Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vollner

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemsokára kezdődnek a Sztárban sztár munkálatai, a harmadik évadot a TV2 (ez első két évad nézettségét elnézve joggal) az ősz egyik húzóműsorának szánja, amire nagy szükségük is van, mert a tévé főműsoridős nyári nézettsége ijesztő mélységekbe zuhant. A harmadik…..
Vollner 2015.07.22 12:56:34
@shitgun: Túlzol Hajós zenészként nem középszer, hanem egy nulla! A dumája viszont egyéni és eredeti.
Vollner 2015.07.22 12:58:20
@Bruti: A legjobb stand-upos az Maksa.
Érdekes infót tett közzé a Bors mai száma: Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófi is elindult az idei X-Faktorban, de a tévében nem láthattuk, mert a kedves mama letiltatta a fellépést. A cikkből kiderül, hogy Hernádi Judit nem is tagadja, hogy kivágattata a mentorházba végül be nem…..
A „politikai gondolkodókkal” az a baj, hogy elsősorban politikaiak, s csak másodsorban gondolkodók. A politikán keresztül látják a gondolkodást, s nem a gondolkodás keretei között értelmezik a politikát. Pusztán a maguk szakmai horizontján belül képesek érzékelni a világot,…..
Vollner 2012.09.30 12:59:39
@vakapad: Többes szám első személy??? Persze, kis ország az enyém is, meg a tiéd is.
Vollner 2012.09.30 13:27:13
@vakapad: Áder politikus, s mit ilyen hiteltelen.
De mi az az "antiszemitizmus"? Amit te annak tartasz (és ha igen, miért az?), vagy az, amit én?
Vollner 2012.09.30 13:32:59
@A csótány is ember: Az "igazság" forgandó. Amerika tökéletesen megcsinálta azt, amit Hitler csak szeretett volna. Kiirtott egy kontinensen népeket, elvette a hazájukat, ráerőszakolta az akaratát és az értékrendjét a világ befolyása alá vont részére. Ez a világ rendje...
Felkészül a Kína-Oroszország duó...
A jelek szerint kedden szándékosan jogszabályt sértett két magyar politikus. Jelenleg ők látják el a házelnöki és a köztársasági elnöki feladatokat. Az történt, hogy a parlamenti frakcióalakításért harcoló 10 képviselő (az MSZP-képviselőcsoportot fél éve elhagyó…..