező, alapvetően vékony), de narancsbőrös. Igenis van szerepe a genetikai tényezőknek és igenis van még az átlag női kötőszövetnél is lazább kötőszövet. Az enyém. És lehet, hogy a tiéd is...Ne hallgass az okos pasikra, bújjanak a bőrünkbe aztán magyarázzanak a löttyedt seggekről.

Nem tudom, hogy te korábban hogyan étkeztél, de szerintem a genetikán túl (ez is benne van a pakliban, de nem lehet csak erre fogni) a hibát a korábbi étkezésedben és táplálkozási szokásaidban kell keresni. Nem véletlen a mondás, hogy azzá leszel, amit eszel. A test, a bőr nem felejt akkor sem, ha tiniként gyakran tértél be a haverokkal a mekibe (ránk nem volt jellemző, de azért nyilván előfordult), illetve ha idiótán és koplalósan diétázgattál sporadikusan és ok nélkül (nálam ez a bűnös egyértelműen). Ebben egyetértek a bejegyzés írójával: a szar kaja + koplalás eredménye fasza genetika nélkül (!) = a gusztustalan löttyedtséggel és a narancsbőrrel.

Persze van olyan mázlista barátnőm, akinek a testére a cikkíróval egyetemben minden pasi 2mp alatt ráélvezne a feszes-formás fenekével, lapos hasával és természetes, lógásmentes D-s melleivel egyetemben, de ő az a bizonyos "fasza genetika", az ezerből egy. Hibát nagyítóval sem lehet találni rajta, pedig minden rosszat elkövetett már a testével, amit egy nő elkövethet: rendszeres gyorséttermes étkezések, kajarendelések, a tudatos táplálkozás teljes hiánya, drasztikus 1000 kalóriás fogyókúrák és női magazinos okosságok irányelvül tartása már vagy 14 éve, továbbá sporthiány vagy idióta aerobic "űzése" elvétve. Ja és a csaj nem 16 hanem 26 éves szintén... (És nem, mielőtt jönne a szokásos tiltes baromkodás és látatlanul ítélkezés: nem gyűlölöm és fúrom ezért, hanem egyszerűen a cikkíróval ellentétben tisztában vagyok a genetika szerepével.) Nekem nem úgy néz ki az anyukám sem mint az övé, nekem jobban meg kell küzdenem a hasonló sikerekért, de szerencsére ma már az én testem is vetekszik az övével (a D-s melleket leszámítva, az csak késsel lehetne, de köszönöm, nem, így is épp elegek). És ezt 8 év után először (bizony, 18 éves koromtól volt narancsbőröm...) idén sikerült elérnem. Mit tettem és teszek? Nagyon sok mindent.

1. TUDATOS TÁPLÁLKOZÁS. Nálam pl. a szerzővel szemben a felvágott sem fér bele, hála a pácsóknak és egyebeknek. Én felvágott gyanánt csak általam, csirkemellből készített húscsíkokat eszek. Macera, de megéri. És még ezer más tényező. Alapvetően nem rosszak az ezen az oldalon leírtak sem, én is ezért olvasgatom időnként a tiltet is (bármennyire is bicskanyitogató a blogíró alaptézise, miszerint minden nő akaratgyenge puhány: én ezt ezerszer inkább a másik nem képviselőiben fedezem fel, tisztelet a kivételnek, de mindenkinek könnyebb a másik oldalban hibát találni... Plusz okos ember nem általánosít és főleg nem ítélkezik).
A tudatos táplálkozás nálam évek óta olyan szinten jelen van, hogy ez a bejegyzés nekem egy fia újdonságot vagy hasznosat nem adott, max olyat, amivel nem értek egyet (pl. a csomagolt csirkemellsonka éltetése). Amúgy szerintem a tudatos táplálkozásban alap, hogy magadra főzz. És az is, hogy a blogíróval ellentétben ezt ne csak programok erejéig tartsd be, hanem egy életen át, életmódként. Amúgy még egy gondolat erről: kíváncsi vagyok, hogy a blogíró ha nő lenne (és tudjuk, tuti kurva lenne...) és úgy élne, ahogy férfiként él: időnként program, időnként szar passzban vagyok és nyár van és fesztiválszezon van úgyhogy tömöm a gyrost és vedelek és szarok a világra és a véleményetekre... szóval ha nőként (kurvaként) ezt tenné, milyen feszes hátsóval is rendelkezne és mennyire is menne neki jól az a bizonyos kurvabiznisz... Bocs, ez off volt, elkalandoztam, de azért elgondolkodtató.
2. RENDSZERES SPORT. Ne hallgass arra, hogy "nem mindegy, hogy milyen". Ha van kardió is, súlyzózás is, a határaidat feszegeted de közben élvezed és felszabadít, akkor hidd el, hogy jó az, amit rendszeresen csinálsz.
3. VÁLTÓZUHANY
4. INFRASZAUNA vérpezsdítő krémmel és tekercseléssel minimum heti 1szer
5.reggel-este testápoló helyett NARANCSBŐR ELLENI KRÉM az érintett területekre
6. CSALÁNTEA KÚRA 1-2 havonta
7. NAPI 2-3 LITER FOLYADÉK: lúgos ásványvíz, zöldtea
8. EGYÉB TESTFESZESÍTÉS (!): végig csináltam 2 bérlet Hypoxit. Ilyenkor nyögnek fel az elvakult tiltesek és egyéb okosak, miszerint márpedig az ilyen nem ér semmit. Jelentem: ér. Az első 7 (!) pontot csináltam évekig. Narancsbőr maradt. A 8. pontot végső elkeseredettségemben vetettem be és ugyan a reklám ellenére fogyni egy grammot se fogytam vele (szerintem is faszság, hogy az ember ilyenektől ad le ruhaméreteket), de nem is ez volt a célom. A valós célomat viszont elértem: a narancsbőrmentességet. Szerintem az első 7 pont is kell hozzá, de nekem sosem volt elég, ahogy neked sem az írásod szerint. Bárki bármit is mond. Nem állítom, hogy nincs az a diéta és edzésrend, ami az én masszív narancsbőrömön is segített volna, de én nem találtam meg. Ez viszont bevált.

A sok okosnak, aki pedig soronként vesézné ki a hsz-omat, hogy mekkora faszság, üzenem, hogy nem az. Nálam ez így ment és gondoltam, megosztom ezt egy velem egy cipőben járóval, mert ismerem az elkeseredettségét. Mo0nlight: nyugi, van remény :)
Így a hsz-om csak neked szól és esetleg a többi sorstársnak. A többiektől pedig a sárdobálást kérem elkerülni. Köszi.
hiuzlany 2012.07.10 01:35:05
@PrettyWitch: köszönöm a tippet :). Biztos, hogy van benne valami, de nem tudom, hogy a hólyagom mennyit bír még... Te hogy viseled el?
Én a napi 3 literrel is szenvedek, sokszor éjszaka is fel kell kelnem stb. Mondjuk vizsgaidőszakban anno rendszeresen napi 4-5 litert ittam az unalmasabbnál unalmasabb tételek alatt (és akkor még megvolt az a perverz velejáró is, hogy örültem, hogy ki kell mennem és addig is legálisan elszakadhatok a könyvektől :D). Narancsbőr akkor is maradt, mondjuk olyan mértékű stressz és mozgáshiány mellett nem csoda.
Nekem az vált be, amit írtam, de az ivás egyértelműen nagyon fontos pont (ezért is iszom minden nap a 2-3 literből legalább egy liter zöldteát és csinálok csalántea kúrákat: mindkettő erősen diuretikus).

ui: én sem írtam még ide soha és megfogadtam, hogy nem is fogok, nem véletlenül. De MoOnlight hsz-a nagyon szíven érintett, mert ismerem a problémáját.