Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VyvernJoe

7 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Tinipicsák, push up hatás 2008.06.05 09:07:00
Ma nagyon jófejek leszünk egyből leírjuk a videó tartalmát, így talán feleződik azon retardált kommentelők száma akik képesek beírni, hogy nem nézik meg a videót, inkább mesélje már el nekik valaki. Hát a jó életért jössz ide. Nézzed meg, azért kerítettük. Ha már…..
Szóval igencsak időleges már ez a téma. Március 4-e óta boltokban van amcsiban, az ügyesebbek már beszerezték itthon is ^^ A játék röviden 'isteni', és nem fogok sajnálni egy percet sem hogy leírjam ezt nektek, és a tetszéseteket látatlanban megnyerjem!Szóval a mostani tesztem a…..
Hello, újra itt vagyok, és szeretnék egy játékról írni, amit már párszor emlegettem, és szerintem elég sokan hallottak már róla, vagy valamely testvéréről. Nagyon szeretem ezt a játékot, és már látatlanban a kedvencemmé nyilvánítottam amikor az első videót megláttam róla.…..
pspgalery GTA: Vice City Stories 2008.02.02 12:29:00
Üdvözletem ismételten, Alex vagyok, és most egy talán mindenki által ismert PC-s játék PSPs kiadásáról szeretnék írni. Három héttel ezelőtt elgondolkodtam hogy tényleg kéne írni egy tesztet, de nagyon nehéz, őszintén megmondom, egyrészt nem is PSPztem sokat mostanában, a…..
Alig hogy abbahagytam a Silent Hill-t, és a GTA-t, máris valami érdekes került a kezembe. Egy régi ismerős, talán nem csak nekem, és talán ez a név hallata még párszor örömet fog nekünk okozni. Ez a Final Fantasy, kezdő kocka korom gyöngyszeme, még mindig imádom a VII és VIII…..
   Igaz egyeseknek nem újság, a tavaly december közepén megjelent frimware-t szeretném bemutatni pár szóval, ha valaki esetleg még nem ismerné, vagy nem próbálta ki.    Az új frimware-ben bővítették a RSS hírolvasó formátum-támogatását, új vizuális effektel…..
Na szóval, itt vagyok újra, itt vagyok, és írok, lássuk mit dob ki most a terülj-terülj asztalkám: A játék valahogy idén nyár elején látott európai boltot úgy igazán belülről., persze hogy sokan várták, hiszen egy már így is (psp-s viszonylatban) tökéletes játék…..
Üdv, újra itt vagyok,előre is bocs ,ha zöldségeket írok, majd beletanulok. Most az Ace Combatról fogok írni egy rövid összefoglalót. A múlt héten előkerestem a porosodó virtuális UMD-met, a gépre tettem és újra játszani kezdtem, hogy frissek legyenek az élmények. Újra…..
pspgalery Worms Open Warfare 2 2007.11.03 21:25:00
 Sziasztok, Alex vagyok, de mivel regisztrációkor meggyűlt a bajom a rendszerrel, úgyhogy a másik alteregómat is kilőve VyvernJoe néven fogok publikálni. Magamról röviden: Alex vagyok, a legjobb '90 es évjáratú Szegedi gimnazista PSP buherátor, és örülök hogy bekerültem a…..