Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miezitt

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon mi ösztönzi Jehova Tanúit arra, hogy éveken át kitartóan részt vegyenek sokszor fárasztó vallásos tevékenységekben, akkor is, ha semmi örömöt nem találnak bennük? Ha megkérdezzük őket, azt fogják mondani, hogy a szeretet (Isten és embertársaik iránt). Ez részben igaz…..
Miezitt 2012.04.09 21:45:56
@bigpast:
igen azt írtam. ha Russel tévedett is az nem jelenti, hogy amit mondott minden hazugság. a háromság nem igaz. magyarázzátok meg például azt, hogy hogyan vetheti alá magát Jézus Istennek miután minden kormányzatot elpusztított? és aztán az összes olyan tulajdonsága, képessége amiket írtatok itt, mindet úgy kapta. ítélni is csak azért fog mert kapta, a magas neve is azért lett mert kapta.
ez az alap. hogy kit imádtok. a többin hiába vitatkoztok. és amit már mondtam. ugyanannyi, ha nem több korrupt vezető van a többi vallásban is, ha már minden áron ragaszkodtok ahhoz, hogy a vének az ördög gyermekei.
Miezitt 2012.04.09 22:19:14
@bigpast:
például a föld szennyezése. Jelenések könyve. Isten elpusztítja azokat akik a földet pusztítják. szerinted meddig lehet fokozni? vagy a legutolsó világhatalom idején élünk a jelenések szerint is. amikor ő élt akkor volt egy meg még egy jön el, de amikor eljön nem sokáig marad. világméretű prédikáló munka.nem folytatom