Regisztráció Blogot indítok
Adatok
delfinem

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jövőre lesz 40 éves az egyik leghíresebb magyar termék, a Rubik-kocka. A játékot aligha kell bemutatni, ellenben a legdrágább változatát most megmutatjuk. A Rubik-kocka egyike a világon a legtöbb példányban eladott játékoknak (és akkor a hamisítványokat még nem is vettük…..
Sokan elmondták, hogy mennyire nincsenek érvek a választási regisztráció mellett. Mi is posztoltunk arról, hogy még az alkotmányt az ipadjén összematató Szájer József is csak csúsztatni tudott a kérdésben, Kósa Lajos meg durván felsült az erről szóló vitán. Nevetséges volt…..
Nem vicc. Az online marketing blog szerint egy negyven fős asztalfoglalást mondtak le a szegedi Kiskőrössy halászcsárdában, mert a reklámvideójuk mellett a Youtube-on egy Orbán Viktort napoleonozó, viktátorozó, sőt hitl**ező videó volt látható. Miután nem akartunk hinni a…..
Nincs ekezetem, sorry... Ez itt egy Fricz Tamas interju. Fricz a kovetkezot talalta mondani. Tehát biztos, hogy úgy nem szabad, hogy járási hivatalokba bemenni meg ilyesmi, sőt még azt sem mondom, hogy a polgármesteri hivatalba, és ott aláírni egy papírt. Nem. Levelet kell kapni…..
Az én olvasatomban a jakobinus politikai program arról szól: elvonták a hatalmat az arisztokráciától, aztán az egyháztól, a munkaadóktól, az iskoláktól – most pedig épp a családon belüli hatalmat akarják átadni az államnak – mondta Szalai Ákos közgazdász, a Pázmány…..
Szokatlanul erős állítással kezdem. Az elmúlt időszakban egyre inkább dolgozik bennem az a gondolat, hogy a kormányt félreismerik és félreértelmezik politikai ellenfelei: nem félelmetes, hanem időnként félelmetesen béna. Itt van például az előzetes regisztráció…..
„Ments meg engem, Uram, az örök haláltól,Ama rettenetes napon minden bajtól,Midőn az ég és föld meg fognak indulni,S eljössz a világot lángokban ítélni.” Középkori eredetű gyászének a Római Rituáléból – 1614   Mi más is juthatna az ember eszébe a Fidesz-kormány…..
Nem sok szórakoztatóbb dolog van annál, mikor közjogi méltóságaink Európába mennek. Lehet valami külön vírus csak nekik, ami a határt átlépve megtámadja és maga alá gyűri őket, mert mire megérkeznek a célállomásra addig általában a legalapvetőbb három dolgot…..
Varánusz Ennyit ér Orbán szava 2012.05.10 05:05:00
Nem kell azon csodálkozni, ha a nagyon várt IMF tárgyalások előtt Orbán Viktort orvosi vizsgálatnak vetik alá. Igen, szerintem külön urológuscsoport érkezik majd a tárgyalásokra, akik lerántják Viktorunkról a pantallót, és a farpofái tájékán igyekeznek megkeresni a…..
delfinem 2012.05.10 15:07:45
Orbán Viktor, aki korábban az országgyűlésben az európai ügyekért felelős bizottsági elnök volt, húsvéti üzenetében bejelentette, hogy a Föld kocka alakú, a tudományos felfedezések fabatkát sem lendítettek a zemberiségen. Kimondta a tutit: vagy fundemantalista kereszténység,…..
delfinem 2012.04.10 08:33:59
@Tivadar főkancellár:

AZ ÉN HOZZÁÁLLÁSOM SEMMIT NEM VÁLTOZOTT!!!
NEM VOLTAM, NEM LETTEM VALLÁSOS### AZ A VISELKEDÉS, MÉGIS ZAVART!!!!
OLVASTAM A BIBLIÁT, HOGY TUDJAM, MIRŐL MONDOK VÉLEMÉNYT!!!! - TÍZPARANCSOLAT - NEKEM EZ MARAD EMLÉKEZETESNEK!!!!
SZERINTEM, HÍVŐ, ÉS NEM HÍVŐ EMBEREKRE VONATKOZNIA KELLENE!!!!