Regisztráció Blogot indítok
Adatok
J, mint...

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sötét Zsaruk 3. / Men in Black 3 (2012) Régen rossz az, ha egy jóformán feledésbe merült, mondhatni halott franchise-t egy sebtében összeharácsolt, félkész forgatókönyv alapján próbálnak újraéleszteni, hiszen nagy eséllyel csak lehangolóan fertelmes hullagyalázás lesz az…..
Nosztalgia: minden, amit az ember egykoron imádott, szeretett, rajongott érte. Már elmúlt ugyan és az idő szürkesége halovánnyá és fakóvá koptatta, vannak emlékek, amelyekről egy gondolattal le lehet söpörni az elmúlás porát és ugyanolyan tisztán, régi fényükben…..
"Ismerős az a fickó, aki szeret a bátyjával lógni, rajzfilmeket nézni, valamint a nyelvével megfogni dolgokat? Pontosan ilyen vagyok én is. Ezen kívül szeretek még a bátyámmal lógni és rajzfilmeket nézni... Jah! A-azt már mondtam! Ééés én tartom a napba bámulás rekordját…..
J, mint... 2012.05.21 17:03:24
A Fantasmania Figura Játékbolt jóvoltából mától kezdetét veszi egy nyereményjáték, aminek a végén valaki egy efféle Iron man figurával lesz gazdagabb, ha helyesen válaszol 3 kérdésre. A tárgyba írjátok bele: MÉDIAVIAGRA nyereményjáték 1. kérdés. A választ a…..
Ez valami bámulatos. A legbetegebb cucc, amit mostanában láttam...