Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szentleány

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy helyzet. Veszprém után vagyunk, Tapolca előtt Az a kérdés, hogy mi a fontosabb: a kormányzás vagy a választás? A kormányzás arról szól, hogy struktúrákat kell menedzselni, a választás meg arról, hogy győzni kell. Most három évig a kormányzásé az elsőbbség. Ezt…..
szentleány 2015.03.05 08:49:29
@skribler200: Szeretnél te Mrázágoston lenni apukám! ;-)
szentleány 2015.03.05 08:51:22
@OoOoOo: FIgyelj, menjél már át légyszi a galamusra, jó? Ott vannak a többiek! Tudod....!! :
;-D
Tiszta helyzet van. A tegnapi eredménynek hatalmi szempontból nincs jelentősége. A stabil és biztos kormánytöbbség megmaradt. Az eredményt egyébként a Fideszben is bekárolták: a médiaviszonyok átalakításának kellemetlen következménye ez. Ugyanakkor lelki értelemben új…..
szentleány 2015.03.04 09:24:23
@Ildiko Bodis: Egyetértek. Kíváncsi vagyok, hogy Orbán meglépi e a legfontosabb lépéseket. Nagyon kellene sok hiteles ember a Fideszbe. Én is úgy gondolom, hogy ez stratégiai fontosságú, illetve identitásbeli kérdés. Ha nem hozzák meg a nagyon nehéz döntést, akkor vége a Fidesznek. 2018-ban úgy fognak járni, mint az MDF annak idején. Csak most nem Horn Gyula fog visszatérni.....
Név szerint: Lázár, Szíjjártó, Seszták, L. Simon, (talán Fazekas, a rossz földtörvény miatt vált nem elfogadottá) ezeket a most még fontos embereket sajnos le kell váltani, újakat kell keresni a helyükre. ez ORBÁN FELELŐSSÉGE!!
szentleány 2015.03.04 10:01:05
@Ildiko Bodis: Még egy gondolat: Biztosan nem csak GFG miatt veszett Veszprém, de "utolsó csepp a pohárban" volt ez a borzalmasan rossz interjú. És szerintem a Fidesznek mérlegelnie kellene, hogy koalícióban maradjon e a KDNP-vel. Nem tudom, hogy a KDNP jelenléte hoz e vagy visz e. Én utóbbit látom. Oktatásban való tevékenykedésük nagyon negatív.
Akik most felháborodtak, értetlenkednek, azoknak valójában Wermer Andrással van vitájuk. Mi más lenne a "politikai termék" definíciója, ha nem ez (részlet az UFI Wermer Andrással készített interjújából): UFi: A polgár szó új tartalommal való megtöltését Ön találta ki? W.…..
szentleány 2015.02.22 11:09:43
@Egy kis porszem: igen, kérdéses, hogy mi lenne Orbán nélkül a jobboldallal, de ez nem is baj, igazából nem is kérdés, mert az ő nézetei azok amik igazán követhetők számunkra választók számára. És a polgári Magyarország eszméje, ami akkor megkülönböztető jelző volt, ma már nem ugyanazt jelenti. Sokat dolgoztak érte, sokszor beszéltünk róla, és a kommunista embertípusnak akart az ellentéte lenni. A kommunista embertípus, aki Ausztriába ment nejlon cipőben, nejlon bevásárlószatyorral a C&A-ba, vagy a mosógép üzletekbe. Itthon lángost zabált a Balaton partján, és sorban álláskor üvöltözött az előtte állóval. Ennek a korszaknak lett vége a "Polgári Magyarország" megszületésével. És ez ma már nem kérdés, nem kell róla beszélni sem, mert már beépült, és nekünk, akik hittek akkor benne, ma már nem sokat jelent, mert természetes, mint a levegővétel. Kicsit furcsa, hogy most valakik a hajánál fogva előráncigálják és próbálják vele a Fideszt gyengíteni! GFG számomra egy jobboldali gondolkodó, akivel mindig is egyetértettem, és tiszteltem a gondolataiért. Most is ezt teszem.
szentleány 2015.02.22 13:50:03
@trisel: @CSENDES: hihihi, méghogy 1000 fős teszt, ti nagyon nagyon bemosakodtatok....az a baj veletek, főleg csendessel, hogy személyeskedik és sérteget. A baloldal stílusa tényleg nem a polgári Magyarországé. Ezt szépen bemutatod csendes, jó példa vagy a különbségre! Csak most nem a 70-es években vagy, és nem sorban állsz! Nem kell ordibálnod. De ez sem baj, hozzászólásod rólad szól. Én több kommunikációs felületet nem pazarlok rátok sem és a további elvtársaitokra sem. Jó szórakozást frusztráció országban. Szerintem jobban tennétek, ha becsajoznátok/pasiznátok. na én mentem, legalábbis tőletek innen el. nektek többé nem válaszolok. Uff én beszéltem ;-)
szentleány 2015.02.22 21:37:47
@Egy kis porszem: Nem hinném, hogy ismerjük egymást, és valóban sokan nem bírják a stílusomat. Én csak egy kis földi halandó vagyok, sok mindent látok, és el is szoktam mondogatni bizonyos fórumokon. Gfg-t nem kell kárhoztatni, ő nagyon is látja a realitásokat, van szeme és füle. Sajnálom, hogy nem ismerem személyesen....:-) Na jó minden jót, jó éjszakát!
Az, amit hagyományosan „lelki vezetésnek” mondanak, szép, ám kényes része a legtöbb szerzetes mindennapi elfoglaltságának. Számomra legalább három dolog miatt tűnik kényesnek ez a terület. Egyrészt, mert a beszélgetések – a dolog természeténél fogva –…..